2020 Şubat Anneleri

Allah anali babali buyutsun canim

kızlar koltuk altında bEze gibi bişey oluştu 2 gündüre emzirmeden kaynaklı mı acaba aranızda böyle bişey yaşayan var mı

Bana da doktor sürekli emzir dedi gün boyu emip uyuyor ortalama 20 dk emip 30dk-1.30 dk arası uykusu var değişiyor çok emerse çok uyuyor seninkinin emmesi uykusu nasıl gelmiş geçmiş olsun((

Yani bu insanlara ben anlam veremiyorum bizimkisi de gunduz uyuyo gece bizi ayaga dikiyo aglamalariyla
vala malesef bende cnm bizde ayni gece mesaideyiz vala sabaha zombi gibi kalkiom
Etmedim ama malesef bekliyorlar mutfakda sadece gorev dagilimi yapdm ondada pek beceremediler ve gidince hersey bana kaldi

Doktor siz dokunmayın gerekirse ben pansuman yaparım dedi. sanırım bizim tam düşmedi

adet öyle dediler bende oyüzden bekliyorum aslında bana da çok geldi of insan ne yapacağını şaşırıyor

Hâlâ doğurmayan anneler bebişlerinizin hareket durumu nasıl ? Benimki o kadar geriniyor ki göbeğimden çıkcak diye korkuyorum
Benimkide öyle canım bi geriniyor ki canım acıyor resmen birde benim ki zaman zaman sanki nefes alıyormuş gibi hareket ediyor göbeğim ritmik bir şekilde aşağı inip kalkıyor doktora da sormayı unuttum normaldir herhalde hıçkırık değil bu arada onu da hissediyorum o daha farklı oluyor

Doktor siz dokunmayın gerekirse ben pansuman yaparım dedi. sanırım bizim tam düşmedi

adet öyle dediler bende oyüzden bekliyorum aslında bana da çok geldi of insan ne yapacağını şaşırıyor
Oyle dediyse tam dusmedi sanirim.
Ay bu adetler 20 gun cok uzun canim ya bence yikayin gobegi duzelince

Benimde canımı acıtmaya başladı artık güçlendiler tabi normal evet o farklı hareketler bende de oluyor normaldir diye düşünüp üzerinde durmuyorum ben

Valla bizim konu komşuda hiç 40 çıkmasını beklemiyorlar üst üste iki gün ağırladım. En erken giden 11de gitti. Birde süslenip püslenip gelmişler. Daha doğum yapalı bir ay olmuş bir eve giderken o kadar süslenmezdim ben ,sonuçta normal bir misafirliğe gitmiyorsun ben toparlanamamış olabilir ve kendimi kötü hissedebilirdim. Neyseki Beni görünce şaşırdı çok iyi gördüm seni filan dedi. Evet iyiyim şükür dedim. Bebeği tutmak istiyor gelenler kime benziyor muhabbeti yapıyorlar. Benim kızda gececi şimdi uyuyor birazdan kalkar

Aaaa aynısı bende de var ve evet kesinlikle hıçkırık değil
Nefes alma gibi cidden çok ritmik

Haklısın valla bizim doktorda acıkırsa uyanır uyandırma dedi bende şaşırdım ne yapacağımı ama sanki gerçekten acıkınca sinyal veriyor aslında en çok bebeğini sen anlıyorsun zamanla oturacak inşallah

Oy oyy su ilk zamanlari cabucak atlatsak ele avuca gelseler uykulari yemekleri duzene girse o gunlere isinlanmak istiyorum

Benimde canımı acıtmaya başladı artık güçlendiler tabi normal evet o farklı hareketler bende de oluyor normaldir diye düşünüp üzerinde durmuyorum ben
Aaaa aynısı bende de var ve evet kesinlikle hıçkırık değil
Nefes alma gibi cidden çok ritmik
Sanırım nefes alışveriş egzersizi yapıyorlar doğunca alışık olmak için öyle bişey okumuştum sizde de varsa normal o zaman Bi doğursaydık hayırlısıyla artık dicem de doğurunca da başka başka şeyler çıkıyor doğuran arkadaşların tecrübelerinden okuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…