Ne güzel inş benimde çatı müsaittir de doğurabilirim normalEvet normal ikiside hemde suni sancı aldım ikisindede bunda direk verin dicemhiç korkma çatın müsaitse olur allahın izniyle amcamızın gelini 4.250 doğum yaptı normal ondan ilham alıyorum,birde normal doğumda çok çabuk toparlıyorsun sonrası çok rahatlık gerçekten. kızlarım okula gidiyo bana çok bağlılar her şeyi yemiyolar çabuk toparlanmam lazım bakalım zaman neyi gösterek,kaç kilo olacak hepsinin heyecanı korkusu farklı oluyo,birde beni gören oğlan 9 ay 10 günü doldurur diyolar hayırlısı
Bende rejime soktum Bade hanımı ona artık çikolata yokBenimki de tontikmiş.bana da şeker hamurişi yasak ama normal doğum için elimden geleni yapacağım.oğlum 3500 kg ile normal doğdu.kolay toparlanmıştım.
Epidural olunca mi olmadanmi yani anlayamadim canımO anda öyle bi şey oluyorki inanki o ağrılar geldikçe zaten uyuşuyor belden aşağın benim ikisindede öyle olmuştu
Kuzum geçmiş olsun inşallah yüksek cıkmaz bizdede yüksek cıktı yarın yine bakıcak inşallah düşmüş olurr ikimizinkideBizim ev 23.5 civari oluyor genelde.
Esim isten gelince hastaneye gittik.
Dr, isilik dedi.
Sarılık degeri referans araliginda cikmisti ama dr halen tam olarak gecmemis dedi.
Normalde 20 gunden sonra sarilik gecmesi gerekirmiş. 20 gun sonrasi sarilik devam ediyorsa bi araştırmak gerekir dedi.
Birde miadindan once dogan bebeklerde bi tik daha siki takip edilmeli dedi.
O yuzden de kan idrar testi talep etti.
Kan verdik ama idrar yapmadi daha.
Eve geldik, idrari yapinca esim tek gidecek.
Bahar durmadi yavrumun uyku saati nasil agladi iki cocukla hastane ne zor
Bu arada boyu 52 cm
Kilosu 3.500 geldi.
Eger sarilik degeri yuksek cikarda yatis verirse kimse yok Bahar a bakacak. Kv annesine bakiyor ve griplermis ustelik. Esim daha bu hafta ise basladi ve isten izin alamaz bile.
Deniz tek kalacak kuvezde ama gidip gelmek gerekecek gun icinde vs vs. Allah im insallah yatis vermez yaaaa
Canım senin ruh sağlığın da önemli sonuçta bence şuan tv bebeğini etkilemez çok küçük nasılsa daha. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap benceKızlar ben çok daraldım sürekli kötü şeyler oluyor. Bebekle ilgilide doyup doymadığını herşeyin iyi gidip gitmediğini anlayamıyorum üstüne birde bu pişik bebeğim çığlık çığlığa aile hekimi 3 krem verdi karıştırıp sürüyorum ama bazen çok kötü oluyor hatta pamuğa kan geliyorbu akşam zor sakinleştirdik eşimde grip oldu bebekten uzak durmaya çalışıyor ama benim için kötü oluyor ayrı yatıyoruz şuan biyandan iyi oluyor bebeğin gece emmesini altını değişmeyi rahat yapıyorum ama psikolojik olrak iyi hissetmiyorum. Biraz yanlız kaldım arada tv açıyorum çok etkilermi bebeğimi ekranı göremeyecek şekilde beşiği arka tarafta duruyor. Günde 1-2 saat kadar.
Geçmiş olsun cnm Allah şifasını versin bebeğini Rabbim yardımcınız olsunBizim ev 23.5 civari oluyor genelde.
Esim isten gelince hastaneye gittik.
Dr, isilik dedi.
Sarılık degeri referans araliginda cikmisti ama dr halen tam olarak gecmemis dedi.
