Sadece saatler tutmuyo onun dışında bazen diğer söylediğiniz şekillerde ağlıyoAglamalari hep ayni saatteyse, aglarken kafasini geriye dogru atiyosa, bacaklarini kendine dogru cekiyosa,hicbir sekilde sakinlesmiyosa kolik bebek belirtisi bunlar
Geçmiş olsun canım 1 ay olmuş mu vereli topuk kanıKızlar bebegimin topuk kanında tiroid yüksekliği çıkmış bendede vardı ilaç kullanıyordum yarın tekrar kan vericez
Bende oyle dusunuyodum acaba bir yeri mi agriyoda agliyo diye ama yazan arkadaslarda da durum ayniymis genel olarak agliyolarKızlar iyi akşamlar. Benim bebe çok ağlıyor. Bugün 7.günümüz.karnı açkende tok ikende altı kirlikende temizkende hep ağlıyor. Bi yerimi ağrıyo diye üzülüyorum. Memeyi zor tutturuyor. Biraz emiyo yine ağlıyor. Sürekli memede ve sonra gazını çıkartma denkleminde geçiyor günlerimiz
Yok olmadı 15 günlük daha bebeğim canımGeçmiş olsun canım 1 ay olmuş mu vereli topuk kanı
Gecmis olsun canim ne dediler peki cikan sonuc icin ?Yok olmadı 15 günlük daha bebeğim canım
Baya yüksek çıkmış bende kullanıyodum zaten sürekliGecmis olsun canim ne dediler peki cikan sonuc icin ?
Artık gülme etrafı fark etme evresine geçsek keşke böyle çok zor oluyorr ağlayınca niye ağlıyo bi yerine bişey mi oldu diye düşünüyo insan çok uyuyunca da şekerimi düştü sarılığı mı çıktı diye düşünmeye başlıyosunEveeett bir sure artik tek memeyle idare edecegiz oglumu emzirirken agzindan sutle kan aktigini gordum odum bi yerlerime karisti ondan geliyo sandim kani megersem gogus uclarimda 3 4 tane yarik olmus onlar emince kanamis
Bir sey soracagim kizlar bebisleriniz uyanik oldugu zaman ne yapiyor ? Bizimkisi 5 dk etrafa bakiyo sonra hep agliyo bi beni emince susuyo memeyi birakalim yine agliyo uyuyana kadar bu boyle nedenini bir turlu cozemedimsoyle gulse etrafina baksa guzel guzel dursa yookk illa aglayacak
Canım bizim doktor göbeği düşmeden banyo yaptırın problem olmaz dedi biz pazartesi günü banyo yaptırdık çocuğa biraz rahatladı gibi eğer sizin doktor da banyo yaptırın dediyse bi deneyin gevşer biraz bebişKızlar iyi akşamlar. Benim bebe çok ağlıyor. Bugün 7.günümüz.karnı açkende tok ikende altı kirlikende temizkende hep ağlıyor. Bi yerimi ağrıyo diye üzülüyorum. Memeyi zor tutturuyor. Biraz emiyo yine ağlıyor. Sürekli memede ve sonra gazını çıkartma denkleminde geçiyor günlerimiz
İnsaAllah olumlu sonuclar alirsiniz canimBaya yüksek çıkmış bende kullanıyodum zaten sürekli
benden gecebilirmis bu hormonlar
Yarın tekrar kan vericez eğer düştüyse sıkıntı yok eğer dusmediyse hastaneye sevkediyolarmis ilaç baslaniyomus
Anne sütü geciriyomus ona bakcaklar gecirmismi diye tekrar
Aynen oyle soyle birden 3. Aya falan isinlansak istiyorumArtık gülme etrafı fark etme evresine geçsek keşke böyle çok zor oluyorr ağlayınca niye ağlıyo bi yerine bişey mi oldu diye düşünüyo insan çok uyuyunca da şekerimi düştü sarılığı mı çıktı diye düşünmeye başlıyosun
Bugün yaptık cnm ya. Oda işe yaramadıArtık gülme etrafı fark etme evresine geçsek keşke böyle çok zor oluyorr ağlayınca niye ağlıyo bi yerine bişey mi oldu diye düşünüyo insan çok uyuyunca da şekerimi düştü sarılığı mı çıktı diye düşünmeye başlıyosun
Canım bizim doktor göbeği düşmeden banyo yaptırın problem olmaz dedi biz pazartesi günü banyo yaptırdık çocuğa biraz rahatladı gibi eğer sizin doktor da banyo yaptırın dediyse bi deneyin gevşer biraz bebiş
Bende 3. Emzik olarak nuk u tutturabildim ama hala tam olarak kabul etmis degil bazen yine atiyo sinirlenince almiyo kapamiyo agziniMerhaba güzel anneler ve bebişleri ❤
Mete sonunda avent emziği kabul etti çok mutluyum. çok sıkıntı çekiyordum çünkü sürekli memede uyumak istediği için sancılanıyordu hep. doyduktan sonra verdim uykuya geçti emzikle. bakalım ilk deneme başarılıydı ama belli olmaz sonuçta.
