- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
Allah razi olsnCanan_Ela
Onur_hira_ela kazasız olsun hayırlısı ile alın bebişlerinizi kucağınıza . Doğumda bize de dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsnCanan_Ela
Onur_hira_ela kazasız olsun hayırlısı ile alın bebişlerinizi kucağınıza . Doğumda bize de dua edin
Canan_Ela
19 gundur bir sey yapmadi onun derdi bebekle degil besigiyleAy aman allahım yaaa kız bişe yapmazmı bebeğe ben kendim korktuğum için uzaktan seviyorum evde düşübemiyorum ama şu görüntü aklımı aldı
Sende biraz da olsa açıklık var canım bende oda yok inşallahh sende bi hareketlenme bişey olmuştur. benimde canım çıktı valla yürücem diye zaten çok komik yürüyorum bende yarın gidince sorucam bakalım nekadar bekleyebiliriz diye birde eşimin izin derdine düştük 10 gün babalık izni varya pazartesi çarşamba arası olsun iznim hafta sonuna denk gelmesin diyo Tamam siparişi verdim dedimInan kac gündür dogum baslasin diye yapmadigim sey kalmadi. Yarin doktora gidicem hala açıklık 2 cm ise dahada bisey yapmam. Yan gelip yatarim merdiven in çık yürüyüş yap derken canım çıktı benim doktorum pazar günü son diyor. 3 gün fazladan bekliyor. Insallah pazara kadar gelir kendi istegiyle. Eger sıkıntı çıkmazsa sende bir kac gün bekleyebilirsin. Amaaannn ne nazli çıktı bu bebisler
Bende varımm@milasudoruk
Z zeynep serdar
mermermermer
@nebilem06
@Daphnesss
Başka kaldı mı bekleyen birkaç kişi daha vardı sanki
Oluyo cnm ya benimkide cok kizioYaaa arkadaşlar sizin bebişlerde çok hıçkırıyo mu benim kızım rahatsız oluyo biraz hıçkırınca
Bide emerken çok komik oluyo emiyo hıçkırınca duruyo sonra devam
Öncelikle lütfen sakin oluyorsun.Kendine ve sütüne güveniyorsun.Sütünün gelmemiş olması gelmeyeceği anlamına gelmiyor.Sezeryan olmuşsun damarların bile kendini toplaması için belli bir süre lazım. Sütün emin ol yavaş yavaş gelecektir. Benimde sütüm azdı elimden geldiğince okudum araştırdım süt arttırıcı ne varsa uygulamaya çalıştım. Çok fazla su tüket,bol bol yeşillik ye en fazla dereotu birde eğer eltilerin yapabiliyorlarsa beyaz dut Kurusunu u kaynatsınlar hoşaf gibi onu iç.(incirde olabilir) hurma ye. Ve uukunu güzel al. Banyoda sıcak su ile göğüslerine masaj yap youtube da bununla ilgili videolar mevcut.Önce sen inan dene. Sütün bol olsun inşallah.Kızlar bana yardım edin lütfen. Sezeryan sonrası sanki iyi olacağım derken daha kötü oluyorum eve geldik ama çok ağrım var. Doğrulamıyorum resmen. Belim karnım sağ omzum çok ağrıyor yardımsız wc bile gidemiyorum.
Ama asıl benim için kötü olan sütüm gelmiyor ve bebeğe mama vermek zorunda kalıyorum. İki saatte bir 30 cc mama veriyorum ama bebek hiçbir şekilde beni emmiyor. Mamayı kaşıkla veriyoruz. Mama vermezsem şekeri düşüyor. Çocuk doktoru bu ölçüde vereceksin dedi. Bu şekilde şeker düzene girdi dedi.
