- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 38
insallah papatyacim cok sukur artik doguralim yeter bence iyice topac gibi oldumBugün yarın derken bizim zamanımız da geldi. İnşallah her şey yolunda gider canım. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah papatyacim cok sukur artik doguralim yeter bence iyice topac gibi oldumBugün yarın derken bizim zamanımız da geldi. İnşallah her şey yolunda gider canım. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk
Ay inşallah olur ya Aynen öyle canım valla Gelsin istiyoruz tabi sağlıkla gelsin kuzularımız ama fıtığım da var oda zorlamaya başladı artık iyice penguen gibi oldumİnşallahh yarın bir hareketlenme olur canım insan artık gelsin istiyor☺☺
Ya insanlar niye karışır anlamıyorum ki bırak çocuğuma nasıl bakmak istiyosam öyle bakayım dimi ama eltinde hemen laf söylese oda yıkatmasaymış çocuğunu Kayınvalideni göndersen canım annem gittikten sonra gel desen kabul etmezler mi??
Ya senindemi günün geldi canım sağlıcakla gelsin kuzucuk inşallah bende artık çok ağırlaştım umarım bir an önce gelir artık dualarım seninle Rabbim yardımcın olsunaynen oyle canim cok sagol gunduz babannesi olucak yaninda aksam babasi gidicek uyutmaya ,insallah gecede hic uyanmaz ,ertesi sabah birlikte yanima gelicekler ,
Allah kabul etsin canim ayni islemleri bizde yaptik 7. Gun bende kiyamadim kesmeye zaten cok az varTeyzeleri bugün oglusumun 7.gunu akikasini kestik dağıttık rabbim kabul etsin inşallah
Babası kulağına ezan okuyup ismini söyledi
Saçını kestirmiyor babası azcik ucundan alcaz bizde
amin canimbenim cok sagol,insallah sende hayirlisiyla saglikla bebisini kucagina alirsin ,normalmi bekliyosunYa senindemi günün geldi canım sağlıcakla gelsin kuzucuk inşallah bende artık çok ağırlaştım umarım bir an önce gelir artık dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun
Sağlıcakla al canım kucağına inşallah Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahBende perşembe günü doğuruyorum kızlar. Allah nasip ederse mis kokulu oğluşuma kavuşucam. Çok heyecanlıyım hele eşim benden de heyecanlı.
Amin canım saol Allah sizinkinide kabul etsin inşallahAllah kabul etsin canim ayni islemleri bizde yaptik 7. Gun bende kiyamadim kesmeye zaten cok az var
Amin canimAmin canım saol Allah sizinkinide kabul etsin inşallah
Ay bana kalsa kescem he babası senin bütün tuylerini tek tek yolarim oğluma dokundurtmam dedi koca dedik bagrimiza bastık
Amin canım inşallah evet normal bekliyoruz ama bekleyemiyorum işteyarın kontrolümüz var bakalım sende bizlere dua etamin canimbenim cok sagol,insallah sende hayirlisiyla saglikla bebisini kucagina alirsin ,normalmi bekliyosun
Allah razı olsun cnmSağlıcakla al canım kucağına inşallah Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ayy sorma iyice şiştim. Ih ıhlayarak dönüyorum yürüyorum sürahi nineye bağladım iyiceinsallah papatyacim cok sukur artik doguralim yeter bence iyice topac gibi oldum
ederim tabi canimAmin canım inşallah evet normal bekliyoruz ama bekleyemiyorum işteyarın kontrolümüz var bakalım sende bizlere dua et
valla sorma yaa neyse yuzduk yuzduk kuyruguna geldik cok sukur sekerimAyy sorma iyice şiştim. Ih ıhlayarak dönüyorum yürüyorum sürahi nineye bağladım iyice
Amin cümlemizden inşallah canımAllah razı olsun cnm
Ayy Allah razı olsun canım Hilal ismim bu aradaederim tabi canim
Ayni benzaman cok zor geciyor artik hayirlisiyla bi gelseydiler miniklerkendimi zor tasiyorum artik. Yarin kova burcunun da son gunu ama bu kizda tık yokrahim agzi incelmis ama acilma yoktu dun. Sabah ola hayrola en onemlisi saglikla hepimiz kucagimiza alalim bebisleri insallahAmin canım inşallah evet normal bekliyoruz ama bekleyemiyorum işteyarın kontrolümüz var bakalım sende bizlere dua et