2020 Şubat Anneleri

Hâlâ doğurmayan anneler bebişlerinizin hareket durumu nasıl ? Benimki o kadar geriniyor ki göbeğimden çıkcak diye korkuyorum 😂🙈

Hareketleri azalmıştı 2-3 gündür coştu yine çok şükür. Benim karnım aşağı indi gibi ve bebek çok aşağıda oynuyor resmen her an aşağıdan çıkacak gibi. Çok kasılmam da var. Karnım taş gibi

Sanırım nefes alışveriş egzersizi yapıyorlar doğunca alışık olmak için öyle bişey okumuştum sizde de varsa normal o zaman☺☺ Bi doğursaydık hayırlısıyla artık dicem de doğurunca da başka başka şeyler çıkıyor doğuran arkadaşların tecrübelerinden okuyoruz😂😂
Ay zaten bizim daha temizlik olmadı doğurmayayım bu ara 😂 beni doğurduktan sonrası değilde ne zamn doğcak nasıl doğcak onları düşünmek yoruyor 🙈 tabii şimdilik derdim bu doğduktan sonra başka olucak ama onların kokuları herşeye değer herhalde 🥰
cok fena durumdayim bende ,canimi acitiyor hareketleri ,son 9 gunum kaldi ama zor dayaniyorum 🙄
Oyy senin ne güzel zaman belli ben normal beklediğim için belirsiz bir süreç yaşıyorum 🙈
Hareketleri azalmıştı 2-3 gündür coştu yine çok şükür. Benim karnım aşağı indi gibi ve bebek çok aşağıda oynuyor resmen her an aşağıdan çıkacak gibi. Çok kasılmam da var. Karnım taş gibi
Benimde karnım çok aşağıda canım ama hep aşağıdaydı öyle çok baskı yok şimdilik bazen hissediyorum sadece 😊 doktorum aşağıda değil dedi gerçi normal buldu bakalım bu çarşmba kontrol nasıl çıkıcak sancı falan

Bunca zamandır her işarete doğuruyorumdur inşallah derken iki gecedir en ufak sancıda ağrıda yüreğim ağzıma geliyor ya :KK43:
şu geceyi de bi atlatsam artık yollar açılır yarın. araba gömüldü karın içine, eşim hastaydı açamadı tabii kaldı öyle. yollar da buz pisti gibi şu an. en azından bu gece bişey olmasa diye çok dua ediyorum. bir ara belimden kalçama ağrılar vurdu ödüm koptu. duş aldım geçti. muhtemelen fıtığımın ağrısı kalçama vuruyor.

allahım ya ruh halim hiç iyi değil galiba 😭 annem de çarşamba gününe biletini aldı. inşallah her şey yolunda gider. bu stresi kaldırmıyor bünyem artık 🤦‍♀️

Ay zaten bizim daha temizlik olmadı doğurmayayım bu ara 😂 beni doğurduktan sonrası değilde ne zamn doğcak nasıl doğcak onları düşünmek yoruyor 🙈 tabii şimdilik derdim bu doğduktan sonra başka olucak ama onların kokuları herşeye değer herhalde 🥰

Oyy senin ne güzel zaman belli ben normal beklediğim için belirsiz bir süreç yaşıyorum 🙈

Benimde karnım çok aşağıda canım ama hep aşağıdaydı öyle çok baskı yok şimdilik bazen hissediyorum sadece 😊 doktorum aşağıda değil dedi gerçi normal buldu bakalım bu çarşmba kontrol nasıl çıkıcak sancı falan
seninle satlarimiz yakindi diye hatirliyorum sende benden engec 1_2 hafta sonra dogurursun insallah 41 lere kalmadan ,tarih belli oluncada degisik bir heyecan oluyor ☺️

Bunca zamandır her işarete doğuruyorumdur inşallah derken iki gecedir en ufak sancıda ağrıda yüreğim ağzıma geliyor ya :KK43:
şu geceyi de bi atlatsam artık yollar açılır yarın. araba gömüldü karın içine, eşim hastaydı açamadı tabii kaldı öyle. yollar da buz pisti gibi şu an. en azından bu gece bişey olmasa diye çok dua ediyorum. bir ara belimden kalçama ağrılar vurdu ödüm koptu. duş aldım geçti. muhtemelen fıtığımın ağrısı kalçama vuruyor.

allahım ya ruh halim hiç iyi değil galiba 😭 annem de çarşamba gününe biletini aldı. inşallah her şey yolunda gider. bu stresi kaldırmıyor bünyem artık 🤦‍♀️
canim cok sukur haftasonunu atlattin,bugeceyide atlatirsin insallah ,guzelce yat uyu carsamba annen gelir persembede metecim gelir insallah 🎈🧡

Benim de çarşamba kontrol cuma doğum inşallah 😍😍

canim cok sukur haftasonunu atlattin,bugeceyide atlatirsin insallah ,guzelce yat uyu carsamba annen gelir persembede metecim gelir insallah 🎈🧡
inşallah cananım ya :KK43: belime ağrı giriyor bazen çok korkuyorum ama fıtığım azdı iki gündür sanırım onun ağrısı.
vallahi salı gününden sonra neden gelmedi bu çocuk demicem hiç şikayet etmiycem istediği zaman gelsin 😂
yatayım ben ben iyisi şimdi uyurum inşallah iyi geceler hepinize 🥰🥰

inşallah cananım ya :KK43: belime ağrı giriyor bazen çok korkuyorum ama fıtığım azdı iki gündür sanırım onun ağrısı.
vallahi salı gününden sonra neden gelmedi bu çocuk demicem hiç şikayet etmiycem istediği zaman gelsin 😂
yatayım ben ben iyisi şimdi uyurum inşallah iyi geceler hepinize 🥰🥰
iyi geceler canim 💙

