- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
Erken değil. Bizimki 1.ay yapıldı.Masallah canim cok sevindim kizin icin insallah son olur bir daha hastalanmaz kalca ultrasonu bizide 40 cikinca cagirdilar erken olurmuki hic hatırlamiyorum oglumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken değil. Bizimki 1.ay yapıldı.Masallah canim cok sevindim kizin icin insallah son olur bir daha hastalanmaz kalca ultrasonu bizide 40 cikinca cagirdilar erken olurmuki hic hatırlamiyorum oglumda
Bize 2. Ay yazmışlar yapılacaklara.Erken değil. Bizimki 1.ay yapıldı.
Benimde aynı kızlardada aynıydı solda daha çok süt oluyo gelen giden oluyo birde milletin dikkatini çekiyo sol göğsümün yarası geçti sağ göğsümde ucunda değilde dibinde çatlak var çok sızlıyo onun iyileşmesini bekliyorumKızlar sol göğsüm sağ göğsümden bağımsız takılıyor aldı başını gitti 3 kat daha büyük sağdan.neden böyle oldu fikri olan var mı
Orada daha cok sutun vardir belki
Aaa benim de öyle nedense
Aynen bi sağ bi sol emziriyorım anlamadım yaaa küçüğü emziripm bu defa büyük olan daha büyüyo.Orada daha cok sutun vardir belki
Ben 1 aylıkken yaptırdım bide küçük doğmuştu benim kızım erken olmaz sanmıyorum canımMasallah canim cok sevindim kizin icin insallah son olur bir daha hastalanmaz kalca ultrasonu bizide 40 cikinca cagirdilar erken olurmuki hic hatırlamiyorum oglumda
1. ya da 2.ayda olur farketmiyor.Bize 2. Ay yazmışlar yapılacaklara.
Hayırlı kandiller cnmHayırlı kandiller kızlar
emzik olmasa ben napardım kızımda.Aynı anlattığın gibiyiz bizde ;( ve ben hiç emzik denemiyorum ya emzik istemiyorım ama bakalım ne kdar dayanabilcem .
teşekkürler canımBende 3. Emzik olarak nuk u tutturabildim ama hala tam olarak kabul etmis degil bazen yine atiyo sinirlenince almiyo kapamiyo agzini
Kizin icin cok sevindim bu arada
Ben hep kabizim bendeki bu sorun bebegimin gazli olmasina etki eder mi ki
inşallah canım çok sağol.Masallah canim cok sevindim kizin icin insallah son olur bir daha hastalanmaz kalca ultrasonu bizide 40 cikinca cagirdilar erken olurmuki hic hatırlamiyorum oglumda
Hayırlı kandiller canım. Bizde hiç uyumadık. Bizim kız kolik bence kafayı geriye atmalar emmesine rağmen ağlamalar kendini kasması ve bu ağlama krizlerinin gece yatarken olması bunu kanıtlıyor. Gece 2’yi geçiyordu uyuması yine hepimiz ayaktaydık sırayla Pışpış yaptık zeytinyağı ile ovduk beyaz gürültü açtıkHayirli kandiller kizlar uykusuz bir gecenin sabahina daha uyandik
Seninle aşağı yukarı aynı kiloda kızlarımız 2. Numara beze geçtin mi canım sen 1. Stok yapmıştım bitmek üzere küçükte geliyo zaten sanki bitirmeye çalışıyorum hata mı ediyorum acabaHayırlı kandiller canım. Bizde hiç uyumadık. Bizim kız kolik bence kafayı geriye atmalar emmesine rağmen ağlamalar kendini kasması ve bu ağlama krizlerinin gece yatarken olması bunu kanıtlıyor. Gece 2’yi geçiyordu uyuması yine hepimiz ayaktaydık sırayla Pışpış yaptık zeytinyağı ile ovduk beyaz gürültü açtık
Benimde 1numara bitmek üzere ve küçük geliyor. Sık değiştiriyorum. Çırtları fazla sıkmıyorum. 2 numara sipariş ettim. Gaz damlası maalesef düzenli kullanamıyorum relamax aldığıma pişman oldum 4-8derecede saklamak gerekiyor oda buz gibi oluyor damlatınca ağlıyor. Eşime de başka al diyemiyorum çünkü o istememiştiSeninle aşağı yukarı aynı kiloda kızlarımız 2. Numara beze geçtin mi canım sen 1. Stok yapmıştım bitmek üzere küçükte geliyo zaten sanki bitirmeye çalışıyorum hata mı ediyorum acaba
Damlalar işe yaramıyomu ? Gaz için
Allah yardimcimiz olsun canim ya benim kizda hic uyumuo hep ikinip tikinio sutum de yetmio bunuda anladm dun az mama verdm aglaya aglaya icti biraz ama sonra karni doyunca sustu en azindan cok uzuluyorm sutumun yetmemesineHayırlı kandiller canım. Bizde hiç uyumadık. Bizim kız kolik bence kafayı geriye atmalar emmesine rağmen ağlamalar kendini kasması ve bu ağlama krizlerinin gece yatarken olması bunu kanıtlıyor. Gece 2’yi geçiyordu uyuması yine hepimiz ayaktaydık sırayla Pışpış yaptık zeytinyağı ile ovduk beyaz gürültü açtık
Evet dolapta kalması gerekmiş bi kere veriym dedim annem kızım ısıtman lazım hasta olur direk verme dedi uğraşmak zor onunla diğerini kullanıyorum ama canım ver bence rahatlar en azından biraz kaşıkta bekletirsin kaşıkla dene ben öyle yapıyorum,Benimde 1numara bitmek üzere ve küçük geliyor. Sık değiştiriyorum. Çırtları fazla sıkmıyorum. 2 numara sipariş ettim. Gaz damlası maalesef düzenli kullanamıyorum relamax aldığıma pişman oldum 4-8derecede saklamak gerekiyor oda buz gibi oluyor damlatınca ağlıyor. Eşime de başka al diyemiyorum çünkü o istememişti