buyuydukce araliklar uzayacak tabi ama en dogru karari cocugunun kilosuna ve gelisimine gore cocuk doktorun sana soylemeli,her cocugun ihtiyaci farkli sonuctaBu 2 saatte bir beslenme mevzusunu ne zaman bitiriyoruz tecrubeli anneler6 aya kadar bu sekilde mi beslenecekler
Kızlar günaydın ,perşembe günü muayenede doktor bebeğin başının aşağıda ama doğum pozisyonunda olmadığını söyledi
kanala girerken düzelebilir ama düzelmeyedebilir, vakum kullanmak zorunda kalabiliriz dedi , tansiyon problemi yaşadım biraz da, bu da normal doğumda sıkıntı olabilir karar ver sezeryan da yapabiliriz dedi, öyle olunca baya endişelendim normal doğum beklemeye enerjim de psikolojim de kalmadı, öğlen bebeği sezeryanla dünyaya getirdimherkesin süreci çok farklı gerçekten, umarım kalan herkes sağlıkla dünyaya getirir bebişlerini öpüyorum hepinizi
3400, 51 cm oldu, bir gün önceki ultrasonda 3700 çıkmıştı, bugün taburcu olacağız inşallah
Gözün aydınKızlar günaydın ,perşembe günü muayenede doktor bebeğin başının aşağıda ama doğum pozisyonunda olmadığını söyledi
kanala girerken düzelebilir ama düzelmeyedebilir, vakum kullanmak zorunda kalabiliriz dedi , tansiyon problemi yaşadım biraz da, bu da normal doğumda sıkıntı olabilir karar ver sezeryan da yapabiliriz dedi, öyle olunca baya endişelendim normal doğum beklemeye enerjim de psikolojim de kalmadı, öğlen bebeği sezeryanla dünyaya getirdimherkesin süreci çok farklı gerçekten, umarım kalan herkes sağlıkla dünyaya getirir bebişlerini öpüyorum hepinizi
3400, 51 cm oldu, bir gün önceki ultrasonda 3700 çıkmıştı, bugün taburcu olacağız inşallah
allah anali babali buyutsun canimKızlar günaydın ,perşembe günü muayenede doktor bebeğin başının aşağıda ama doğum pozisyonunda olmadığını söyledi
Kızlar formu hep takip edip yazmaya vakit bulamiyodum doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün doğum henüz olmayanlar sağlıkla yavrunuzu kucaginiza alin inşallah
Biz de 40+1 de sezeryanla doğurduk 5 inde normal doğum istemiştim ben de ilk doğumum herşey güzeldi son hafta suyu azdı yine de takipteydi ben hareketleri azaldi diye dusunip acilden gidince doktor yatis verdi kendi doktorum da sabahı bekledi kontroldr bebek aşağı inmemişti bana da suni ile deneyebiliriz yada sezeryan tercih senin ama suni olursa bebek strese girip kalp atışları sıkıntı olabilir dedi bdn de riskr atmak istemedim bu kadar gelmişken
Ama sanırım anneye bu sorumluluğu vermeleri çok yorucu benim için oylr oldu hem sadece kontrol için gidip birden doğuma girmek normale hazirlanmiskrn seseryaj olmak pskolojimi bozdu sanki normal doguramama sebebim kendim gibi sezeryan krsinliklr zor sonrasi ocin bebege tek basina bakamamk surekli agrilar vr bebek arasinda kalmak bu sureci atlatan arkadaslar gercekten gecmis olsun bana da birda yazılanlar çok yardımcı oldu yoksa insan sürekli kuruyomus
Biz dr dr bebekle ab uyusmazlihu var sarilik yulseliyodu o yuzcrn surekli kontrol ettiler o fa ayri dun eve ciktik aksaminda trkrar degerler icin gittik acilde kan aldilaf 3 gunluk bebek insan yetemiuo gibi hissediyo umarim hrpsi cabucak gecer
umm, post: 62682478, member: 962214"]
Bir daha olursa söyleyecem . Ne kadar saćma ya zaten geriliyorum bide onun gelip bön bön bakması sinir bozucu .pazartesi yine gidecem söyleyeyim o kız ordayken söylememde problem olur mu
Gözünüz aydın. Güle güle büyütün inşallahKızlar günaydın ,perşembe günü muayenede doktor bebeğin başının aşağıda ama doğum pozisyonunda olmadığını söyledi
Hayırlı olsun allah sağlık sıhhat versinKızlar günaydın ,perşembe günü muayenede doktor bebeğin başının aşağıda ama doğum pozisyonunda olmadığını söyledi
Şükür bak geçmiş sevindim iyi düşün iyi olur herşey inşallah,annen erken gelince psikolojik olarakta rahatlarsın benceBugün de sancı çıkmadı, iyi oldu bir kaç gün daha doğurmayayım diyordum zaten. eşim sabah iyi kalktı, gitmedi doktora gayet iyiyim dedi sanırım atlattı. bundan sonra da bize bulaşmaz herhalde.
