İlk gün çok meraklıydılar kapıdan ayrılmadılar. Sonra baktılar ki onlarla oynamıyo, boşverdiler.Seytan ayrintida gizli
Evinde kedisi olan arkadaslar sizinkiler nasil tepki verdi ?
Bizimkisi sadece bana gelir baska kimseye gitmez sevdirmez kendini ben cok kiskanir diyodum ama umru olmadiİlk gün çok meraklıydılar kapıdan ayrılmadılar. Sonra baktılar ki onlarla oynamıyo, boşverdiler.
Sadece beşik çok ilgilerini çekti, içine girip yatmak için çıldırıyolar . Olmadı kedilere de alıcaz birer tane. Ama bilirsin onlara yatak alırsan asla girip yatmazlar gider yanına halı üstüne yatarlar
Doktorum ankara şehir hastanesinde necati hançerlioğullarıMeraba canım ankaradayim doktorunu söyleyebilirmisin eğer pazartesi günü müsaitse gitmek isterim
Doktorum ankara şehir hastanesinde necati hançerlioğullarıMeraba canım ankaradayim doktorunu söyleyebilirmisin eğer pazartesi günü müsaitse gitmek isterim
Günaydın canım, ben daha doğum yapmadım ama, bu ikinci gebeliğim.İlk bebeğime göğsüm yara olmuştu krem kullanmadım hiç annem zeytinyağı sür demişti göğüs uçlarıma zeytinyağı sürüp pamuk koydum.Hem yumusatti hemde iyileştirdi.Bebek emecegi zaman da silip emzirirdim.Günaydın kızlar gögüs ucu yaralarına ne kullanıyorsunuz
Dogal zeytinyagiGünaydın kızlar gögüs ucu yaralarına ne kullanıyorsunuz
Günaydın canım, ben daha doğum yapmadım ama, bu ikinci gebeliğim.İlk bebeğime göğsüm yara olmuştu krem kullanmadım hiç annem zeytinyağı sür demişti göğüs uçlarıma zeytinyağı sürüp pamuk koydum.Hem yumusatti hemde iyileştirdi.Bebek emecegi zaman da silip emzirirdim.
Saolun kızlar bende öyle yapayımDogal zeytinyagi
Zamanla azalıyor oğlumda 3-4 .ay gibi bu Aralık uzamaya başladı.Bu 2 saatte bir beslenme mevzusunu ne zaman bitiriyoruz tecrubeli anneler6 aya kadar bu sekilde mi beslenecekler
Hayirli olsunKızlar günaydın ,perşembe günü muayenede doktor bebeğin başının aşağıda ama doğum pozisyonunda olmadığını söyledi
kanala girerken düzelebilir ama düzelmeyedebilir, vakum kullanmak zorunda kalabiliriz dedi , tansiyon problemi yaşadım biraz da, bu da normal doğumda sıkıntı olabilir karar ver sezeryan da yapabiliriz dedi, öyle olunca baya endişelendim normal doğum beklemeye enerjim de psikolojim de kalmadı, öğlen bebeği sezeryanla dünyaya getirdimherkesin süreci çok farklı gerçekten, umarım kalan herkes sağlıkla dünyaya getirir bebişlerini öpüyorum hepinizi
3400, 51 cm oldu, bir gün önceki ultrasonda 3700 çıkmıştı, bugün taburcu olacağız inşallah
Gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsünKızlar günaydın ,perşembe günü muayenede doktor bebeğin başının aşağıda ama doğum pozisyonunda olmadığını söyledi
kanala girerken düzelebilir ama düzelmeyedebilir, vakum kullanmak zorunda kalabiliriz dedi , tansiyon problemi yaşadım biraz da, bu da normal doğumda sıkıntı olabilir karar ver sezeryan da yapabiliriz dedi, öyle olunca baya endişelendim normal doğum beklemeye enerjim de psikolojim de kalmadı, öğlen bebeği sezeryanla dünyaya getirdimherkesin süreci çok farklı gerçekten, umarım kalan herkes sağlıkla dünyaya getirir bebişlerini öpüyorum hepinizi
3400, 51 cm oldu, bir gün önceki ultrasonda 3700 çıkmıştı, bugün taburcu olacağız inşallah
gözün aydın canım, güzel günlerde büyüt evladınıKızlar günaydın ,perşembe günü muayenede doktor bebeğin başının aşağıda ama doğum pozisyonunda olmadığını söyledi
Allah analı babalı büyütsün ne güzel kavuştunuz yavrunuzaKızlar günaydın ,perşembe günü muayenede doktor bebeğin başının aşağıda ama doğum pozisyonunda olmadığını söyledi
Hayırlı olsun canımKızlar günaydın ,perşembe günü muayenede doktor bebeğin başının aşağıda ama doğum pozisyonunda olmadığını söyledi