2020 Şubat Anneleri

Aynen ya inş. değildir çok yorucu olur o şekilde.

Bizimki de çok kararsız dün çok emdi gece sabaha doğru yorgunluktan baya uyudu ama bir taraftan nasıl ağlıyor emerken. yaşlanmışım uykusuzluk baya zorluyor beni.

Parol normalde uyku yapan bir ilaç mı. Ben anason içtim dün gece uyusun diye gerçekten işe yaradı 🤣

Memen acıyor mu kanadığı zaman. Yine de o memeni sağ tıkanmasın. Bizim kız da öyle daha çok annemle aşk yaşıyormuş gülüyormuş ona. Ama iki gündür uyanıkken durmuyor kucağa alıyorum yakamı çekiyor boynumu çiziyor. Şöyle adam akıllı etrafı seyretmiyor. Hep bir ıkınma kızarma hali.
Emerken kanadigini farkettim aci hissetmedim ama cok asilip emince aciyodu.
Ya zaten suan duzgun goremiyolar cokta etrafi izlemesini beklemiyorun ama aglamadanda durabilir bence uyanikken 🥺
geçmiş olsun canım inşallah iyileşir meme ucun kısa sürede. yine de sağ ki tıkanmasın memen.

öyle etrafa bakıp oyalanmalarına daha var 🥰 2-3 aydan sonra yavaş yavaş etrafı keşfedecekler. 3 aydan sonra beşiğine dönence koyabilirsin.
şimdi benimki de öyle, on dakika anca duruyor ağlamadan. sonra hemen ağzını açıyor meme diye. doyduğu için bir daha emince gaz oluyor. bi anda karnına kramp giriyor ağlıyor, memeye kafa atıyor. ama tekrar meme istiyor. böyle acayip bi savaşı var memeyle 😀

iki gündür özellikle çok oluyor ya, 2 saat uyuyamadığı oluyor bu kramplar yüzünden. o ara emzik alsa her şey çözülecek ama. bakalım bugün başka bi emzik alıcam inşallah beğenir.
Sagol canim insaAllah cabuk gecer.
Ya boyle surekli aglayinca bi yeri aciyo agriyo saniyorum nedenini bilemedigim icin canim sıkılıyo o oyle anlamsizca aglayinca :KK43:

Emzik verdim bende başta almadı sonra aldı az az veriyom şimdi çünkü biliyosun tok emmiş artık gerisi keyif. Kendi de biliyo zaten açsa mümkün değil almıyo emziği. Hemşiresi emziği tavsiye etmiyoruz verme dedi anlamsız boş yere yorulur dedi. Ben de sık vermediğimi söyledim.

Emzik verdim bende başta almadı sonra aldı az az veriyom şimdi çünkü biliyosun tok emmiş artık gerisi keyif. Kendi de biliyo zaten açsa mümkün değil almıyo emziği. Hemşiresi emziği tavsiye etmiyoruz verme dedi anlamsız boş yere yorulur dedi. Ben de sık vermediğimi söyledim.
benim emzikle basim dertte ya dr brownda aventte almiyor .ilk kizim 3.gunde almisti ama 2. sipa sinirleniyor tokken veriyorum.ama yinede almiyor

Gaz için bişey kullaniyomusunuz canım
Kaç günlük oldunuz
23 gunluguz cnm goz icin ben rezene iciom kizima da veriyorum bir kac damla
Eveeett bir sure artik tek memeyle idare edecegiz oglumu emzirirken agzindan sutle kan aktigini gordum odum bi yerlerime karisti ondan geliyo sandim kani megersem gogus uclarimda 3 4 tane yarik olmus onlar emince kanamis :KK43:

Bir sey soracagim kizlar bebisleriniz uyanik oldugu zaman ne yapiyor ? Bizimkisi 5 dk etrafa bakiyo sonra hep agliyo bi beni emince susuyo memeyi birakalim yine agliyo uyuyana kadar bu boyle nedenini bir turlu cozemedim 🤦🏻‍♀️ soyle gulse etrafina baksa guzel guzel dursa yookk illa aglayacak
Uyanikken durmaz cnm bende biraz hopalatir vaziyette ttuuom sonra sıkılıo omzuma sonra tekrar hoplatma seklinde derken uykusu gelio ama tabi bende cok yoruluyorm uykusu da asla derin deil hep sallayacan cok nadir derin uyuyo bu kiz cok tuhaf benim😕 oglum hep emer yatardi mis gibi ama bu varya burnumdan getirio

benim emzikle basim dertte ya dr brownda aventte almiyor .ilk kizim 3.gunde almisti ama 2. sipa sinirleniyor tokken veriyorum.ama yinede almiyor
Benim de büyük kızım almamıştı bunda ısrar edicem demiştim :)
Sende tersini dene bakalım.
Alışıcaklar ondan sonra da bıraktırmaya uğraşıcaz:)
Ben de zor bırakmışım. Annem artık kesmiş önüme atmış al sana emzik diye:))

