- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 38
cok fena durumdayim bende ,canimi acitiyor hareketleri ,son 9 gunum kaldi ama zor dayaniyorumHâlâ doğurmayan anneler bebişlerinizin hareket durumu nasıl ? Benimki o kadar geriniyor ki göbeğimden çıkcak diye korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok fena durumdayim bende ,canimi acitiyor hareketleri ,son 9 gunum kaldi ama zor dayaniyorumHâlâ doğurmayan anneler bebişlerinizin hareket durumu nasıl ? Benimki o kadar geriniyor ki göbeğimden çıkcak diye korkuyorum
Hâlâ doğurmayan anneler bebişlerinizin hareket durumu nasıl ? Benimki o kadar geriniyor ki göbeğimden çıkcak diye korkuyorum
Ay zaten bizim daha temizlik olmadı doğurmayayım bu ara beni doğurduktan sonrası değilde ne zamn doğcak nasıl doğcak onları düşünmek yoruyor tabii şimdilik derdim bu doğduktan sonra başka olucak ama onların kokuları herşeye değer herhaldeSanırım nefes alışveriş egzersizi yapıyorlar doğunca alışık olmak için öyle bişey okumuştum sizde de varsa normal o zaman☺☺ Bi doğursaydık hayırlısıyla artık dicem de doğurunca da başka başka şeyler çıkıyor doğuran arkadaşların tecrübelerinden okuyoruz
Oyy senin ne güzel zaman belli ben normal beklediğim için belirsiz bir süreç yaşıyorumcok fena durumdayim bende ,canimi acitiyor hareketleri ,son 9 gunum kaldi ama zor dayaniyorum
Benimde karnım çok aşağıda canım ama hep aşağıdaydı öyle çok baskı yok şimdilik bazen hissediyorum sadece doktorum aşağıda değil dedi gerçi normal buldu bakalım bu çarşmba kontrol nasıl çıkıcak sancı falanHareketleri azalmıştı 2-3 gündür coştu yine çok şükür. Benim karnım aşağı indi gibi ve bebek çok aşağıda oynuyor resmen her an aşağıdan çıkacak gibi. Çok kasılmam da var. Karnım taş gibi
seninle satlarimiz yakindi diye hatirliyorum sende benden engec 1_2 hafta sonra dogurursun insallah 41 lere kalmadan ,tarih belli oluncada degisik bir heyecan oluyorAy zaten bizim daha temizlik olmadı doğurmayayım bu ara beni doğurduktan sonrası değilde ne zamn doğcak nasıl doğcak onları düşünmek yoruyor tabii şimdilik derdim bu doğduktan sonra başka olucak ama onların kokuları herşeye değer herhalde
Oyy senin ne güzel zaman belli ben normal beklediğim için belirsiz bir süreç yaşıyorum
Benimde karnım çok aşağıda canım ama hep aşağıdaydı öyle çok baskı yok şimdilik bazen hissediyorum sadece doktorum aşağıda değil dedi gerçi normal buldu bakalım bu çarşmba kontrol nasıl çıkıcak sancı falan
canim cok sukur haftasonunu atlattin,bugeceyide atlatirsin insallah ,guzelce yat uyu carsamba annen gelir persembede metecim gelir insallahBunca zamandır her işarete doğuruyorumdur inşallah derken iki gecedir en ufak sancıda ağrıda yüreğim ağzıma geliyor ya
şu geceyi de bi atlatsam artık yollar açılır yarın. araba gömüldü karın içine, eşim hastaydı açamadı tabii kaldı öyle. yollar da buz pisti gibi şu an. en azından bu gece bişey olmasa diye çok dua ediyorum. bir ara belimden kalçama ağrılar vurdu ödüm koptu. duş aldım geçti. muhtemelen fıtığımın ağrısı kalçama vuruyor.
allahım ya ruh halim hiç iyi değil galiba annem de çarşamba gününe biletini aldı. inşallah her şey yolunda gider. bu stresi kaldırmıyor bünyem artık
Ay zaten bizim daha temizlik olmadı doğurmayayım bu ara beni doğurduktan sonrası değilde ne zamn doğcak nasıl doğcak onları düşünmek yoruyor tabii şimdilik derdim bu doğduktan sonra başka olucak ama onların kokuları herşeye değer herhalde
Oyy senin ne güzel zaman belli ben normal beklediğim için belirsiz bir süreç yaşıyorum
Benimde karnım çok aşağıda canım ama hep aşağıdaydı öyle çok baskı yok şimdilik bazen hissediyorum sadece doktorum aşağıda değil dedi gerçi normal buldu bakalım bu çarşmba kontrol nasıl çıkıcak sancı falan
inşallah cananım ya belime ağrı giriyor bazen çok korkuyorum ama fıtığım azdı iki gündür sanırım onun ağrısı.canim cok sukur haftasonunu atlattin,bugeceyide atlatirsin insallah ,guzelce yat uyu carsamba annen gelir persembede metecim gelir insallah
iyi geceler caniminşallah cananım ya belime ağrı giriyor bazen çok korkuyorum ama fıtığım azdı iki gündür sanırım onun ağrısı.