Memem yara oldu çok acıyor buna rağmen veriyorum çok ağlıyor kıpkırmızı oluyor ama almıyor
Bu gece çok ağladım yetemiyorum bebeğime bakamıyorum diye. Çok çaresizim iki gündür uyumuyorum. Sağ olsun eltilerim yanımda onlar bebeği aldı zaten emmiyor uyu dinlen ki sütün gelsin dediler. Ama moralim çok bozuk uyumak ne mümkün bebeğim içerde sanki hep ağlıyor. Sesi kulağımda yüzü gözümün önünde. Ama yerimden kalkamıyorum ne olur akıl verin bana. Bu saat olmuş hala ağlıyorum
ciger gelisimleri dogduktan sonrada devam ettigi icin coksık hickiriyorlar, birde sinirlenirlerYaaa arkadaşlar sizin bebişlerde çok hıçkırıyo mu benim kızım rahatsız oluyo biraz hıçkırınca
Bide emerken çok komik oluyo emiyo hıçkırınca duruyo sonra devam
@milasudoruk
Z zeynep serdar
mermermermer
@nebilem06
@Daphnesss
Ben@milasudoruk
Z zeynep serdar
mermermermer
@nebilem06
@Daphnesss
Canim bu kisa bi surec sadece boyle devam etmeyecek emin oll cook duydum basta sutun gelmeyip sonradan füngürt foşurt geldigini asla pes etme en onemlisi de yılmaa dik dur bebegin senin agladigini uzuldugunu hissetmiyor mu sanıyorsun ona da uzuntun geciyor emin ol hep guzel dusun guzel olsun sonucta bebisin ac kalmiyor hadi toparla kendini canim o minik surat icin toparlaÖncelikle lütfen sakin oluyorsun.Kendine ve sütüne güveniyorsun.Sütünün gelmemiş olması gelmeyeceği anlamına gelmiyor.Sezeryan olmuşsun damarların bile kendini toplaması için belli bir süre lazım. Sütün emin ol yavaş yavaş gelecektir. Benimde sütüm azdı elimden geldiğince okudum araştırdım süt arttırıcı ne varsa uygulamaya çalıştım. Çok fazla su tüket,bol bol yeşillik ye en fazla dereotu birde eğer eltilerin yapabiliyorlarsa beyaz dut Kurusunu u kaynatsınlar hoşaf gibi onu iç.(incirde olabilir) hurma ye. Ve uukunu güzel al. Banyoda sıcak su ile göğüslerine masaj yap youtube da bununla ilgili videolar mevcut.Önce sen inan dene. Sütün bol olsun inşallah.
Ya bende artik acayip bi vajina agrisi var. Ordaki kemiklerim kırılacak gibi agriyor. Oturup kalkmak işkence gibi. Hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydikta bizde emdi emmedi muhabbetlerine dahil olsaydik benim eşimde yanima geldi son bi kac gün kaldi diye ama paşanın keyfi yerinde gelmiyor bekletiyor bizi galiba babasi gibi balik burcu olmak icin bekliyorSende biraz da olsa açıklık var canım bende oda yok inşallahh sende bi hareketlenme bişey olmuştur. benimde canım çıktı valla yürücem diye zaten çok komik yürüyorum bende yarın gidince sorucam bakalım nekadar bekleyebiliriz diye birde eşimin izin derdine düştük 10 gün babalık izni varya pazartesi çarşamba arası olsun iznim hafta sonuna denk gelmesin diyo Tamam siparişi verdim dedim
Belki senin açıklığın artmıştır ağrın da ondandır gerçi bende de ağrı var ama bilemiyom kii ben balık olsun istemiyodumm çok duygusal oluyolar diye biliyorum senin eşin nasıllYa bende artik acayip bi vajina agrisi var. Ordaki kemiklerim kırılacak gibi agriyor. Oturup kalkmak işkence gibi. Hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydikta bizde emdi emmedi muhabbetlerine dahil olsaydik benim eşimde yanima geldi son bi kac gün kaldi diye ama paşanın keyfi yerinde gelmiyor bekletiyor bizi galiba babasi gibi balik burcu olmak icin bekliyor
Insallah bugnki kontrolde ikimizinde 4 5 cm açıklığı çıkar ben balik burcunu seviyorum çünkü mesela esim kin tutmaz merhametlidir erkeklere göre duygusaldir. Oglumun böyle merhametli olmasini isterim açıkçasıBelki senin açıklığın artmıştır ağrın da ondandır gerçi bende de ağrı var ama bilemiyom kii ben balık olsun istemiyodumm çok duygusal oluyolar diye biliyorum senin eşin nasıll
Bizimki kızım kucağımdayken kucağıma, kızın üstüne atladı . 45 gündür umursamaz gözüküyodu ama kıskanıyolar. Siz yine de fazla bir araya getirmeyinBizim kedi kizimiz bana cok duskundur benden baskasina gitmez ve sevdirmez kendini biz cok korktuk kucagimda bebegi gorunce beni kiskanicak falan diye ama hic oyle olmadi umursamiyo suanlik kardesini ama kendini sevdirmeye calisiyo bana wc giderken falan ayaklarima dolaniyo yere sirt ustu yatiyo sebeklik yapiyo arada geliyo kokluyo kardesini gidiyo sonra agladiginda kulaklari dimdik yapip onu dinliyo