2020 Şubat Anneleri

Kızlar sol göğsüm sağ göğsümden bağımsız takılıyor aldı başını gitti 3 kat daha büyük sağdan.neden böyle oldu fikri olan var mı😖
Benimde aynı kızlardada aynıydı solda daha çok süt oluyo gelen giden oluyo birde milletin dikkatini çekiyo sol göğsümün yarası geçti sağ göğsümde ucunda değilde dibinde çatlak var çok sızlıyo onun iyileşmesini bekliyorum 🙁

Aynı anlattığın gibiyiz bizde ;( ve ben hiç emzik denemiyorum ya emzik istemiyorım ama bakalım ne kdar dayanabilcem .
emzik olmasa ben napardım kızımda.
hiç sorun yaşamadım, emme içgüdüleri olduğu için emzik onları rahatlatıyor.

Bende 3. Emzik olarak nuk u tutturabildim ama hala tam olarak kabul etmis degil bazen yine atiyo sinirlenince almiyo kapamiyo agzini 😣
Kizin icin cok sevindim bu arada 😍
Ben hep kabizim bendeki bu sorun bebegimin gazli olmasina etki eder mi ki 🙄
teşekkürler canım ❤️

evet istemeyince ağzını kapatmıyor almıyor, çok akıllı bunlar ya 😂

kabızlığı bilmiyorum ama içimde dolaşan gazı o kadar net hissettimki, çok sancılandım bir süre. o kadar da dikkat ediyorum yediklerime ya.

Masallah canim cok sevindim kizin icin insallah son olur bir daha hastalanmaz 🤲 kalca ultrasonu bizide 40 cikinca cagirdilar erken olurmuki hic hatırlamiyorum oglumda
inşallah canım çok sağol.
40. gün de olur sanırım, 1 aylıkken de yapıyorlar. farketmiyor galiba.

Hayırlı kandiller arkadaşlar,
Şu gaz sorunundaki deneyimlermi paylaşmak istiyorum
Geçen bi kriz yaşadık ne yapıcağımı şaşırarak eşime iki çeşit damla aldırdım biri sab simplex diğeri burda arkadaşların bahsettiği buz dolabında saklanan laktoz emilimi olan,
Ama ben sab çok kullandım ve gerçekten rahatlatıyo
Kullandıktan sonra uyuyo bi süre mızırdanıyo gazı oluyo anlıyorum çıkarıyo sonra derin dalıyo çok şükür damlaylada olsa rahat geçiyo günler kolik olmasından çok korkmuştum,
Bendede çok gaz var yavruma geçiyo sanırım doktora kontrole gidicektim ama dün çok hastası vardı nöbetciydi cumartesiye kaldı gittiğimde sorucam bunu kızımında göz muanesini yaptırıcam
Dünde rezene,hipp anneler için çayı, bide kimyon çayı yaptım içtim iyi geldi gibi, rezeneden kızımada verdim sabah rahat çıkarttı gazı onun mu faydası oldu bilmiyorum, kaka sorunumuz var bide az yapıyo artık çok rahat yapıyodu 1 haftadır o da değişti 😞 onuda rahat yapsa süper olucak,
Kimyon çayını tavsiye ederim kızlar taneli kimyon aldım kendim kaynattım hazırda var sanırım hazır almayın bence şimdilik böyle ☺️

Hayirli kandiller kizlar uykusuz bir gecenin sabahina daha uyandik
Hayırlı kandiller canım. Bizde hiç uyumadık. Bizim kız kolik bence kafayı geriye atmalar emmesine rağmen ağlamalar kendini kasması ve bu ağlama krizlerinin gece yatarken olması bunu kanıtlıyor. Gece 2’yi geçiyordu uyuması yine hepimiz ayaktaydık sırayla Pışpış yaptık zeytinyağı ile ovduk beyaz gürültü açtık 🥴

Hayırlı kandiller canım. Bizde hiç uyumadık. Bizim kız kolik bence kafayı geriye atmalar emmesine rağmen ağlamalar kendini kasması ve bu ağlama krizlerinin gece yatarken olması bunu kanıtlıyor. Gece 2’yi geçiyordu uyuması yine hepimiz ayaktaydık sırayla Pışpış yaptık zeytinyağı ile ovduk beyaz gürültü açtık 🥴
Seninle aşağı yukarı aynı kiloda kızlarımız 2. Numara beze geçtin mi canım sen 1. Stok yapmıştım bitmek üzere küçükte geliyo zaten sanki bitirmeye çalışıyorum hata mı ediyorum acaba 😒
Damlalar işe yaramıyomu ? Gaz için

Seninle aşağı yukarı aynı kiloda kızlarımız 2. Numara beze geçtin mi canım sen 1. Stok yapmıştım bitmek üzere küçükte geliyo zaten sanki bitirmeye çalışıyorum hata mı ediyorum acaba 😒
Damlalar işe yaramıyomu ? Gaz için
Benimde 1numara bitmek üzere ve küçük geliyor. Sık değiştiriyorum. Çırtları fazla sıkmıyorum. 2 numara sipariş ettim. Gaz damlası maalesef düzenli kullanamıyorum relamax aldığıma pişman oldum 4-8derecede saklamak gerekiyor oda buz gibi oluyor damlatınca ağlıyor. Eşime de başka al diyemiyorum çünkü o istememişti 😩

Allah yardimcimiz olsun canim ya benim kizda hic uyumuo hep ikinip tikinio sutum de yetmio bunuda anladm dun az mama verdm aglaya aglaya icti biraz ama sonra karni doyunca sustu en azindan cok uzuluyorm sutumun yetmemesine😥😞

Benimde 1numara bitmek üzere ve küçük geliyor. Sık değiştiriyorum. Çırtları fazla sıkmıyorum. 2 numara sipariş ettim. Gaz damlası maalesef düzenli kullanamıyorum relamax aldığıma pişman oldum 4-8derecede saklamak gerekiyor oda buz gibi oluyor damlatınca ağlıyor. Eşime de başka al diyemiyorum çünkü o istememişti 😩
Evet dolapta kalması gerekmiş bi kere veriym dedim annem kızım ısıtman lazım hasta olur direk verme dedi uğraşmak zor onunla diğerini kullanıyorum ama canım ver bence rahatlar en azından biraz kaşıkta bekletirsin kaşıkla dene ben öyle yapıyorum,

X