vallahi salı gününden sonra neden gelmedi bu çocuk demicem hiç şikayet etmiycem istediği zaman gelsin
yatayım ben ben iyisi şimdi uyurum inşallah iyi geceler hepinize
Benimki çok haşindi zaten. Şimdi daha çok acıtıyor hareketleriHâlâ doğurmayan anneler bebişlerinizin hareket durumu nasıl ? Benimki o kadar geriniyor ki göbeğimden çıkcak diye korkuyorum
Canım doktor ultrasonda gösterdi solunum hareketi yapıyor diye. Çok şükür doğmaya hazır dediBenimkide öyle canım bi geriniyor ki canım acıyor resmen birde benim ki zaman zaman sanki nefes alıyormuş gibi hareket ediyor göbeğim ritmik bir şekilde aşağı inip kalkıyor doktora da sormayı unuttum normaldir herhalde hıçkırık değil bu arada onu da hissediyorum o daha farklı oluyor
Gözün aydın canım. Güle güle büyütünDün bebişimize kavuştuk birtakım sıkıntılarımız var tabii inşallah daha sonra yazıcam hepinize sevgiler darısı bekleyenlerin başına.
Ayy inş kalmam 41lere zaten kilosu önde 41 hafta içerde büyürse normal doğum yapamam gibime geliyorseninle satlarimiz yakindi diye hatirliyorum sende benden engec 1_2 hafta sonra dogurursun insallah 41 lere kalmadan ,tarih belli oluncada degisik bir heyecan oluyor ☺
Ayy çok heyecanlı sağlıkla kavuş inş canım bebişineBenim de çarşamba kontrol cuma doğum inşallah
Güçlendikçe ya ayak ya popo çıkcak bi yerden diye korkuyorum o içerden ben dışardan itiyorumBenimki çok haşindi zaten. Şimdi daha çok acıtıyor hareketleri
Sorununa çözüm buldun mu? Sadece ağız çevresi olduğuna göre anne sütünün aktığında cildinde kalmasıyla hassas cildi tahriş oluyo olabilir gibi düşündüm. Tüm vücutta yaygın olsa deterjanını dğiştir derdim. Ağız çevresini sık sık mendil ıslatıp sil bakalım, asla kuru silme.Yuzunun heryerinde ve kulak memesi ile boynunda var. Krem dune oranla fark ettirdi ama bakalim sali gunu 1 aylik kontrolüne kasar gozlemlicem, cildinde degisiklik olmazsa normal cildiye dr una gostercem birde.
Dr a aci cekiyor mudur dedim, hayir dedi ama dokuntuler kuruluk felan insanın ici gidiyo evladina. Yeb ve selozy de sanki egzama vardi gibi hatırlıyorum. Aksam netten de arastircam ne yapabilirim uzun vadede gecer mi kalici miymis gibilerinden
İlk doğumum olacak hayırlısıyla ve etrafımda normal doğum yapan neredeyse kimse yok. 39h3 deyiz sancı fln hissetmiyorum birden olmasındansa bir belirti verse daha iyi olur çok fazla paniklemem hiç değilse. Günü geçecek diye korkuyorum artık başı da dönmedi daha
02.02. de 22.22 de doğurdu@Pembecat acaba ne yaptın sende normal bekliyordun ve tarihlerimiz yakındı. merak ettim seni? doğurmadıysan bi ikimiz kaldık gününü geçen. doğurduysan kendimi grubun en geç doğuracak olan annesi ilan edicem
Kızlar merhaba nette okudum bazı kadınlarda nişan gelmeme gibi bir durum oluyormuş aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu doğumuma 14 gün kaldı ve ilk hamileliğim malum tecrübesizlik insan tedirgin oluyor ister istemez
Amin canım sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza kuzularımızıAynn cnm aynı korku bende de var hayırlısı ile gelir bebişler inşallah
Selam :)
2019 Nisan annesiyim
Benim ne nişanım geldi ne de suyum
Düzenli sancılar başladı sonra sıklaştı
Suyumu hastanede doktor patlattı (doğru ifade patlatmak mı onu da bilmiyorum )
41+0 da doğdu güzel kızım
Siz de sağlkla kucağınıza alırsınız inşallah
Grupta en heycanla beklediğim doğum seninki canım inşallahh annende gelsin de ondan sonra doğurursunBunca zamandır her işarete doğuruyorumdur inşallah derken iki gecedir en ufak sancıda ağrıda yüreğim ağzıma geliyor ya
şu geceyi de bi atlatsam artık yollar açılır yarın. araba gömüldü karın içine, eşim hastaydı açamadı tabii kaldı öyle. yollar da buz pisti gibi şu an. en azından bu gece bişey olmasa diye çok dua ediyorum. bir ara belimden kalçama ağrılar vurdu ödüm koptu. duş aldım geçti. muhtemelen fıtığımın ağrısı kalçama vuruyor.
allahım ya ruh halim hiç iyi değil galiba annem de çarşamba gününe biletini aldı. inşallah her şey yolunda gider. bu stresi kaldırmıyor bünyem artık