2020 Şubat Anneleri

Bizim bebis de dünyaya gözlerini açtı teyzeleri 😍Bizim de normalde yarın günümüz doluyordu trombositlerimin sürekli düşmesi sebebiyle doktor çarşamba yatış yapıp suni ile normal doğumu gerçekleştirmeye çalışacağız dedi tabi ben şok ama bir yandan da @Merve2407 nin eski gönderilerini okuyup okuyup motive olmaya olumlu bakmaya çalışıyorum suni ile ilgili fikre. Neyse ertesi gün 1 cm. Açıklıkla yattım sabah 9da verilmeye başlandı ama ağızdan ufak dozlarla sancılar maksimum 40 a çıkmaya başladı çatı muayenesi doğumu uyarmak için biraz can aciticiydi ama 24 saat suni alıp benim sıfıra yakın sancı hissetmem ve açıklığın ilerlememesi yüzünden artık riske atmaya gerek yok elimizden geleni denedik deyip 6 Şubat sabah 10.30 da spinal sezaryen ile oglusa sağ salim kavuştum 💕 her şey çok güzeldi ertesi gün eve çıktık. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.
Allah anali babali buyutsun canim 🎀

kızlar koltuk altında bEze gibi bişey oluştu 2 gündüre emzirmeden kaynaklı mı acaba aranızda böyle bişey yaşayan var mı

Kuzum sağol sizede geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde canımdan can gitti bir gecede.
Cok şükür sizinkide düşmüş sevindim.
Benim doktorumda emzirmeye uyandırma 3 saat 4 saat uyumak isterse uyusun o uyanır acıkınca sarılık işini unut dedi.
Bende senin gibi 2-2.5 saati geçtiği zaman huzursuzum🥴 içime sinmiyor yine sarılık olur diye korkuyorum.
Yoğun bakım bi kaç gün mama takviyesi yapabilirsin dedi. Ama cocuk doktoru mama verme emsin dedi.
Bende emziriyorum günde 1 kez falanda mama veriyorum gece. Ama emzirmenin peşine veriyorum.
Sizde durumlar nasıl ortalama kaç saatte kaç dk emiyor
Bana da doktor sürekli emzir dedi gün boyu emip uyuyor ortalama 20 dk emip 30dk-1.30 dk arası uykusu var değişiyor çok emerse çok uyuyor seninkinin emmesi uykusu nasıl gelmiş geçmiş olsun:KK43:((

Yani bu insanlara ben anlam veremiyorum 🤦🏻‍♀️ bizimkisi de gunduz uyuyo gece bizi ayaga dikiyo aglamalariyla
vala malesef bende cnm bizde ayni gece mesaideyiz vala sabaha zombi gibi kalkiom🙄
kaderdene varsa kaderdene varsa canım evet daha doğurmadım inşallah bi kaç gün daha da doğurmam diye dua ediyorum 😀

bu arada imzadaki takvimim kendiliğinden bitti ama ben hala devam ediyorum saymaya, ay çok garip oldum 😂

kimseye hizmet gelme gelen kendi yapsın bi de misafir gibi hizmet mi beklediler yani pes.
Etmedim ama malesef bekliyorlar mutfakda sadece gorev dagilimi yapdm ondada pek beceremediler ve gidince hersey bana kaldi🙄

Normalde 200 300 gr oynamasi normal ama 700 gr baya bi fazla olmus 🙄

Bizim gobegimiz 7. Gun doktora giderken dustu 🤣 bi siyahlik falan yok ama bizde bazilarinda hepsi tam dusmuyomus et parcasi kaliyomus sizde de oyle bir sey olmus olabilir mi acaba dr a bi gosterin isterseniz. Biz gobegimiz dustukten sonra gun asiri bici bici yapiyoruz asm deki ebe bana ben cocuklarimin gobeginin dusmesini beklemedim dogduktan ertesi gun sonra yikadim onemli olan gobek baginin guzel kurutulmasi dedi ama kuvozde 5 gun kaldik evde de duzen oturtalim derken hemen yikayamadik gobeginin dusmesiyle 7. Gunde basladik. 20 gun cok fazla sanki neden o kadar bekletiyosun ki ?
Doktor siz dokunmayın gerekirse ben pansuman yaparım dedi. sanırım bizim tam düşmedi:KK43:

adet öyle dediler bende oyüzden bekliyorum aslında bana da çok geldi of insan ne yapacağını şaşırıyor:KK43:

Hâlâ doğurmayan anneler bebişlerinizin hareket durumu nasıl ? Benimki o kadar geriniyor ki göbeğimden çıkcak diye korkuyorum 😂🙈
Benimkide öyle canım bi geriniyor ki canım acıyor resmen😭 birde benim ki zaman zaman sanki nefes alıyormuş gibi hareket ediyor göbeğim ritmik bir şekilde aşağı inip kalkıyor doktora da sormayı unuttum normaldir herhalde hıçkırık değil bu arada onu da hissediyorum o daha farklı oluyor