Uyanikken durmaz cnm bende biraz hopalatir vaziyette ttuuom sonra sıkılıo omzuma sonra tekrar hoplatma seklinde derken uykusu gelio ama tabi bende cok yoruluyorm uykusu da asla derin deil hep sallayacan cok nadir derin uyuyo bu kiz cok tuhaf benim😕 oglum hep emer yatardi mis gibi ama bu varya burnumdan getirio
O zaman endiselenmeme gerek yok ben hep bir yeri mi agriyoda surekli agliyo diye dusunuyodum 🙄

Kızlar farklı ya . Ta bebeklikten tripliler . 🤣

Bugün sabah yatak odasında kızım uyuyordu. Kahvaltı yapacaktık uykusunu bölmeyelim dedik. Ama denizde uyuyordu. Uyanıpta kızı mıncıklayabilirdi. Telsiz kamera vs yok tabi. Kardeşimi görüntülü aradım kızı görecek şekilde koydum odanın kapısını kapattık kahvaltı yaparken izledik . Denizde kamera almadığıma pişmanım . 😩

nekadar cok olmaya basladi ya allah birdaha gostermesin

Amin canım inşallah

Benim kıza ilk gün verdiler emzik ben hemen vermek istemesem de nasıl olsa vereceğim deyip ses etmedim. Kız da kırk yıllık tiryaki gibi emdi güzelce. Şimdi ise almıyor zorlayınca öğürüyor. Tam tersi oldu bizim yani

Acken dene canim bence benim kiz acken alio ama tokken asla😂 ondada 5 10 dk emer sonra bakdi sut yok çıldırır
ackende denedim busefer cingene gibi bagirdi valla 😂 uykuya gecmesi icin cok rahat ettiriyor ama s
Benim de büyük kızım almamıştı bunda ısrar edicem demiştim :)
Sende tersini dene bakalım.
Alışıcaklar ondan sonra da bıraktırmaya uğraşıcaz:)
Ben de zor bırakmışım. Annem artık kesmiş önüme atmış al sana emzik diye:))
kadinin sabri kalmamis demekki napsin ☺ 1 hafta eziyeti oluyor sonra unutuyoosr
Amin canım inşallah

Benim kıza ilk gün verdiler emzik ben hemen vermek istemesem de nasıl olsa vereceğim deyip ses etmedim. Kız da kırk yıllık tiryaki gibi emdi güzelce. Şimdi ise almıyor zorlayınca öğürüyor. Tam tersi oldu bizim yani
cocuktan cocuga degisiyor ya hepsinin huyu suyu farkli oluyor iste☺️

Herkes doğurmuş nerdeyse 😍 doguranlarin gözleri aydın doğuracak olanlar da sağlıkla kavuşsun inşallah ❤
Bugün bebişim 19 günlük onu çok seviyorum ama bi tarafımda onu özgürlüğümü elimden almış olarak görüyor vicdanım sızlıyor 😔 hep bi vesvese var beynimde. Akşamları daha fena oluyorum. Aglamalarim başlıyor 😢 afakanlar basıyor artık hiç bir zaman özgür ve mutlu olamıcam gibi hissediyorum 😔
Ay sorma artık kocam işe gidince cayimi alip tek basima keyif yapmaca olamayacak diye geciyor icimden 😂 ama oğluşum icin deger. Rabbim herkese tattırsın

Eveeett bir sure artik tek memeyle idare edecegiz oglumu emzirirken agzindan sutle kan aktigini gordum odum bi yerlerime karisti ondan geliyo sandim kani megersem gogus uclarimda 3 4 tane yarik olmus onlar emince kanamis :KK43:

Bir sey soracagim kizlar bebisleriniz uyanik oldugu zaman ne yapiyor ? Bizimkisi 5 dk etrafa bakiyo sonra hep agliyo bi beni emince susuyo memeyi birakalim yine agliyo uyuyana kadar bu boyle nedenini bir turlu cozemedim 🤦🏻‍♀️ soyle gulse etrafina baksa guzel guzel dursa yookk illa aglayacak
Bizdede durum aynı memeden alınca sürekli ağlıyo uykuya dalıyo memeden alıp yerine yatırıyorum ağlıyo.Herşeye ağlıyo. Kolik mi acaba diye düşünüyorum

Kızlar uzun zamandan beri yazamıyordum çünkü sezeryan sonrası gerçekten hayatım felç oldu bilmiyorum suni de yediğim içinmi etki etti spinal bu kadar bende ama gerçekten çok zor atlatıyorum daha dün bugün biraz daha topladım kendimi bebeği bile gözüm görmedi bir ara baş ağrısı omuz ağrısı çok çektim birde kızımla ilgilenemiyorum diye çok ağladım üzüldüm ama şükür ki geçiyor yavaş yavaş🤲🏻Sizler bebişleriniz iyisinizdir inşallah

Bizdede durum aynı memeden alınca sürekli ağlıyo uykuya dalıyo memeden alıp yerine yatırıyorum ağlıyo.Herşeye ağlıyo. Kolik mi acaba diye düşünüyorum
Aglamalari hep ayni saatteyse, aglarken kafasini geriye dogru atiyosa, bacaklarini kendine dogru cekiyosa,hicbir sekilde sakinlesmiyosa kolik bebek belirtisi bunlar

X