Normalde 20 gunden sonra sarilik gecmesi gerekirmiş. 20 gun sonrasi sarilik devam ediyorsa bi araştırmak gerekir dedi.
Birde miadindan once dogan bebeklerde bi tik daha siki takip edilmeli dedi.
O yuzden de kan idrar testi talep etti.
Kan verdik ama idrar yapmadi daha.
Eve geldik, idrari yapinca esim tek gidecek.
Bahar durmadi yavrumun uyku saati nasil agladi iki cocukla hastane ne zor
Bu arada boyu 52 cm
Kilosu 3.500 geldi.
Eger sarilik degeri yuksek cikarda yatis verirse kimse yok Bahar a bakacak. Kv annesine bakiyor ve griplermis ustelik. Esim daha bu hafta ise basladi ve isten izin alamaz bile.
Deniz tek kalacak kuvezde ama gidip gelmek gerekecek gun icinde vs vs. Allah im insallah yatis vermez yaaaa
Of cok zor kıyamamKızlar ben çok daraldım sürekli kötü şeyler oluyor. Bebekle ilgilide doyup doymadığını herşeyin iyi gidip gitmediğini anlayamıyorum üstüne birde bu pişik bebeğim çığlık çığlığa aile hekimi 3 krem verdi karıştırıp sürüyorum ama bazen çok kötü oluyor hatta pamuğa kan geliyorbu akşam zor sakinleştirdik eşimde grip oldu bebekten uzak durmaya çalışıyor ama benim için kötü oluyor ayrı yatıyoruz şuan biyandan iyi oluyor bebeğin gece emmesini altını değişmeyi rahat yapıyorum ama psikolojik olrak iyi hissetmiyorum. Biraz yanlız kaldım arada tv açıyorum çok etkilermi bebeğimi ekranı göremeyecek şekilde beşiği arka tarafta duruyor. Günde 1-2 saat kadar.
Amin cnm sağolOf cok zor kıyamam
Eşine geçmiş olsun. Allahım sana kuvvet versin
Hiç bilgim yok ama baya sık olmuş bi yarım saat daha takip et böyle düzenli olursa bi git olmadı için rahat ederKızlar sabahdan beri sancım var ama sancılarım kısa sürüyor. 15-25 sn kadar. Yalancı sancılar mıdır, yoksa gerçek mi?
23.42
23.47
23.58
00.08
00.19
00.28
Son yarım saatte gelenler bu saatlerde
Senin yanında aile büyüklerinden biri yok mu. Ben annemle yatıyorum. Tv. Aç canım bebeğin şu anda göremiyor. Zamanla siyah beyaz görecek sonra normale dönecek. Allah yardımcın olsun. Asitli şeyler yemiyorsun değil mi. Birde hangi aralıkta değiştiriyorsun altını. Ben her alt açmada krem sürüyorum. Bepanthol ve mustela ikisini dönüşümlü sürüyorum.Kızlar ben çok daraldım sürekli kötü şeyler oluyor. Bebekle ilgilide doyup doymadığını herşeyin iyi gidip gitmediğini anlayamıyorum üstüne birde bu pişik bebeğim çığlık çığlığa aile hekimi 3 krem verdi karıştırıp sürüyorum ama bazen çok kötü oluyor hatta pamuğa kan geliyorbu akşam zor sakinleştirdik eşimde grip oldu bebekten uzak durmaya çalışıyor ama benim için kötü oluyor ayrı yatıyoruz şuan biyandan iyi oluyor bebeğin gece emmesini altını değişmeyi rahat yapıyorum ama psikolojik olrak iyi hissetmiyorum. Biraz yanlız kaldım arada tv açıyorum çok etkilermi bebeğimi ekranı göremeyecek şekilde beşiği arka tarafta duruyor. Günde 1-2 saat kadar.