bu aralar çok gazı var ama benden kaynaklı sanırım. çünkü benim de gazım var. kabız oldum çok fena. bugün öyle bir gaz sancısı yaşadımki bi ara bebeklerimiz de aynı acıyı çekiyorsa öyle ağlamaları o kadar normalki
aktardan kimyon tohumu aldım çayını yapıp içicem her gün bir fincan.
bu arada bugün kızımı da kontrole götürdük, şükür bayağı iyileşmiş. 5 gün daha kullanıcak antibiyotiklerini o kadar. haftaya okula başlayabilir dedi.
o arada sordum sarılık olayını, geçen hafta değeri 7 çıkmıştı tekrar bakılmasını gerektirecek kadar yüksek mi dedim hayır dedi. emiyorsa doyuyorsa sorun yok, 7 yüksek değil dedi. 1. ayında kontrole getir dedi. kalça ultrasonu 2. aymış bu arada, unutmuşum ilk ay zannediyordum.
Bi sag bi sol emzirmiyormusun canimKızlar sol göğsüm sağ göğsümden bağımsız takılıyor aldı başını gitti 3 kat daha büyük sağdan.neden böyle oldu fikri olan var mı
Orada daha cok sutun vardir belkiKızlar sol göğsüm sağ göğsümden bağımsız takılıyor aldı başını gitti 3 kat daha büyük sağdan.neden böyle oldu fikri olan var mı
Masallah canim cok sevindim kizin icin insallah son olur bir daha hastalanmazMerhaba güzel anneler ve bebişleri ❤
Mete sonunda avent emziği kabul etti çok mutluyum. çok sıkıntı çekiyordum çünkü sürekli memede uyumak istediği için sancılanıyordu hep. doyduktan sonra verdim uykuya geçti emzikle. bakalım ilk deneme başarılıydı ama belli olmaz sonuçta.
bu aralar çok gazı var ama benden kaynaklı sanırım. çünkü benim de gazım var. kabız oldum çok fena. bugün öyle bir gaz sancısı yaşadımki bi ara bebeklerimiz de aynı acıyı çekiyorsa öyle ağlamaları o kadar normalki
aktardan kimyon tohumu aldım çayını yapıp içicem her gün bir fincan.
bu arada bugün kızımı da kontrole götürdük, şükür bayağı iyileşmiş. 5 gün daha kullanıcak antibiyotiklerini o kadar. haftaya okula başlayabilir dedi.
o arada sordum sarılık olayını, geçen hafta değeri 7 çıkmıştı tekrar bakılmasını gerektirecek kadar yüksek mi dedim hayır dedi. emiyorsa doyuyorsa sorun yok, 7 yüksek değil dedi. 1. ayında kontrole getir dedi. kalça ultrasonu 2. aymış bu arada, unutmuşum ilk ay zannediyordum.
Aaa benim de öyle nedenseKızlar sol göğsüm sağ göğsümden bağımsız takılıyor aldı başını gitti 3 kat daha büyük sağdan.neden böyle oldu fikri olan var mı