2 haftada değil haftada 2 defa. Bi pztsi gidiyorsam cuma Bi daha gidiyorum o haftaDoktorum doğum yaklaştı artık hafta bi gelmeni istiyorum dedi bana. Sizin doktorunuz neden 2 haftada çağırıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 haftada değil haftada 2 defa. Bi pztsi gidiyorsam cuma Bi daha gidiyorum o haftaDoktorum doğum yaklaştı artık hafta bi gelmeni istiyorum dedi bana. Sizin doktorunuz neden 2 haftada çağırıyor
İnşallah canm Rabbim kolay kurtarsınAz kalmış dayan cnm inslh kucağımıza aldigimizda tüm sıkıntılarımız gider ya
Aynı yerlerde Denizin de döküntüleri var. Ben hep isilik diye düşündüm,artıp azalıyo. Geçmeye başlamasına çok sevindim,umarım hayatı boyunca devam edecek bi hassasiyet değildir ,ilk ve sondur, hassas cilt çok zor.Selam canım
Nasılsın, hersey yolunda mi?
Yuzu komple, boynu ve kulak memelerinde sari kabuk kabuk var. Hatta yuzunde yer yer sertlik derecesinde kabukumsu yerler var sag gozunun dibinde ve kas ortasi gibi.
Dr un verdigi krem derdimize derman olacak gibi görünüyor simdilik. Ciddi anlamda azalma gozle görünür hale geldi.
Tamamen bu gecse nasil rahatlicam.
Ben hep opuyordum, artik opmeyim diyorum.
Belki de optugum icin oldu.
Harfi harfine aynı valla... gece ayaktayım , mutfağa gidip oturuyorum sonra da yatakta dön dur Neyse az kaldı inşBende aynıyım. Tam sağ göğsümün altı kaburgalarımı yurtıyo sanki o kadar acıtıyor. Bide yer etti aynı yer ve hep o yer kasılıyo. Dün gece canımın acısından ağladım. Uyku hiç bir şekilde yok zaten. Zombi gibiyim
Hipp 1 kullaniyodu kuvozdekiler bizde ondan devam ettik bekarken kizina baktigim cocuk doktoru tanidigimiza sordum en dogal mamanin bu oldugunu sindiriminin rahat oldugunu gaz ve ishal yapmadigi surece degistirmememi soylediBendede avent var ama alıştı sıpa
Canı isterse memeden istemezse sağıp biberondan falan öyle devam ediyoruz.
Mama ben bi öğün de veriyorum sadece kalan komple süt.
Mamada bi kaç gün ver dedi yoğun bakım kendini toplasın diye.
Sonra kesicem.
Sütümde cok şükür yeterli şuan ama sağmak zorunda bırakıyo beni bazen.
Deli olucam boyundan büyük inadı var teyzesi
Mama hangi marka aldın ?
Gerçekten öyle geçiştirme olmuyor gelenler niye zahmet ettin derler ama içten içe de hazırlık yapmasan yadırgarlar. evi sürekli temiz tutmak gerekiyor. Tuvalet banyo yıkamak gerekiyor. Kolay değil hamile halinle hazırlık yapmak. Başınız sağolsun tekrardan . Niye size geliyorlar baba evi yok mu anne nerde yaşıyor.Ay kızlar bu insanlara anlam veremiyorum Kayınpederimi kaybedeli 40 gün oldu insanlar başsağlığı vs için sürekli bana gelmek istiyo. Bugüne kadar hep kabul ettim ama artık neredeyse 37 haftalık oldum halılarımı faln vericem yıkatmaya bugün yine aradılar kabul etmedim tamm başsağlığı için istiyolar ama sonuçta bi hazırlık istiyo yani doğuma ne kaldı niye hiç düşünmez insanlar anlamıyorum
Var canım aynı ilçede yaşıyoruz aslında ama gelenler ya eşimin arkadaşı ya benim tanıdığım. Kayınvalidemi pek tanımıyorlar o yüzden bana gelmek istiyorlar. Vallahi en son geçn salı geldi misafirim süpürge tutarken bile belim koptu koltukların altına eğil kalk yapamıyorum yani artık o gün dedim zaten kendime bundan sonra kim ararsa arasın kabul etmicem.Gerçekten öyle geçiştirme olmuyor gelenler niye zahmet ettin derler ama içten içe de hazırlık yapmasan yadırgarlar. evi sürekli temiz tutmak gerekiyor. Tuvalet banyo yıkamak gerekiyor. Kolay değil hamile halinle hazırlık yapmak. Başınız sağolsun tekrardan . Niye size geliyorlar baba evi yok mu anne nerde yaşıyor.
