2020 Şubat Anneleri

Kızlar ben kızımı 20 sinde yıkıcam acaba geç olur mu zararı var mı?

göbeğimiz düştü gerçi ama siyahlık var göbek üstünde siz herhangi birşey yaptınız mı göbekdeki siyahlıkla ilgili

Selam kızlar nasılsınız doğum yapanlar varsa hayırlı olsun gözünüz aydın olsun .
Arkadaşlar çok sancım oluyo halaaa ilk sezeryanım böyle değildi çok acı çekiyorum ya ağlıyorum Bebeği emzirmek işkence oluyor bide hiç başıma gelmemişti hemoroid çıktı bende burda vardı sanki bunu yaşayan neler yapıyosunuz ne yapmam lazım arkadaşlar

Kızlar korse olarak hangi marka aldınız bana link atabilir misiniz small almışım korse olmadı

Bana da 3700 dediler 3000 doğdu anlamadım bu işi
Normalde 200 300 gr oynamasi normal ama 700 gr baya bi fazla olmus
Bizim gobegimiz 7. Gun doktora giderken dustu bi siyahlik falan yok ama bizde bazilarinda hepsi tam dusmuyomus et parcasi kaliyomus sizde de oyle bir sey olmus olabilir mi acaba dr a bi gosterin isterseniz. Biz gobegimiz dustukten sonra gun asiri bici bici yapiyoruz asm deki ebe bana ben cocuklarimin gobeginin dusmesini beklemedim dogduktan ertesi gun sonra yikadim onemli olan gobek baginin guzel kurutulmasi dedi ama kuvozde 5 gun kaldik evde de duzen oturtalim derken hemen yikayamadik gobeginin dusmesiyle 7. Gunde basladik. 20 gun cok fazla sanki neden o kadar bekletiyosun ki ?

Kac gun oldu canim ?

Gerçi bebeği yıkamak onu temizlemez vücudunda bulunan vernix dokuları halanbebege fayda sagliyormus

Nst de sancı çıktı mı peki

Bebek bezinde indirim var doğum yapan anneler bakın isterseniz.

Eklentiler

• Screenshot_20200209_125010.jpg
    141,4 KB · Görüntüleme: 33
Bilmem 1.5 ay iliski yasak korsede takmiyosun dedi gerci gerek kalmadi suan sadece 2 kg kaldi dogumdan onlarda gider 1 haftaya diye dusunuyorum
Benimde 4 kilo kaldı annem diyor taksan İyi olur karnın dümdüz olur bende bilemedim

Belki 2. Oldugu icin boyle zorlanmis olabilirsin ama surekli emziriyosan o da baski yapip acitiyo benimkisi memeden ayrilmadigi icin ben hala kucagima aldigimda karnimin ici aciyo
Gaz sancım devam ediyo oturup kalkmak yatıp kalkmak işkence.bunları ilkinde çok kısa yaşamıştım şuan geçmiycek gibi hissediyorum

Gaz sancım devam ediyo oturup kalkmak yatıp kalkmak işkence.bunları ilkinde çok kısa yaşamıştım şuan geçmiycek gibi hissediyorum
Genel anestezi ile mi doğum gerçekleşmişti?
Benim ilk doğumum genel anestezi ile olmustu ve yazdıklarının fazlasini bile yasamis olabilirim. Spinal ile aralarında gercekten cok fark varmis.

Genel de 15 gunu buldu yatip kalkabilmem vs
Spinalde 2 gun sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…