Aç olsa aranır sürekli canım verirsin emerse doyuyodur zaten boş boş emmek istiyolar bazen ama onuda anlıyosun o yüzden bunu fazla kafana takma zamanla düzene giricek zaten pişik için geçmiş olsun inşallah düzelir hemn belki o seni bu kdar strese soktuKızlar ben çok daraldım sürekli kötü şeyler oluyor. Bebekle ilgilide doyup doymadığını herşeyin iyi gidip gitmediğini anlayamıyorum üstüne birde bu pişik bebeğim çığlık çığlığa aile hekimi 3 krem verdi karıştırıp sürüyorum ama bazen çok kötü oluyor hatta pamuğa kan geliyorbu akşam zor sakinleştirdik eşimde grip oldu bebekten uzak durmaya çalışıyor ama benim için kötü oluyor ayrı yatıyoruz şuan biyandan iyi oluyor bebeğin gece emmesini altını değişmeyi rahat yapıyorum ama psikolojik olrak iyi hissetmiyorum. Biraz yanlız kaldım arada tv açıyorum çok etkilermi bebeğimi ekranı göremeyecek şekilde beşiği arka tarafta duruyor. Günde 1-2 saat kadar.
En iyisi sanırım eğer gerçek sancılarsa erkende gitmek istemiyorum bilemedim napıcağımıHiç bilgim yok ama baya sık olmuş bi yarım saat daha takip et böyle düzenli olursa bi git olmadı için rahat eder
Evde çekmek istiyosun anlıyorum ama belki sancın olucak ama açılman olmucak bilemezsin ki suyun gelmesini beklesen belli değil bence 1 saat daha bekle 5 dk bir olursa gel diyolar zaten okuduğum kadarıyla şuan düzensiz ama düzenli olursa gitmelisin telaş yapma bide kendine sakin ol insanlar suyu geliyo duşunu alıyo ediyo hazırlanıyo öyle gidiyolarEn iyisi sanırım eğer gerçek sancılarsa erkende gitmek istemiyorum bilemedim napıcağımı
Oyy maşallahİyi geceler kızlar
Bugün kontrol vardı. Kızım 3100 gr 52 cm olmuş
Doktorum çatı muayenesi yaptı. Gayet güzel normal doğurursun müsait dedi. Hanım efendi kendiliğinden gelmezse 13_14 şubat sezeryan günümüz.
Bu arada muayene acısız sadece Bi rahatsızlık hissi veriyor çok kastım kendimi kasmasam onu da hissetmezdim
Çok haklısınız sağolun telaşdan düşünemiyorum bileEvde çekmek istiyosun anlıyorum ama belki sancın olucak ama açılman olmucak bilemezsin ki suyun gelmesini beklesen belli değil bence 1 saat daha bekle 5 dk bir olursa gel diyolar zaten okuduğum kadarıyla şuan düzensiz ama düzenli olursa gitmelisin telaş yapma bide kendine sakin ol insanlar suyu geliyo duşunu alıyo ediyo hazırlanıyo öyle gidiyolarsabah belki doğum yaptım dersin hayırlısı olsun hakkınızda sağlıkla gelsin yavrun
Saol canım.Canım inş. Denizin sarılığı düşer de aklına getirdiğin hiçbirşey gerçek olmaz. Bence kilo alması boyu gayet iyi defneyle hemen hemen aynı gidiyorlarSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Annem olmasa bende Deniz ve defneyle ne yaparım bilmiyorum. Gurbet elde tanıdık kimse yok. Bugün çok kötü oldum. Ama annelik hiç mesaisi bitmeyen birşey. Denizde başta sarılık var mıydı. Bizim kızda yoktu. Acaba sonradan olur mu diye kafama takılıyor. Çünkü bir kaç gecedir uyuyup kalıyorum çocuk aç kalıyor. Elimde değil çok bitkinim.
