2020 Şubat Anneleri

Sorununa çözüm buldun mu? Sadece ağız çevresi olduğuna göre anne sütünün aktığında cildinde kalmasıyla hassas cildi tahriş oluyo olabilir gibi düşündüm. Tüm vücutta yaygın olsa deterjanını dğiştir derdim. Ağız çevresini sık sık mendil ıslatıp sil bakalım, asla kuru silme.
Canı acımaz merak etme, iltihaplı olanı acır. Normali sadece kaşınır.
Zeytinyağı veya doktora sorup argan yağı sürebilirsin.
Selam canım 😘
Nasılsın, hersey yolunda mi?

Yuzu komple, boynu ve kulak memelerinde sari kabuk kabuk var. Hatta yuzunde yer yer sertlik derecesinde kabukumsu yerler var sag gozunun dibinde ve kas ortasi gibi.
Dr un verdigi krem derdimize derman olacak gibi görünüyor simdilik. Ciddi anlamda azalma gozle görünür hale geldi.
Tamamen bu gecse nasil rahatlicam.
Ben hep opuyordum, artik opmeyim diyorum.
Belki de optugum icin oldu.

Valla bizim konu komşuda hiç 40 çıkmasını beklemiyorlar üst üste iki gün ağırladım. En erken giden 11de gitti. Birde süslenip püslenip gelmişler. Daha doğum yapalı bir ay olmuş bir eve giderken o kadar süslenmezdim ben ,sonuçta normal bir misafirliğe gitmiyorsun ben toparlanamamış olabilir ve kendimi kötü hissedebilirdim. Neyseki Beni görünce şaşırdı çok iyi gördüm seni filan dedi. Evet iyiyim şükür dedim. 🤣 Bebeği tutmak istiyor gelenler kime benziyor muhabbeti yapıyorlar. Benim kızda gececi şimdi uyuyor birazdan kalkar 🥴
İnsanlar fesat bacım😁 bunu şimdi hamileyken daha iyi anladım,konu komşuyuda,kötüyüm dedikçe moral verende var sevinende var,kimisi gayet iyisin hiç kilonu göstermiyosun diyo,iki kişi gören yüzün müzün şişmiş diyor😆yardım edelim diyende var,dediğin gibi süslenip gelende var,doğum bebek stresi derken bide bunları düşünüyoz allah sabır versin bizlere

Allah kolaylık versin canım senin işin benden de zor çok tecrübeli değiller yanımdakilerde :KK43:((
Ne kadar uyuyor ufaklık bu arada bizimki sarılık oldu fototerapi aldı bir gün şimdi iyiyiz çok uyuyunca korkuyorum normalde 1 saat 20 dakka uyuyordu deliksiz bugün 4 saat olacak nerdeyse deliksiz doktor uyandırma sakın dedi ama işte tecrübesizlik ve panik olduğumdan ne yapacağımı bilmiyorum
Canım bir türlü yazamadım geçmiş olsun. Sarılık ne kadar yaygın ya bizimki de oldu mu olmadı mı bilmiyorum yarın aşısı var soracam doktora. Bizim kız 2-3 saate bir emiyor bazen kendi uyanıyor bazen ben. Bazen çok derin uyuyor altını açmazsam kendine gelmiyor. Birde esnemesi,gerinmesi bitmeden emmeye başlamıyor çok kaydemiz kuralımız var.

Ay Allah yardimcimiz olsun cnm ozaman acaba psikolojikmen mi bu sancılarımiz ya umarım istediğimiz tarihde sağlıkla kucağimiza alırız .s evet ama sabahları ve gün içinde uykudan uyanınca oluyor bende biseyler yemek istiyorum hemen
İnşallah canım zamanında gelsinler hayırlısıyla... psikolojik değil bence çünkü benim ki bi an da gelince beni bildiğin bağırtıyo. Ama şu sıralar hafifledi çok şükür... cumartesi günü fena haldeydim.

Bunca zamandır her işarete doğuruyorumdur inşallah derken iki gecedir en ufak sancıda ağrıda yüreğim ağzıma geliyor ya :KK43:
şu geceyi de bi atlatsam artık yollar açılır yarın. araba gömüldü karın içine, eşim hastaydı açamadı tabii kaldı öyle. yollar da buz pisti gibi şu an. en azından bu gece bişey olmasa diye çok dua ediyorum. bir ara belimden kalçama ağrılar vurdu ödüm koptu. duş aldım geçti. muhtemelen fıtığımın ağrısı kalçama vuruyor.

allahım ya ruh halim hiç iyi değil galiba 😭 annem de çarşamba gününe biletini aldı. inşallah her şey yolunda gider. bu stresi kaldırmıyor bünyem artık 🤦‍♀️
Senin doğumunu çok merak eder oldum. Normal doğumu beklemek sabır işi. Baya stresli gerçekten herşeyi düşünüyorsun akışına bırak. Benim stres tetikledi diye düşünüyorum. İnş. Annende gelir yanında olur beraber gidersiniz doğuma. Burda da acayip kar ❄️ yağdı ama insanlar alışık araba temizlemeye kar küremeye. Erzurum şu an -20. Yarında aşımız var bu soğukta nasıl çıkaracağız çocuğu bilmiyorum.

