Yuzunun heryerinde ve kulak memesi ile boynunda var. Krem dune oranla fark ettirdi ama bakalim sali gunu 1 aylik kontrolüne kasar gozlemlicem, cildinde degisiklik olmazsa normal cildiye dr una gostercem birde.Geçmiş olsun . Denizde nasıl belirtiler var birde neresinde çıkıyor. Bir arkadaşın oğlunda vardı sürekli kaşınıyordu sanırım .şimdi ne durumda hiç bilmiyorum
kızım olmuştu 2 aylıkken, dirsek kısmının iç tarafı var ya orası çok kötüydü. yara gibi olmuştu hatta bayağı kötüydü. doktor atopik dermatit dedi ve direkt kortizonlu bir krem verdi. sadece bir kaç gün kullanılıyor. ama hemen geçirdi ve bir daha hiç olmadı şükür.Kızlar egzama ile basi dertte olanlar bana yazabilir mi?
Hatta çevresinde ya da daha once cocugunda atopik dermatit ile uğraşan olduysa lutfen beni etiketleyip yazin.
Çarşamba günü dr isilik demisti.
Dun tekrar gittik başka bi dr a.
O da atopik dermatit dedi.
Bi krem onerdi hemen aldik dun.
Eger bu krem gecirmezse kortizonlu krem yazacakmis. Diyet yapayim mi diye sordum, su asamada diyete gerek yok, eger gecirmezse kremler ozaman diyeti düşünürüz dedi.
Ben ve esimde yok hic.kızım olmuştu 2 aylıkken, dirsek kısmının iç tarafı var ya orası çok kötüydü. yara gibi olmuştu hatta bayağı kötüydü. doktor atopik dermatit dedi ve direkt kortizonlu bir krem verdi. sadece bir kaç gün kullanılıyor. ama hemen geçirdi ve bir daha hiç olmadı şükür.
geçmiş olsun canım, üzülme küçük bebeklerde olabiliyor. anne ve babasında varsa hele. eşimle bende de alerjik hastalıklar, egzamalar ne ararsan var.
Hayır sancı var demediNst de sancı çıktı mı peki
bilemedimki canım ya bana hemen vermiştiBen ve esimde yok hic.
Daha once de olmadi.
Resim atsam icin ezilir.
Isilik dedigi icin cars gunu dr,zaman kaybettim, azdilar cok. Bakalim bu krem yaramazsa kortizonlu kullancaz bizde. Neden direk kortizonlu vermedi ki yazik degil mi hemencecik iyilesirdi kuzum
Normal doğum yapabilirsin dedi mi doktorun?En son 3700 dü
Bu dr lari anlamak ne mumkun hepsi farkli bir sey soyluyo yaa. Cocuk dr u bana 2 saatte bir dedi kuvozde yatarken hemsireler 3 saatte bir mama vermis. Asm deki ebe 2 saati sakin gecirme sarilik olur diyo sizin dr uyandirma uyusun demis hangisine inanicaz bizKuzum sağol sizede geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde canımdan can gitti bir gecede.
Cok şükür sizinkide düşmüş sevindim.
Benim doktorumda emzirmeye uyandırma 3 saat 4 saat uyumak isterse uyusun o uyanır acıkınca sarılık işini unut dedi.
Bende senin gibi 2-2.5 saati geçtiği zaman huzursuzumiçime sinmiyor yine sarılık olur diye korkuyorum.
Yoğun bakım bi kaç gün mama takviyesi yapabilirsin dedi. Ama cocuk doktoru mama verme emsin dedi.
Bende emziriyorum günde 1 kez falanda mama veriyorum gece. Ama emzirmenin peşine veriyorum.
Sizde durumlar nasıl ortalama kaç saatte kaç dk emiyor ?