Doktor siz dokunmayın gerekirse ben pansuman yaparım dedi. sanırım bizim tam düşmedi:KK43:

adet öyle dediler bende oyüzden bekliyorum aslında bana da çok geldi of insan ne yapacağını şaşırıyor:KK43:
Oyle dediyse tam dusmedi sanirim.
Ay bu adetler🤦🏻‍♀️ 20 gun cok uzun canim ya bence yikayin gobegi duzelince

Benimkide öyle canım bi geriniyor ki canım acıyor resmen😭 birde benim ki zaman zaman sanki nefes alıyormuş gibi hareket ediyor göbeğim ritmik bir şekilde aşağı inip kalkıyor doktora da sormayı unuttum normaldir herhalde hıçkırık değil bu arada onu da hissediyorum o daha farklı oluyor
Benimde canımı acıtmaya başladı artık güçlendiler tabi normal 😊 evet o farklı hareketler bende de oluyor normaldir diye düşünüp üzerinde durmuyorum ben 🙈

Selam kizlar 1 haftadir giremiyorum dogru düzgün insallah herkes iyidir @yeb4 canim hala dogurmamissin mesajlari hizli gectim sonuna gelince dedim duruyor😀 insallah istediğin zaman da dogum yaparsin hersey gonlunce gönlünce olur 1 haftadir gelen gidenden yiprandim dunde kv ve k.p geldi birde yemege gelmisler sinir oldum 😡🙄ben daha ayaga tam kalkamamisken onlara hizmet etmek istemedim acikcasi cokda edemedim aama sancilarimi artirdi ayakta cok kalınca neyseki bitti gitti şükür benim kiz saolsun gece uyumuo gunduz uyuyo ve ben cook yorgunum🙄
Valla bizim konu komşuda hiç 40 çıkmasını beklemiyorlar üst üste iki gün ağırladım. En erken giden 11de gitti. Birde süslenip püslenip gelmişler. Daha doğum yapalı bir ay olmuş bir eve giderken o kadar süslenmezdim ben ,sonuçta normal bir misafirliğe gitmiyorsun ben toparlanamamış olabilir ve kendimi kötü hissedebilirdim. Neyseki Beni görünce şaşırdı çok iyi gördüm seni filan dedi. Evet iyiyim şükür dedim. 🤣 Bebeği tutmak istiyor gelenler kime benziyor muhabbeti yapıyorlar. Benim kızda gececi şimdi uyuyor birazdan kalkar 🥴

Aaaa aynısı bende de var ve evet kesinlikle hıçkırık değil
Nefes alma gibi cidden çok ritmik

Kuzum sağol sizede geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde canımdan can gitti bir gecede.
Cok şükür sizinkide düşmüş sevindim.
Benim doktorumda emzirmeye uyandırma 3 saat 4 saat uyumak isterse uyusun o uyanır acıkınca sarılık işini unut dedi.
Bende senin gibi 2-2.5 saati geçtiği zaman huzursuzum🥴 içime sinmiyor yine sarılık olur diye korkuyorum.
Yoğun bakım bi kaç gün mama takviyesi yapabilirsin dedi. Ama cocuk doktoru mama verme emsin dedi.
Bende emziriyorum günde 1 kez falanda mama veriyorum gece. Ama emzirmenin peşine veriyorum.
Sizde durumlar nasıl ortalama kaç saatte kaç dk emiyor ?
Bu dr lari anlamak ne mumkun hepsi farkli bir sey soyluyo yaa. Cocuk dr u bana 2 saatte bir dedi kuvozde yatarken hemsireler 3 saatte bir mama vermis. Asm deki ebe 2 saati sakin gecirme sarilik olur diyo sizin dr uyandirma uyusun demis hangisine inanicaz biz 😞😣
Haklısın valla bizim doktorda acıkırsa uyanır uyandırma dedi bende şaşırdım ne yapacağımı ama sanki gerçekten acıkınca sinyal veriyor aslında en çok bebeğini sen anlıyorsun zamanla oturacak inşallah

Haklısın valla bizim doktorda acıkırsa uyanır uyandırma dedi bende şaşırdım ne yapacağımı ama sanki gerçekten acıkınca sinyal veriyor aslında en çok bebeğini sen anlıyorsun zamanla oturacak inşallah
Oy oyy su ilk zamanlari cabucak atlatsak ele avuca gelseler uykulari yemekleri duzene girse o gunlere isinlanmak istiyorum 🤩

Benimde canımı acıtmaya başladı artık güçlendiler tabi normal 😊 evet o farklı hareketler bende de oluyor normaldir diye düşünüp üzerinde durmuyorum ben 🙈
Aaaa aynısı bende de var ve evet kesinlikle hıçkırık değil
Nefes alma gibi cidden çok ritmik
Sanırım nefes alışveriş egzersizi yapıyorlar doğunca alışık olmak için öyle bişey okumuştum sizde de varsa normal o zaman☺️☺️ Bi doğursaydık hayırlısıyla artık dicem de doğurunca da başka başka şeyler çıkıyor doğuran arkadaşların tecrübelerinden okuyoruz😂😂

X