Ben de aventin stabilizatör makinası var. Sut sagma makinasi da aventin. Ben sirf mastit olmamak adina gunde 1 mecbur sagiyorum. Sagip hemen steril makinasina atiyorum.Aynı yerlerde Denizin de döküntüleri var. Ben hep isilik diye düşündüm,artıp azalıyo. Geçmeye başlamasına çok sevindim,umarım hayatı boyunca devam edecek bi hassasiyet değildir ,ilk ve sondur, hassas cilt çok zor.
Biz iyiyiz çok şükür. Hala memeye dönüş çabalarındayız. Aç kalır korkusu olmasa çoktan döndük de benim yüzümden sonuçlandıramıyoruz. Deniz onca zaman biberonla beslenmesine rağmen memeyi reddetmedi ne zaman versem tuttu. Sadece randımanlı emmeme sorunu var.
Pompanın hijyenini sağlamak çok zor ve zahmetli. Bakteri üremesinden korkuyorum. Ne kadar temizlesem de tam güvenemiyorum.
dur daha 40+1 ben 41. haftayı görmeden doğuramamyeb4 reyiz doğur artık
Merhaba benim iki dogumumda da nisan gelmedi.sanciyla hastaneye gittim ve dogum olduKızlar merhaba nette okudum bazı kadınlarda nişan gelmeme gibi bir durum oluyormuş aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu doğumuma 14 gün kaldı ve ilk hamileliğim malum tecrübesizlik insan tedirgin oluyor ister istemez
Kesinlikle bendeeeOy oyy su ilk zamanlari cabucak atlatsak ele avuca gelseler uykulari yemekleri duzene girse o gunlere isinlanmak istiyorum
Evet sanırım anca düzelirOyle dediyse tam dusmedi sanirim.
Ay bu adetler 20 gun cok uzun canim ya bence yikayin gobegi duzelince
Hastanede mama veriyolardı alalım mı dedik alın dedi hemşire aldık hip in iyi olduğunu biliyodum aldırdım eşime toplam 3 kez kullanmadık duruyo çıkınca memeyle devam ettik ne kadar süre kullanılıyo acaba açılınca boşuna almışızHipp 1 kullaniyodu kuvozdekiler bizde ondan devam ettik bekarken kizina baktigim cocuk doktoru tanidigimiza sordum en dogal mamanin bu oldugunu sindiriminin rahat oldugunu gaz ve ishal yapmadigi surece degistirmememi soyledi
Hic bilmiyorum acildiktan sonra ne kadarda tuketilmesi gerekiyo arkasinda yaziyodur muhakkakHastanede mama veriyolardı alalım mı dedik alın dedi hemşire aldık hip in iyi olduğunu biliyodum aldırdım eşime toplam 3 kez kullanmadık duruyo çıkınca memeyle devam ettik ne kadar süre kullanılıyo acaba açılınca boşuna almışız
Evet hepsinin kendine özgü huyu var bizimki sıcakta hemen döküyor kış diye kalın giydiriyordum ama ev sıcak 25 derece sanırım bu sıcak soğukluk olayı aayarlayamıcm soğuk olunca gazı oluyorCanım bir türlü yazamadım geçmiş olsun. Sarılık ne kadar yaygın ya bizimki de oldu mu olmadı mı bilmiyorum yarın aşısı var soracam doktora. Bizim kız 2-3 saate bir emiyor bazen kendi uyanıyor bazen ben. Bazen çok derin uyuyor altını açmazsam kendine gelmiyor. Birde esnemesi,gerinmesi bitmeden emmeye başlamıyor çok kaydemiz kuralımız var.