Yani bu insanlara ben anlam veremiyorumSelam kizlar 1 haftadir giremiyorum dogru düzgün insallah herkes iyidiryeb4 canim hala dogurmamissin mesajlari hizli gectim sonuna gelince dedim duruyor insallah istediğin zaman da dogum yaparsin hersey gonlunce gönlünce olur 1 haftadir gelen gidenden yiprandim dunde kv ve k.p geldi birde yemege gelmisler sinir oldum ben daha ayaga tam kalkamamisken onlara hizmet etmek istemedim acikcasi cokda edemedim aama sancilarimi artirdi ayakta cok kalınca neyseki bitti gitti şükür benim kiz saolsun gece uyumuo gunduz uyuyo ve ben cook yorgunum
Canim hareket ediyormusun bende 7. Gun ama şükür gayet iyiyim evet sancim var ama dayanilmiyacak kadar deil bende oglumda cok cekmistim kabus gibiydi kizim ole olmadi şükür6. Gün
aynen hepsi farklı farklıBu dr lari anlamak ne mumkun hepsi farkli bir sey soyluyo yaa. Cocuk dr u bana 2 saatte bir dedi kuvozde yatarken hemsireler 3 saatte bir mama vermis. Asm deki ebe 2 saati sakin gecirme sarilik olur diyo sizin dr uyandirma uyusun demis hangisine inanicaz biz
2 saatte bir meme sonra mama. Sariligimiz 9a dusmustu yarinda kontrolumuz varaynen hepsi farklı farklı
sizde durum ne ?
Canim benim oglum egzama idi gorsen yuzu resmen yanmis gibi olurdu yuzunu islak mendil ile silmedim hic orgu tüylû kazak opmek yasakti ve kortizonlu krem vermisti doktor.Sadece yara cikinca sür gecince kes demisti. Oyle yaptim öpturmedim,orgu giydirmedim,tuylu seyleri yüzünden uzak tuttum.Yara cikinca surdum yara gecince biraktim krem,oyle oyle 1.5 yasina geldi ve sukur gecti. Simdi orgu de giyiyor opuyoruz da sukur bi sey olmuyorKızlar egzama ile basi dertte olanlar bana yazabilir mi?
Hatta çevresinde ya da daha once cocugunda atopik dermatit ile uğraşan olduysa lutfen beni etiketleyip yazin.
Çarşamba günü dr isilik demisti.
Dun tekrar gittik başka bi dr a.
O da atopik dermatit dedi.
Bi krem onerdi hemen aldik dun.
Eger bu krem gecirmezse kortizonlu krem yazacakmis. Diyet yapayim mi diye sordum, su asamada diyete gerek yok, eger gecirmezse kremler ozaman diyeti düşünürüz dedi.
Evet canım çatı muayenesi de yaptı ilk doğumumda normal benimNormal doğum yapabilirsin dedi mi doktorun?
hayırlı olsun ona da sesi çıkmayınca tahmin ettimAyın 2 sinde doğum yapmış canım ☺
hayırlı olsun, gözünüz aydın güzel günlerde büyütün yavrunuzuBizim bebis de dünyaya gözlerini açtı teyzeleriBizim de normalde yarın günümüz doluyordu trombositlerimin sürekli düşmesi sebebiyle doktor çarşamba yatış yapıp suni ile normal doğumu gerçekleştirmeye çalışacağız dedi tabi ben şok ama bir yandan da Merve2407 nin eski gönderilerini okuyup okuyup motive olmaya olumlu bakmaya çalışıyorum suni ile ilgili fikre. Neyse ertesi gün 1 cm. Açıklıkla yattım sabah 9da verilmeye başlandı ama ağızdan ufak dozlarla sancılar maksimum 40 a çıkmaya başladı çatı muayenesi doğumu uyarmak için biraz can aciticiydi ama 24 saat suni alıp benim sıfıra yakın sancı hissetmem ve açıklığın ilerlememesi yüzünden artık riske atmaya gerek yok elimizden geleni denedik deyip 6 Şubat sabah 10.30 da spinal sezaryen ile oglusa sağ salim kavuştum her şey çok güzeldi ertesi gün eve çıktık. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.