Sizinki kac cikmisti canim?Kuzum geçmiş olsun inşallah yüksek cıkmaz bizdede yüksek cıktı yarın yine bakıcak inşallah düşmüş olurr ikimizinkide
Amin canim amin, cumlemizin bebegini Rabbim korusun.Geçmiş olsun cnm Allah şifasını versin bebeğini Rabbim yardımcınız olsun
24.02 beklenen doğum tarihiniz miydi ? İlk bebek mi ? Benim tahmini doğum tarihi 25.02 de o yüzden soruyorum . Yani bende 16-17 şubat gbi doğumu beklemeli miyim . Doktorum çok rahat bu konuda doğumu hiç konuşmuyoruz. Ama haftaya çatı muayenesi yapacağını söylediİyi geceler kızlar
Bugün kontrol vardı. Kızım 3100 gr 52 cm olmuş
Doktorum çatı muayenesi yaptı. Gayet güzel normal doğurursun müsait dedi. Hanım efendi kendiliğinden gelmezse 13_14 şubat sezeryan günümüz.
Bu arada muayene acısız sadece Bi rahatsızlık hissi veriyor çok kastım kendimi kasmasam onu da hissetmezdim
Annem gelmişti memleketten ama o da çok panik ve agresif yardımcı oluyor ama söyleniyorda bende geriliyorum haliyle anne tarafı akrabalarım burda teyzemler bebeği görmeye gelmişlerdi sen onlara git dinlen dedim öyle gönderdim 3 akşamdır yoktu yrn gelecek. Haftayada memlekete dönecek bende doktorun kremlerş sürüyorum ama pek etki etmiyor kapalı kalıyor üstüne çiş oluyor aslında açık kalması lazım annem yrn gelince onla yapmaya çalışıcamSenin yanında aile büyüklerinden biri yok mu. Ben annemle yatıyorum. Tv. Aç canım bebeğin şu anda göremiyor. Zamanla siyah beyaz görecek sonra normale dönecek. Allah yardımcın olsun. Asitli şeyler yemiyorsun değil mi. Birde hangi aralıkta değiştiriyorsun altını. Ben her alt açmada krem sürüyorum. Bepanthol ve mustela ikisini dönüşümlü sürüyorum.
Sağol cnm ben iyi bir düzen tutturduğumuzu düşğnüyordumki kimş yenidoğan okadr uzun durmaz 15 dkda bir emzirmek lazım kimş 20 dkda bir diyor kimi saat başı kfam allak bullak olduAç olsa aranır sürekli canım verirsin emerse doyuyodur zaten boş boş emmek istiyolar bazen ama onuda anlıyosun o yüzden bunu fazla kafana takma zamanla düzene giricek zaten pişik için geçmiş olsun inşallah düzelir hemn belki o seni bu kdar strese soktu
Saol canım.
Annen ne zaman gidecek.
Cok zorlanacaksin, ben yogun tempodan ölüyorum resmen akşama kadar.
Benim oğlanda sarılık degeri ilk kontrolünde referans aralığında cikmisti, dr 17 ve uzeri yatis veriliyor demisti o gun. 11.3 idi bizimki.
Aradan gecen onca gunde 9.9 a gerilemis degeri. Tahlilleri iyi cikmis, yavas dusuyor ama en azindan düşüşte.
Normalde referans aralığının üzerinde olmasada dr erken dogdugu ve sezeeyan ile dünyaya geldigi icin daha cok dikkatli davrandigini soyledi.
Anam o kadar cok yorgunum ki geberiyorum uykusuzluktan ayollll
Sizinki kac cikmisti canim?
Insallah dusmustur sizinki de
Amin canim amin, cumlemizin bebegini Rabbim korusun.
Pisik ile alakali mesajini okudum ama bilgim yok o konuda.
Icim gitti mesajini okurken, insallah hemen geçer pisigi. Bez islak mendil ve alt degistirme sikligincok onemli. Agiz memdillerj varya, onunla iyce kurula bez bağlamadan evvel. Ben oyle yapiyorum.