doktoruma da sordum 40 bitti ne kadar daha bekleyebiliriz bir sorun olmazsa diye. 1 hafta 10 gün kadar bekleyebiliriz dedi. salı tekrar nst, perşembe kontrol. salıya kadar doğurmazsam artık anneme gel diyeceğim o gün. yoruldum artık, zaten her an gelebilir oğluş. beklese beklese bir hafta bekler o kadar da olsun, zaten o istiyor erken geleyim diye ama ben ertelemiştim hep.
bu arada kar var burda ama sadece arabaların üstünde tutmuş biraz. kızım o kadar sevindiki biraz oynayacağız sitenin bahçesinde ☺
çok sağol, bayağı yıktı geçti adamı bu hastalık hala tam kendine gelemedi ama en azından bize geçmedi, bu saatten sonra da geçmez inşallah. annem gelene kadar doğurmasam iyiŞükür bak geçmiş sevindim iyi düşün iyi olur herşey inşallah,annen erken gelince psikolojik olarakta rahatlarsın bence
Teşekkür ederimçok sağol, bayağı yıktı geçti adamı bu hastalık hala tam kendine gelemedi ama en azından bize geçmedi, bu saatten sonra da geçmez inşallah. annem gelene kadar doğurmasam iyi
kızına da başarılar diliyorum
Canım doktorun erkekse yanında bayan bulundurmak zorundaymış belki oylr bir durumdur değilse direk söyleKızlar formu hep takip edip yazmaya vakit bulamiyodum doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün doğum henüz olmayanlar sağlıkla yavrunuzu kucaginiza alin inşallah
Biz de 40+1 de sezeryanla doğurduk 5 inde normal doğum istemiştim ben de ilk doğumum herşey güzeldi son hafta suyu azdı yine de takipteydi ben hareketleri azaldi diye dusunip acilden gidince doktor yatis verdi kendi doktorum da sabahı bekledi kontroldr bebek aşağı inmemişti bana da suni ile deneyebiliriz yada sezeryan tercih senin ama suni olursa bebek strese girip kalp atışları sıkıntı olabilir dedi bdn de riskr atmak istemedim bu kadar gelmişken
Ama sanırım anneye bu sorumluluğu vermeleri çok yorucu benim için oylr oldu hem sadece kontrol için gidip birden doğuma girmek normale hazirlanmiskrn seseryaj olmak pskolojimi bozdu sanki normal doguramama sebebim kendim gibi sezeryan krsinliklr zor sonrasi ocin bebege tek basina bakamamk surekli agrilar vr bebek arasinda kalmak bu sureci atlatan arkadaslar gercekten gecmis olsun bana da birda yazılanlar çok yardımcı oldu yoksa insan sürekli kuruyomus
Biz dr dr bebekle ab uyusmazlihu var sarilik yulseliyodu o yuzcrn surekli kontrol ettiler o fa ayri dun eve ciktik aksaminda trkrar degerler icin gittik acilde kan aldilaf 3 gunluk bebek insan yetemiuo gibi hissediyo umarim hrpsi cabucak gecer
umm, post: 62682478, member: 962214"]
Bir daha olursa söyleyecem . Ne kadar saćma ya zaten geriliyorum bide onun gelip bön bön bakması sinir bozucu .pazartesi yine gidecem söyleyeyim o kız ordayken söylememde problem olur mu
Gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallahKızlar günaydın ,perşembe günü muayenede doktor bebeğin başının aşağıda ama doğum pozisyonunda olmadığını söyledi
Üzülme canım ama çok katlı gözükmüyorki,biraz büyüyünce belki düzelir,yapısı öyle olcak gibi, benim kızımında kulağının biri kepce allah başka dert vermesinKizlar bizim sol kulagimiz boyle katli duzelmiyo bi fikri olan var mi
Diger kulagi normal bu boyle katli kalmis anlamadimÜzülme canım ama çok katlı gözükmüyorki,biraz büyüyünce belki düzelir,yapısı öyle olcak gibi, benim kızımında kulağının biri kepce allah başka dert vermesin
Yan yatırdığımız için canım benim kızında seninkinin yanındaki ince yer varya oralar içerde katlı yumuşak ya düzelir zamanla diye umuyorum benDiger kulagi normal bu boyle katli kalmis anlamadim
İnsaAllah yaYan yatırdığımız için canım benim kızında seninkinin yanındaki ince yer varya oralar içerde katlı yumuşak ya düzelir zamanla diye umuyorum ben