Teşekkür ederim canım göz içinde ve teninde sarılık var mı bizimki çok uyuyor ve haalsizdi ordan anladımCanım bir türlü yazamadım geçmiş olsun. Sarılık ne kadar yaygın ya bizimki de oldu mu olmadı mı bilmiyorum yarın aşısı var soracam doktora. Bizim kız 2-3 saate bir emiyor bazen kendi uyanıyor bazen ben. Bazen çok derin uyuyor altını açmazsam kendine gelmiyor. Birde esnemesi,gerinmesi bitmeden emmeye başlamıyor çok kaydemiz kuralımız var.
Çok duygulandım doğum hikayene cnm ya. Tebrik ederim seni sağlıkla büyüsün imşallahKızlar bir türlü fırsat bulup haber veremedim birazda evdeki kalabalıktan oldu.Burda yazıyordum sancım vs yok kardesimler yurtdışından bebek için geldi ama hala doğmadı diye geçen haftasonu bir parti gelenleri gönderdik ertesi günde kardesimler gidecekti .Ben ağrı eşiğim epey yüksek hicbirsey hissetmiyor olmaktan korkmuştum.Doktorumda hiç nst ye sokmuyordu biliyorsunuz.
Geçen hafta pazar 02.02.2020 de akşam dalgasına bir ebe yakinimin hastanede nöbetçi olduğunu duydum yengemde ebe onunla birlikte hadi gidelim bı nstye gireyim ben sancı çekiyorum ama bunla doğum olmaz bu nedir dedim öyle kalktık gittik.
Herşey bundan sonra başladı akşam saat 6 civarıydı nstye girdim ardindan acikligima baktı ooo 4/5 cm civarı hadi hemen eve git dusunu al doktorunu ara ordan hastaneye geç dedi.Hemen eve gittim duşa girdim doktorumu aradım hastaneye geç açıklığına baksınlar nstye gir dedi
Ben hastaneye gidene kadar açıklık 6 cm olmuştu ama hic hissedilir ağrım yoktu doktoru çağırdılar o tekrar muayene etti 7 cm dedi keseyi patlattı bekleyeceğiz ağrılara dayanamazsan epidural yaptiralim dedi.Ben şuan iyiyim dedim aradan on dk geçmesiyle ağrılarım şiddetlendi ama aynı hızla açılma devam etti yengem ebe demiştim ya o ve hastanenin ebesi bana sürekli yol gösterdiler her sanciyi değerlendirdik ikinmaya devam ettim bir ara dayanamayacagim dedim duşa girdim epidural istedim.Ebe doktor gelene kadar doguracaksin yetişmez az kaldı dayan 9 cm dedi.Doktorumda gece 1/2 yi bulur diyerek ayrılmıştı hastaneden hemen geldi dogumhaneye gectigimde 10 cm ile hızla doğum ilerledi kaç ikinmayla oldu bilmiyorum ama çok çabuk ilerledi
02.02.2020 bizim evlilik yıldönümumuzdu bugün doğsun çok istiyordum ama normal doğum olunca tabi ihtimal yoktu Ama oğlumuz bize sürpriz yaptı ve hatta saatini bile 22:22 olarak ayarladı.
Doktor hadi saatide 22 olacak derken bana en son 22:20 de hadi son kez bebek burada duramaz nolur son birkez dedi ve oğlum doğdu .
Direk kucağıma verdiler çok guzel anlardı sonra giyinmesi ve aşısı için alıp tekrar getirdiler o emerken benim dikişim atıldı 2 adet dikisim var o ara kesmeyelim dedim ama doktorum yırtılır hiç bilmeyeceksin bile diye telkin etti
Benim doğumum çok guzel geçti hastanedeki o tarihte tek normal doğum bizdik kardesimlerde gitmeden bebeği görmüş oldu .Gerçekten herşeyin hayırlısı demek çok doğru,ben okadar ugrasmistimki artık doğsun diye hiç durmadan merdiven inip cikiyor ahududu içiyor squat yapiyot akla ne gelirse uyguluyordum.
Şuan iyiyiz bebegim emiyor bir gun Geçen hafta sarılık nedeniyle hastanede yattık ama artık iyi duzenimizi oturttuk.Simdi sırayla kaldığım yerden okuyacağım kimler doğum yapmış