2020 Şubat Anneleri

Emerken kanadigini farkettim aci hissetmedim ama cok asilip emince aciyodu.
Ya zaten suan duzgun goremiyolar cokta etrafi izlemesini beklemiyorun ama aglamadanda durabilir bence uyanikken
Sagol canim insaAllah cabuk gecer.
Ya boyle surekli aglayinca bi yeri aciyo agriyo saniyorum nedenini bilemedigim icin canim sıkılıyo o oyle anlamsizca aglayinca

Emzik verdim bende başta almadı sonra aldı az az veriyom şimdi çünkü biliyosun tok emmiş artık gerisi keyif. Kendi de biliyo zaten açsa mümkün değil almıyo emziği. Hemşiresi emziği tavsiye etmiyoruz verme dedi anlamsız boş yere yorulur dedi. Ben de sık vermediğimi söyledim.

benim emzikle basim dertte ya dr brownda aventte almiyor .ilk kizim 3.gunde almisti ama 2. sipa sinirleniyor tokken veriyorum.ama yinede almiyor

Gaz için bişey kullaniyomusunuz canım
Kaç günlük oldunuz
23 gunluguz cnm goz icin ben rezene iciom kizima da veriyorum bir kac damla
Uyanikken durmaz cnm bende biraz hopalatir vaziyette ttuuom sonra sıkılıo omzuma sonra tekrar hoplatma seklinde derken uykusu gelio ama tabi bende cok yoruluyorm uykusu da asla derin deil hep sallayacan cok nadir derin uyuyo bu kiz cok tuhaf benim oglum hep emer yatardi mis gibi ama bu varya burnumdan getirio

benim emzikle basim dertte ya dr brownda aventte almiyor .ilk kizim 3.gunde almisti ama 2. sipa sinirleniyor tokken veriyorum.ama yinede almiyor
Benim de büyük kızım almamıştı bunda ısrar edicem demiştim :)
Sende tersini dene bakalım.
Alışıcaklar ondan sonra da bıraktırmaya uğraşıcaz:)
Ben de zor bırakmışım. Annem artık kesmiş önüme atmış al sana emzik diye:))

O zaman endiselenmeme gerek yok ben hep bir yeri mi agriyoda surekli agliyo diye dusunuyodum

Kızlar farklı ya . Ta bebeklikten tripliler .

Bugün sabah yatak odasında kızım uyuyordu. Kahvaltı yapacaktık uykusunu bölmeyelim dedik. Ama denizde uyuyordu. Uyanıpta kızı mıncıklayabilirdi. Telsiz kamera vs yok tabi. Kardeşimi görüntülü aradım kızı görecek şekilde koydum odanın kapısını kapattık kahvaltı yaparken izledik . Denizde kamera almadığıma pişmanım .

nekadar cok olmaya basladi ya allah birdaha gostermesin

Amin canım inşallah

Benim kıza ilk gün verdiler emzik ben hemen vermek istemesem de nasıl olsa vereceğim deyip ses etmedim. Kız da kırk yıllık tiryaki gibi emdi güzelce. Şimdi ise almıyor zorlayınca öğürüyor. Tam tersi oldu bizim yani

Acken dene canim bence benim kiz acken alio ama tokken asla ondada 5 10 dk emer sonra bakdi sut yok çıldırır
ackende denedim busefer cingene gibi bagirdi valla uykuya gecmesi icin cok rahat ettiriyor ama s
kadinin sabri kalmamis demekki napsin ☺ 1 hafta eziyeti oluyor sonra unutuyoosr
cocuktan cocuga degisiyor ya hepsinin huyu suyu farkli oluyor iste

Ay sorma artık kocam işe gidince cayimi alip tek basima keyif yapmaca olamayacak diye geciyor icimden ama oğluşum icin deger. Rabbim herkese tattırsın

Bizdede durum aynı memeden alınca sürekli ağlıyo uykuya dalıyo memeden alıp yerine yatırıyorum ağlıyo.Herşeye ağlıyo. Kolik mi acaba diye düşünüyorum

Kızlar uzun zamandan beri yazamıyordum çünkü sezeryan sonrası gerçekten hayatım felç oldu bilmiyorum suni de yediğim içinmi etki etti spinal bu kadar bende ama gerçekten çok zor atlatıyorum daha dün bugün biraz daha topladım kendimi bebeği bile gözüm görmedi bir ara baş ağrısı omuz ağrısı çok çektim birde kızımla ilgilenemiyorum diye çok ağladım üzüldüm ama şükür ki geçiyor yavaş yavaşSizler bebişleriniz iyisinizdir inşallah

Bizdede durum aynı memeden alınca sürekli ağlıyo uykuya dalıyo memeden alıp yerine yatırıyorum ağlıyo.Herşeye ağlıyo. Kolik mi acaba diye düşünüyorum
Aglamalari hep ayni saatteyse, aglarken kafasini geriye dogru atiyosa, bacaklarini kendine dogru cekiyosa,hicbir sekilde sakinlesmiyosa kolik bebek belirtisi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…