Kızlar formu hep takip edip yazmaya vakit bulamiyodum doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün doğum henüz olmayanlar sağlıkla yavrunuzu kucaginiza alin inşallah
Biz de 40+1 de sezeryanla doğurduk 5 inde normal doğum istemiştim ben de ilk doğumum herşey güzeldi son hafta suyu azdı yine de takipteydi ben hareketleri azaldi diye dusunip acilden gidince doktor yatis verdi kendi doktorum da sabahı bekledi kontroldr bebek aşağı inmemişti bana da suni ile deneyebiliriz yada sezeryan tercih senin ama suni olursa bebek strese girip kalp atışları sıkıntı olabilir dedi bdn de riskr atmak istemedim bu kadar gelmişken
Ama sanırım anneye bu sorumluluğu vermeleri çok yorucu benim için oylr oldu hem sadece kontrol için gidip birden doğuma girmek normale hazirlanmiskrn seseryaj olmak pskolojimi bozdu sanki normal doguramama sebebim kendim gibi sezeryan krsinliklr zor sonrasi ocin bebege tek basina bakamamk surekli agrilar vr bebek arasinda kalmak bu sureci atlatan arkadaslar gercekten gecmis olsun bana da birda yazılanlar çok yardımcı oldu yoksa insan sürekli kuruyomus
Biz dr dr bebekle ab uyusmazlihu var sarilik yulseliyodu o yuzcrn surekli kontrol ettiler o fa ayri dun eve ciktik aksaminda trkrar degerler icin gittik acilde kan aldilaf 3 gunluk bebek insan yetemiuo gibi hissediyo umarim hrpsi cabucak gecer
umm, post: 62682478, member: 962214"]
Bir daha olursa söyleyecem . Ne kadar saćma ya zaten geriliyorum bide onun gelip bön bön bakması sinir bozucu .
pazartesi yine gidecem söyleyeyim o kız ordayken söylememde problem olur mu