2020 Şubat Anneleri

Allah kolaylık versin canım senin işin benden de zor çok tecrübeli değiller yanımdakilerde ((
Ne kadar uyuyor ufaklık bu arada bizimki sarılık oldu fototerapi aldı bir gün şimdi iyiyiz çok uyuyunca korkuyorum normalde 1 saat 20 dakka uyuyordu deliksiz bugün 4 saat olacak nerdeyse deliksiz doktor uyandırma sakın dedi ama işte tecrübesizlik ve panik olduğumdan ne yapacağımı bilmiyorum

Bize önceden söylediler aramadılar

14 Şubat'ta sezeryanla doguracagim .s hafifsancilarim var. O zamana kadar artar mı acaba ya korkuyorum .s

Kızlar merhaba öncelikle hepimize güzel doğumlar bende şubatın 21 yada 28 inde doğum yapıcam sıkıntılarla geçen gebelik sürecinde kendimi formlardan mümkün olduğunca uzak tutmaya çalıştım olumsuz örneklerden etkilenmemek için ama umarım bebeklerimizle ilgili güzel bilgiler paylaşabiliriz buradan

Kızlar merhaba 19 gün oldu Doğum yapalı
İlk başlarda göğüslerim sert oluyordu süt akıyordu
Şuan sütüm azaldı çocuğum doymuyor demin mama verdik ağlayasım geldi
Sütümün artması için ne yapabilirim

14 Şubat'ta sezeryanla doguracagim .s hafifsancilarim var. O zamana kadar artar mı acaba ya korkuyorum .s
Bana da 14 şubat dedi doktor. Ama sancım çok fazla dün akşamdan beri inşallah artmaz , geldi gelecek diye korkuyorum. Bi de mide bulantısı var bende , sende var mı?

Belki çok yoruluyosun ondandır,uykusuzluk çok etkiler. Bi iki gün eşin -yada yanında biri varsa o- braz daha yardımcı olsun, mama içeceği öğünde o beslesin sen uyu. Hemen kendini üzme, en çok etkileyen yorgunluk ve üzüntü. Bitki çayları fayda sağlar abartmadan bitki çayı içebilirsin.

Kızlar var ya o kadar stresliyimki şu an anlatamam. elimde değil ya. öyle bir kar yağdıki buraya her yer bembeyaz, gece yollar buz tutsa hastaneye nasıl gidilir bilmiyorum. tüm uçuşlar iptal edilmiş, annem zaten 2 gün kesin gelemez şu an.

şu iki gün doğurmasam başka bişey istemiyorum. stres yaptıkça da her işaret doğum belirtisi gibi geliyor. sürekli aklım hareketlerinde. şu haftasonunu hayırlısıyla bi atlatsam. gelecekse engel olamayız tabii ama bu karda gece bir şey olursa doktor bile hastaneye gelebilir mi bilmiyorum, buralar hep yokuş ve belediye ara sokakları temizlememiş. yarın arayıp bi güzel sövmesem iyidir

Hurma ve rezene çayı çok etkili canım ben de çevremden biliyorum

Bana da 14 şubat dedi doktor. Ama sancım çok fazla dün akşamdan beri inşallah artmaz , geldi gelecek diye korkuyorum. Bi de mide bulantısı var bende , sende var mı?
Ay Allah yardimcimiz olsun cnm ozaman acaba psikolojikmen mi bu sancılarımiz ya umarım istediğimiz tarihde sağlıkla kucağimiza alırız .s evet ama sabahları ve gün içinde uykudan uyanınca oluyor bende biseyler yemek istiyorum hemen

Benimde doğum 14 Şubat güzel düşünelim guzel olsun inşallah ben çok gergin ve stresliyim .s

Senin doğum ne zaman doktorun gün verdimi cnm

Annemlerin yanındayım şuan yardım ediyorlar aslında çok yorulmuyorum
Günde kaç kere vereyim mamayı sizce

Nasıl yaptın canım
Bir litre suya tarçın zencefil karanfil rezene bı tane daha var ama adını unuttum yanlış olmasın suda kynatiyorsun lohusa şekeri var pembe renkde bı kalıp atıyorum o şekerle kaynıyor onu şişelere süzüyor um içeceğin zaman cezvede ısıtıp icebilirsin çok güzel bı tadı ve kokusu var genelde bebek mevlutlerinde ikram edilir .. böyle cnm ben stok yaptım koydum inslhsaglikli bisekilde kucağıma alırım bebeğimi süt olsun diye hep içerim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…