2020 Şubat Anneleri

insallah yoktur canim ,bunca gundur gecmediyse artik gecmez sanirim
biraz önce aldım randevu eşime yarına, bende nstye giricem zaten, gidicez birlikte bakalım inşallah serum vs bişeyler isteriz de kendine gelir bize bulaşmadan. sağolun kızlar
Benimde annem salı günü geliyo izmirden cnm. Salıdan sonra ne zaman isterse gelebilir oğluşum. Geçmiş olsun sizinkilere bu arada
şimdiden gözün aydın canım.
bende artık gel diyeyim anneme kendini bi toparlasın haftaiçi gelsin artık 41. haftama giricem.
teşekkür ederim

Ayyy çıldırıcam ben galiba annem çocuk sarı gibi yarın götürelim doktora bi baksınlar varsa gitme yoksa öyle git diyo kendi evime gidicektim dikkat ettim banada öyle geldi bu sarılığa nasıl bakıyolar hemen çıkıyomu sonuç emiyoda ya 22 gün oldu nasıl olur bu bide bacaklarını açıyorum mesela geriliyo ya gerlince derisi sarı oluyo bumu sarılık ?
Dün doktorda biraz var gibi dedi

Arada adet sancisi gibi sanci oluyor ama geciyor. Insallah cok bekletmez bebislerimiz. Kolay bi sekilde hemencecik gelirler

Arkadaslar dogum yaptigimiz hastanenin verdigi kagitti.
Isitme testi( bir ay icinde )
Goz muayenesi (atagoz de falan olursa guzel olur 1 aylikken)
Kalca usg( 2 aylikken )
Yaziyor
Herkese mi oneriliyor bunlar bizim erken dogum oldugu icin mi

[4 sene evvel oğlumda da aynı kağıdı almıştım.normal doğumdu ve 37 .haftada doğdu.bence erken doğum old. Değildir canım
QUOTE="can09e, post: 62685159, member: 885235"]
Yarın aç gel dedi kavuşuyoruz inşallah sağlıkla dualarınıza beni de katın teşekkür ederim
[/QUOTE]
Herkese merhaba dogum yapanlar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤ bnde yarına doğuma gidiyorum sezeryan 38+olrak oğlum.var 28aylik bukuzuda oğlum epidural sezeryan olacağım bnm gibi olanlar varmı acaba ❤
Sancılarım artmış kızlar yarın alıyor bizi de dr. Korkum azalsa da geçmedi, bize de dua edin ihtiyacımız var ...
Yarın bende doğuma giriyorum kızlar.cmtsi doğum yapacak baya kişi var sanırım. Beni de baya bi korku ve heyecan aldı. İnşallah sağlıcakla bebişlerimlze kavuşuruz dua edin bizlere kızlar

Allah yardımcınız olsun kızlar.inşallah sağlıcakla kavuşursunuz meleklerinize

İlk doğumumda sancılarım çocuğun kafasının baskısıyla başlamıştı.resmen ufak ufak aşağıya kafa atıyordu

Canim bebekler altlarinin acilmasindan rahatsiz olurlar aglarlar. Normal aglamasi. Hatta uyandirma yontemi uyuyan bebekleri. Bizimde ilk 5-6 gun cok uyuyordu. Simdi uyutamiyoruz. Muhakkak kaldir ama 2 saatte bir emzir sariligi yukselmesin ya da kan sekeri dusmesun. Bir iki gun zorlanirsiniz sonra kendi uyanir. Sutunde yetiyordur bence sagma makinan varsa sutunu once sag sonra emzir sonra sagdigin sutu ver mama yerine. Ben uyku halindeyken biraz emip uyuyakalirken sagdigim sutu siringa ile verdim uyurken cenesini bile kipirdatiyordum. Uyku halini atlattik suan gunde 10-12 saat zorla uyutuyoruz. Onceden 23 saat uyurdu. Daha 16 gunu yeni bitirdik halbuki. Yenidoganlarda aciksa uyanirdu doymada uyumazdi fln diye dusunme onlar aciksada uyanmiyorlar sen kaldir. Biz ilk gun o hataya dusuyorduk 4 saat uyanmadi ebeye sordum heralde baya doydu dedim o hemen kaldirin zorla da olsa gerekrse aglatin ama kalksij fln dedi oyle kaldirdik

Evet cisimizi baya yapiyoruz. Kaka da 2 3 4 degisiyo ama hepsi altin sarisi ve bolca oluyo yaptiginda. 14nde asm de kontrolumuz var merak ediyorum kilo almis mi ne kadar almis diye

Kizlar cok yavassinizz yaa subat sonu dogurcaktim ocak sonu olmadan dogduk biz hadi abla olduk dogurmuyor musunuzzz
Bizde tık yok hanımefendinin gelmeyede niyeti yok sanırım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah da

