2020 Şubat Anneleri

Aglamalari hep ayni saatteyse, aglarken kafasini geriye dogru atiyosa, bacaklarini kendine dogru cekiyosa,hicbir sekilde sakinlesmiyosa kolik bebek belirtisi bunlar
Sadece saatler tutmuyo onun dışında bazen diğer söylediğiniz şekillerde ağlıyo

Kızlar iyi akşamlar. Benim bebe çok ağlıyor. Bugün 7.günümüz.karnı açkende tok ikende altı kirlikende temizkende hep ağlıyor. Bi yerimi ağrıyo diye üzülüyorum. Memeyi zor tutturuyor. Biraz emiyo yine ağlıyor. Sürekli memede ve sonra gazını çıkartma denkleminde geçiyor günlerimiz

Bende oyle dusunuyodum acaba bir yeri mi agriyoda agliyo diye ama yazan arkadaslarda da durum ayniymis genel olarak agliyolar kolik olma ihtimali var ya da karninin doyduguna emin misin ?

Gecmis olsun canim ne dediler peki cikan sonuc icin ?
Baya yüksek çıkmış bende kullanıyodum zaten sürekli
benden gecebilirmis bu hormonlar
Yarın tekrar kan vericez eğer düştüyse sıkıntı yok eğer dusmediyse hastaneye sevkediyolarmis ilaç baslaniyomus
Anne sütü geciriyomus ona bakcaklar gecirmismi diye tekrar

Artık gülme etrafı fark etme evresine geçsek keşke böyle çok zor oluyorr ağlayınca niye ağlıyo bi yerine bişey mi oldu diye düşünüyo insan çok uyuyunca da şekerimi düştü sarılığı mı çıktı diye düşünmeye başlıyosun

Canım bizim doktor göbeği düşmeden banyo yaptırın problem olmaz dedi biz pazartesi günü banyo yaptırdık çocuğa biraz rahatladı gibi eğer sizin doktor da banyo yaptırın dediyse bi deneyin gevşer biraz bebiş

Kızlar pzartesi günü 5. Günümüzdü hastaneden çıktıktan sonra ilk kontrülümüzdü doktor sarılık miktarına fln bakmadı hatta bebek iyi tekrar 41. Gün gelirsiniz dedi. Sarılığı yüzde olursa önemli değil bacaklara inerse tehlikeli dedi 2 saatte 1 emzir dedi ölçmesi gerkmezmiydi sarılık değerini 15. Gün tekrar doktora gitsemmi bu sarılık için çok tedirgin oldum

İnsaAllah olumlu sonuclar alirsiniz canim

Aynen oyle soyle birden 3. Aya falan isinlansak istiyorum

Kızlar sol göğsüm sağ göğsümden bağımsız takılıyor aldı başını gitti 3 kat daha büyük sağdan.neden böyle oldu fikri olan var mı

Bugün yaptık cnm ya. Oda işe yaramadı

Merhaba güzel anneler ve bebişleri ❤

Mete sonunda avent emziği kabul etti çok mutluyum. çok sıkıntı çekiyordum çünkü sürekli memede uyumak istediği için sancılanıyordu hep. doyduktan sonra verdim uykuya geçti emzikle. bakalım ilk deneme başarılıydı ama belli olmaz sonuçta.

bu aralar çok gazı var ama benden kaynaklı sanırım. çünkü benim de gazım var. kabız oldum çok fena. bugün öyle bir gaz sancısı yaşadımki bi ara bebeklerimiz de aynı acıyı çekiyorsa öyle ağlamaları o kadar normalki
aktardan kimyon tohumu aldım çayını yapıp içicem her gün bir fincan.

bu arada bugün kızımı da kontrole götürdük, şükür bayağı iyileşmiş. 5 gün daha kullanıcak antibiyotiklerini o kadar. haftaya okula başlayabilir dedi.

o arada sordum sarılık olayını, geçen hafta değeri 7 çıkmıştı tekrar bakılmasını gerektirecek kadar yüksek mi dedim hayır dedi. emiyorsa doyuyorsa sorun yok, 7 yüksek değil dedi. 1. ayında kontrole getir dedi. kalça ultrasonu 2. aymış bu arada, unutmuşum ilk ay zannediyordum.

Bende 3. Emzik olarak nuk u tutturabildim ama hala tam olarak kabul etmis degil bazen yine atiyo sinirlenince almiyo kapamiyo agzini
Kizin icin cok sevindim bu arada
Ben hep kabizim bendeki bu sorun bebegimin gazli olmasina etki eder mi ki

Masallah canim cok sevindim kizin icin insallah son olur bir daha hastalanmaz kalca ultrasonu bizide 40 cikinca cagirdilar erken olurmuki hic hatırlamiyorum oglumda

2450ye düşmüştü 2800 çıktı dün almış maşallah. 2 birini sonra diğerine 2 saatte uyandır emzir demişti ya 1 hafta öyle yaptım kilo almış şükür..
Ben de çok gazlıyım gazlı bişey yemediğim halde. Dün de 2 defa sancı çektim gaz sancısı muhtemelen. Evet bu sancıysa yaşadıkları ağlamaları çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…