- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
Emerken kanadigini farkettim aci hissetmedim ama cok asilip emince aciyodu.Aynen ya inş. değildir çok yorucu olur o şekilde.
Bizimki de çok kararsız dün çok emdi gece sabaha doğru yorgunluktan baya uyudu ama bir taraftan nasıl ağlıyor emerken. yaşlanmışım uykusuzluk baya zorluyor beni.
Parol normalde uyku yapan bir ilaç mı. Ben anason içtim dün gece uyusun diye gerçekten işe yaradı
Memen acıyor mu kanadığı zaman. Yine de o memeni sağ tıkanmasın. Bizim kız da öyle daha çok annemle aşk yaşıyormuş gülüyormuş ona. Ama iki gündür uyanıkken durmuyor kucağa alıyorum yakamı çekiyor boynumu çiziyor. Şöyle adam akıllı etrafı seyretmiyor. Hep bir ıkınma kızarma hali.
Ya zaten suan duzgun goremiyolar cokta etrafi izlemesini beklemiyorun ama aglamadanda durabilir bence uyanikken
Sagol canim insaAllah cabuk gecer.geçmiş olsun canım inşallah iyileşir meme ucun kısa sürede. yine de sağ ki tıkanmasın memen.
öyle etrafa bakıp oyalanmalarına daha var 2-3 aydan sonra yavaş yavaş etrafı keşfedecekler. 3 aydan sonra beşiğine dönence koyabilirsin.
şimdi benimki de öyle, on dakika anca duruyor ağlamadan. sonra hemen ağzını açıyor meme diye. doyduğu için bir daha emince gaz oluyor. bi anda karnına kramp giriyor ağlıyor, memeye kafa atıyor. ama tekrar meme istiyor. böyle acayip bi savaşı var memeyle
iki gündür özellikle çok oluyor ya, 2 saat uyuyamadığı oluyor bu kramplar yüzünden. o ara emzik alsa her şey çözülecek ama. bakalım bugün başka bi emzik alıcam inşallah beğenir.
Ya boyle surekli aglayinca bi yeri aciyo agriyo saniyorum nedenini bilemedigim icin canim sıkılıyo o oyle anlamsizca aglayinca