Yok kaldiriyorum zaten yani aslinda gozlerini acmiyo ama uyku halindeyken meme emiyo mama da yiyo 2 saati gecirmiyorum zaten surekli memede oldugu icin yarim saatte bi emiyo 2 saati beklemiyo annem ben bebekken uslu duriyim diye yemek yediklerinde altimi acarmis cok rahatlarmisim bunda boyle olunca cok sasirdi saka gibi belki ama bebek emdikten sonra sagma makinasi sutumu sagmiyo sanki eskisi gibi makinaya bakarsam sut cikmiyo ama uzerime tasan sutlere bakarsam bosa gidiyo anlam veremiyorum yasadiklarima

O zaman bebek iyi cekiyordur canim. Bir de iki memeni ayni anda vermek yerine bir ogun sag memeni oteki ogun sol memeni ver birini tamamen bosaltsin. Kac gunluk oldunuzz? Bence memede uyutma ya alisirsa cok zorlsnirsin besigine gecirmekte. Hergun bir huylari oluyor

Aglarken fln yuzu sari oluyor benimki de sapsari Bacagina parmaginla bastir canim odem var mi kontrol eder gibi. Sari ise birakinca sariligi yuksektir beyazsa cok yuksek degildir. Duser ya sarilik herkes yasiyor suan

Aglarken fln yuzu sari oluyor benimki de sapsari Bacagina parmaginla bastir canim odem var mi kontrol eder gibi. Sari ise birakinca sariligi yuksektir beyazsa cok yuksek degildir. Duser ya sarilik herkes yasiyor suan
Kuzu sen de mi uyumadın bugün bizim kızın çok gazı var sanırım hatta Benim de var saatlerdir uyumuyor mız mız

Bugun 10. Gunumuzdu 5 gun kuvoz 5 gun kendi evi. memeden kendi ayrilmak istemiyo cok arsiz surekli emmek istiyo meme vermiyim bu sefer ustunu battaniyesini emiyo ac galiba diyorum o sirada cok yedigi icin kusuyo bizde isler karman corman biraz ya

A Aycee09 ateşölçer tarzı bi makine ile alnından ve göğsünden ölçüyolar sarılığı. Yüksek cıkarsa net görmek için kan alıyorlar. Topuktan 30 dk da elden alırsa 1.5 saatte cıkıyormuş sonuç.
Bizde topuktan baktılar hatta yarında bakacaklar.
Göz bebeklerinin beyaz kısımlarına bak sarimı beyazmı diye sarı gibiyse yüksektir sarılığı tabi inşallah değildir.

Bugun 10. Gunumuzdu 5 gun kuvoz 5 gun kendi evi. memeden kendi ayrilmak istemiyo cok arsiz surekli emmek istiyo meme vermiyim bu sefer ustunu battaniyesini emiyo ac galiba diyorum o sirada cok yedigi icin kusuyo bizde isler karman corman biraz ya
Elini eldiveni battaniyeyi emmesi refleks olabilirmiş doktor tok olsada yapabilir normal dedi
Bizimkide öyle biraz.

Tamam bi bakıyım canım sağol inşallah
Canım ilk işimiz göz bebeğine bakmak oldu zaten sürekli bakıyoruz ama beyaz doktor dün bana biraz var gibi diyince yükseldiğini nasıl anlarım gözünden mi dedim vücudundan anlarsın demişti çok yüksek değilde gözünemi vurmadı acaba yada 20 gün oldu yükseldide vücudamı attı sadece doktorada dün 3.kez gidişim oldu ve öncekilerde yoktu hiç adı bile geçmedi bunda direk biraz sarılığı var dedi o korkuttu bizide hatta ayakları bile sarı geldi of inşallah değildir

Merhaba kızlar 37+5 günlük hamileyim aranızda yalancı sancı çekeniniz oldu mu birkaç gündür karnımda bir ağrı var ama düzenli dgl mide bulantısı da yaşıyorum acaba bunlar yaklaşan doğumun belirtisi mi tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Bunh doktora söylemeli miyim ? . Doktorda git demiyor bende doktor mu tutuyor acaba diye iki arada bir derede kalıyorum
Bence söyle doktoruna. Yani aslında bunu söyletmelerine bile gerek yok kendi çıkması lazım zaten ama neden duruyor çözemedim ben
Yarın aç gel dedi kavuşuyoruz inşallah sağlıkla dualarınıza beni de katın teşekkür ederim
Sancılarım artmış kızlar yarın alıyor bizi de dr. Korkum azalsa da geçmedi, bize de dua edin ihtiyacımız var ...
Yarın bende doğuma giriyorum kızlar.cmtsi doğum yapacak baya kişi var sanırım. Beni de baya bi korku ve heyecan aldı. İnşallah sağlıcakla bebişlerimlze kavuşuruz dua edin bizlere kızlar
Kızlar hepiniz sağ salim kavuşun yavrularınıza. İnşllh hepiniz için kolay bir doğum olur sizde bize dua edin doğumdayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…