- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Allah kolaylık versin canım senin işin benden de zor çok tecrübeli değiller yanımdakilerde ((Allah yardımcın olsun. Tecrübesiz olunca en basit şeyler bile gözünde büyür. Ama zamanla herşey yoluna girer. Telaş etme. Yanında tecrübeli biri yok mu ? Benim yanımda annem varken tecrübeli olduğum halde bile çocuk bakmak zor. Bebeğin kendi zorluğu varken. Bu arada Sürekli diğer çocuğu kolluyorsun. Yanımda biri olmasa muhtemelen tuvalete bile götürürdüm kızı. Tek çocuklu hayat daha kolaymış. Belli bir rutini oluşunca. Emip uyuyorlar Tabi arada istisna çıkanlar vardır. Deniz bize kök söktürüyor. Her fırsatta parmağını gözüne sokmaya yada uyandırmaya çalışıyor. İkisi aynı odadaysa diğer odadan birşey alacaksam koşa koşa gidip geliyorum. Her odaya peşimizden geliyor. Sürekli tehlikeli şeyler deniyor. Bebeği bırakıp ona koşuyorum.
Ne kadar uyuyor ufaklık bu arada bizimki sarılık oldu fototerapi aldı bir gün şimdi iyiyiz çok uyuyunca korkuyorum normalde 1 saat 20 dakka uyuyordu deliksiz bugün 4 saat olacak nerdeyse deliksiz doktor uyandırma sakın dedi ama işte tecrübesizlik ve panik olduğumdan ne yapacağımı bilmiyorum