- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Bana da 3700 dediler 3000 doğdu anlamadım bu işiEn son 3700 dü
Normalde 200 300 gr oynamasi normal ama 700 gr baya bi fazla olmusBana da 3700 dediler 3000 doğdu anlamadım bu işi
Bizim gobegimiz 7. Gun doktora giderken dustuKızlar ben kızımı 20 sinde yıkıcam acaba geç olur mu zararı var mı?
göbeğimiz düştü gerçi ama siyahlık var göbek üstünde siz herhangi birşey yaptınız mı göbekdeki siyahlıkla ilgili
Normal miydi dogumun canim ? Bana doktor korse kullanma dedi sezaryendi benimkisiKızlar korse olarak hangi marka aldınız bana link atabilir misiniz small almışım korse olmadı
Kac gun oldu canim ?Selam kızlar nasılsınız doğum yapanlar varsa hayırlı olsun gözünüz aydın olsun .
Arkadaşlar çok sancım oluyo halaaa ilk sezeryanım böyle değildi çok acı çekiyorum ya ağlıyorum Bebeği emzirmek işkence oluyorbide hiç başıma gelmemişti hemoroid çıktı bende burda vardı sanki bunu yaşayan neler yapıyosunuz ne yapmam lazım arkadaşlar
6. GünKac gun oldu canim ?
GunaydinnnnnnnGünaydın annişler
Ay henüz dogurmadik ama tek istediğim sağlıklı olsun bebeğim diğer sorunlar illaki oluyor ya .s biraz dişinizi sıkalim herşey onlar için .sKac gun oldu canim ?
Belki 2. Oldugu icin boyle zorlanmis olabilirsin ama surekli emziriyosan o da baski yapip acitiyo benimkisi memeden ayrilmadigi icin ben hala kucagima aldigimda karnimin ici aciyo6. Gün
Gerçi bebeği yıkamak onu temizlemez vücudunda bulunan vernix dokuları halanbebege fayda sagliyormusKızlar ben kızımı 20 sinde yıkıcam acaba geç olur mu zararı var mı?
göbeğimiz düştü gerçi ama siyahlık var göbek üstünde siz herhangi birşey yaptınız mı göbekdeki siyahlıkla ilgili
Ben de 37+4 üm hafif hafif arada adet bel ağrılarım oluyor. Duzensiz kasilmalarim da var. Hatta mide bulantisi,baş agrisi. Nişanım da geldi gibi. Çatı muayenesinde 1.5 2 cm açıklık var dedi doktor. Bebiş de 3500 olmuş bile. Bu aralar sancılansam da doğum olsa diye bakıyorum.
Benimde sezaryan kuzum aaa neden öyle dedi acabaNormal miydi dogumun canim ? Bana doktor korse kullanma dedi sezaryendi benimkisi
BilmemBenimde sezaryan kuzum aaa neden öyle dedi acaba
Benimde 4 kilo kaldı annem diyor taksan İyi olur karnın dümdüz olur bende bilemedimBilmem1.5 ay iliski yasak korsede takmiyosun dedi gerci gerek kalmadi suan sadece 2 kg kaldi dogumdan onlarda gider 1 haftaya diye dusunuyorum
Doktoruna bi sor istersenBenimde 4 kilo kaldı annem diyor taksan İyi olur karnın dümdüz olur bende bilemedim
Gaz sancım devam ediyo oturup kalkmak yatıp kalkmak işkence.bunları ilkinde çok kısa yaşamıştım şuan geçmiycek gibi hissediyorumBelki 2. Oldugu icin boyle zorlanmis olabilirsin ama surekli emziriyosan o da baski yapip acitiyo benimkisi memeden ayrilmadigi icin ben hala kucagima aldigimda karnimin ici aciyo
Genel anestezi ile mi doğum gerçekleşmişti?Gaz sancım devam ediyo oturup kalkmak yatıp kalkmak işkence.bunları ilkinde çok kısa yaşamıştım şuan geçmiycek gibi hissediyorum