Mamayı biberonlamı veriyosun ?
Meme reddi olmadımı hiç
Bizimki bazen memeyi tutmuyor sağıp veriyorum deli etcek beni🥴🥴
Hastanede hemsireler enjektorle ver dedi sol elin kucuk parmagi bebegin damaginda sag elle de siringayi yerlestiriyosun parmagin yanina o parmagi emdikce enjektorle yavas yavas veriyoduk ama o sekilde cok hava yuttugunu ve gaz yaptigini farkettik aventin biberonunu denedim ayni mememi emer gibi emdi onuda ben sandi o yuzden beni reddetmedi 3 4 gundur biberonla mamasini veriyorum

Grupta en heycanla beklediğim doğum seninki canım inşallahh annende gelsin de ondan sonra doğurursun🙏🙏
Senin doğumunu çok merak eder oldum. Normal doğumu beklemek sabır işi. Baya stresli gerçekten herşeyi düşünüyorsun akışına bırak. Benim stres tetikledi diye düşünüyorum. İnş. Annende gelir yanında olur beraber gidersiniz doğuma. Burda da acayip kar ❄ yağdı ama insanlar alışık araba temizlemeye kar küremeye. Erzurum şu an -20. Yarında aşımız var bu soğukta nasıl çıkaracağız çocuğu bilmiyorum.

ya o kadar yansıttımki ruh halimi buraya da hepiniz meraklandınız doğal olarak kızlar ya, kusura bakmayın hakkınızı helal edin 🙈
gece olunca bir şey oluyor bana, dün gece de çok ağrılarım oldu, çok zor uyudum. ambulans çağırma fikri nedense çok korkuttu beni, halbuki gayet normal bir durum. ama sanırım kızım yanımda diye tedirgin oluyorum, hep onu düşünüyorum.

neyseki arabayı çıkardı eşim sabah, kar da durdu artık sıkıntı olmaz. rahat bi nefes aldım sabah. şimdi ne zaman olursa doğurabilirim sıkıntı yok 😂

Hastanede hemsireler enjektorle ver dedi sol elin kucuk parmagi bebegin damaginda sag elle de siringayi yerlestiriyosun parmagin yanina o parmagi emdikce enjektorle yavas yavas veriyoduk ama o sekilde cok hava yuttugunu ve gaz yaptigini farkettik aventin biberonunu denedim ayni mememi emer gibi emdi onuda ben sandi o yuzden beni reddetmedi 3 4 gundur biberonla mamasini veriyorum
Bende aventin sağma Makinesinin içinden çıkan biberon ucunu kullanıyorum. En küçük ucu sanırım o. Dışarı çıkınca veriyor annem. Evdeysem kullanmıyoruz. Denizde diğer 2-3 delikli uçları almıştım ama o biberonu reddeden bir çocuk oldu 🤣

İnşallah canım zamanında gelsinler hayırlısıyla... psikolojik değil bence çünkü benim ki bi an da gelince beni bildiğin bağırtıyo. Ama şu sıralar hafifledi çok şükür... cumartesi günü fena haldeydim.
Az kalmış dayan cnm inslh kucağımıza aldigimizda tüm sıkıntılarımız gider ya :KK43:

Benim de mide kısmından bi tarafları çıkacak sanıyorum öyle sert ki 😓
Bende aynıyım. Tam sağ göğsümün altı kaburgalarımı yurtıyo sanki o kadar acıtıyor. Bide yer etti aynı yer ve hep o yer kasılıyo. Dün gece canımın acısından ağladım. Uyku hiç bir şekilde yok zaten. Zombi gibiyim

Bide arkadaşlar hareketleri azaldı gün içinde sanki. Artık sığmıyor hareket alanı daraldı diye düşünüyorum kötü düşünmek istemiyorum. Yarın kontrolüm var. Artık haftada 2 defa. Bakalım ne durumdayız. Sizlerin nasıl hareketleri kızlar

Bide arkadaşlar hareketleri azaldı gün içinde sanki. Artık sığmıyor hareket alanı daraldı diye düşünüyorum kötü düşünmek istemiyorum. Yarın kontrolüm var. Artık haftada 2 defa. Bakalım ne durumdayız. Sizlerin nasıl hareketleri kızlar
Son zaman çok azalıyor hareketleri yeri azaldığından

Doktorum doğum yaklaştı artık hafta bi gelmeni istiyorum dedi bana. Sizin doktorunuz neden 2 haftada çağırıyor

Bendede avent var ama alıştı sıpa😤
Canı isterse memeden istemezse sağıp biberondan falan öyle devam ediyoruz.
Mama ben bi öğün de veriyorum sadece kalan komple süt.
Mamada bi kaç gün ver dedi yoğun bakım kendini toplasın diye.
Sonra kesicem.
Sütümde cok şükür yeterli şuan ama sağmak zorunda bırakıyo beni bazen.
Deli olucam🥴 boyundan büyük inadı var teyzesi😀
Mama hangi marka aldın ?

X