Hâlâ doğurmayan anneler bebişlerinizin hareket durumu nasıl ? Benimki o kadar geriniyor ki göbeğimden çıkcak diye korkuyorum 😂🙈
Benimki çok haşindi zaten. Şimdi daha çok acıtıyor hareketleri :KK70:
Benimkide öyle canım bi geriniyor ki canım acıyor resmen😭 birde benim ki zaman zaman sanki nefes alıyormuş gibi hareket ediyor göbeğim ritmik bir şekilde aşağı inip kalkıyor doktora da sormayı unuttum normaldir herhalde hıçkırık değil bu arada onu da hissediyorum o daha farklı oluyor
Canım doktor ultrasonda gösterdi solunum hareketi yapıyor diye. Çok şükür doğmaya hazır dedi 🥰
Dün bebişimize kavuştuk birtakım sıkıntılarımız var tabii inşallah daha sonra yazıcam hepinize sevgiler darısı bekleyenlerin başına.
Gözün aydın canım. Güle güle büyütün 😍

seninle satlarimiz yakindi diye hatirliyorum sende benden engec 1_2 hafta sonra dogurursun insallah 41 lere kalmadan ,tarih belli oluncada degisik bir heyecan oluyor ☺
Ayy inş kalmam 41lere zaten kilosu önde 41 hafta içerde büyürse normal doğum yapamam gibime geliyor 😊🙈
Benim de çarşamba kontrol cuma doğum inşallah 😍😍
Ayy çok heyecanlı 😍 sağlıkla kavuş inş canım bebişine 🙏
Benimki çok haşindi zaten. Şimdi daha çok acıtıyor hareketleri :KK70:
Güçlendikçe ya ayak ya popo çıkcak bi yerden diye korkuyorum 😂 o içerden ben dışardan itiyorum 😁

Yuzunun heryerinde ve kulak memesi ile boynunda var. Krem dune oranla fark ettirdi ama bakalim sali gunu 1 aylik kontrolüne kasar gozlemlicem, cildinde degisiklik olmazsa normal cildiye dr una gostercem birde.
Dr a aci cekiyor mudur dedim, hayir dedi ama dokuntuler kuruluk felan insanın ici gidiyo evladina. Yeb ve selozy de sanki egzama vardi gibi hatırlıyorum. Aksam netten de arastircam ne yapabilirim uzun vadede gecer mi kalici miymis gibilerinden 😣
Sorununa çözüm buldun mu? Sadece ağız çevresi olduğuna göre anne sütünün aktığında cildinde kalmasıyla hassas cildi tahriş oluyo olabilir gibi düşündüm. Tüm vücutta yaygın olsa deterjanını dğiştir derdim. Ağız çevresini sık sık mendil ıslatıp sil bakalım, asla kuru silme.
Canı acımaz merak etme, iltihaplı olanı acır. Normali sadece kaşınır.
Zeytinyağı veya doktora sorup argan yağı sürebilirsin.

Kızlar merhaba nette okudum bazı kadınlarda nişan gelmeme gibi bir durum oluyormuş aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu doğumuma 14 gün kaldı ve ilk hamileliğim malum tecrübesizlik insan tedirgin oluyor ister istemez 😕😕🙏🙏

İlk doğumum olacak hayırlısıyla ve etrafımda normal doğum yapan neredeyse kimse yok. 39h3 deyiz sancı fln hissetmiyorum birden olmasındansa bir belirti verse daha iyi olur çok fazla paniklemem hiç değilse. Günü geçecek diye korkuyorum artık başı da dönmedi daha 🤔

İlk doğumum olacak hayırlısıyla ve etrafımda normal doğum yapan neredeyse kimse yok. 39h3 deyiz sancı fln hissetmiyorum birden olmasındansa bir belirti verse daha iyi olur çok fazla paniklemem hiç değilse. Günü geçecek diye korkuyorum artık başı da dönmedi daha 🤔

Aynn cnm aynı korku bende de var hayırlısı ile gelir bebişler inşallah 🙏🙏

Kızlar merhaba nette okudum bazı kadınlarda nişan gelmeme gibi bir durum oluyormuş aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu doğumuma 14 gün kaldı ve ilk hamileliğim malum tecrübesizlik insan tedirgin oluyor ister istemez 😕😕🙏🙏

Selam :)
2019 Nisan annesiyim
Benim ne nişanım geldi ne de suyum
Düzenli sancılar başladı sonra sıklaştı
Suyumu hastanede doktor patlattı (doğru ifade patlatmak mı onu da bilmiyorum 🤭)
41+0 da doğdu güzel kızım
Siz de sağlkla kucağınıza alırsınız inşallah ❣️

Grupta en heycanla beklediğim doğum seninki canım inşallahh annende gelsin de ondan sonra doğurursun🙏🙏

X