2020 Şubat Anneleri

Ne güzel inş benimde çatı müsaittir de doğurabilirim normal bazende ultrason kilosu ile doğum kilosu tutmayabiliyormuş belki bizim kızda daha zayıf doğar vallahi bende 40 haftayı beklerse daha da kilo alıcak diye 38 de gelsin istiyorum
Benimki de tontikmiş.bana da şeker hamurişi yasak ama normal doğum için elimden geleni yapacağım.oğlum 3500 kg ile normal doğdu.kolay toparlanmıştım.
Bende rejime soktum Bade hanımı ona artık çikolata yok normal doğurmak için uğraşıcam bende inş hayırlısı olur hakkımızda

Kuzum geçmiş olsun inşallah yüksek cıkmaz bizdede yüksek cıktı yarın yine bakıcak inşallah düşmüş olurr ikimizinkide

Canım senin ruh sağlığın da önemli sonuçta bence şuan tv bebeğini etkilemez çok küçük nasılsa daha. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap bence

Geçmiş olsun cnm Allah şifasını versin bebeğini Rabbim yardımcınız olsun

Of cok zor kıyamam
Eşine geçmiş olsun. Allahım sana kuvvet versin

İyi geceler kızlar
Bugün kontrol vardı. Kızım 3100 gr 52 cm olmuş
Doktorum çatı muayenesi yaptı. Gayet güzel normal doğurursun müsait dedi. Hanım efendi kendiliğinden gelmezse 13_14 şubat sezeryan günümüz.

Bu arada muayene acısız sadece Bi rahatsızlık hissi veriyor çok kastım kendimi kasmasam onu da hissetmezdim

Kızlar sabahdan beri sancım var ama sancılarım kısa sürüyor. 15-25 sn kadar. Yalancı sancılar mıdır, yoksa gerçek mi?

23.42
23.47
23.58
00.08
00.19
00.28

Son yarım saatte gelenler bu saatlerde

Hepmizin Allah yarcımcısı olsun,
Bende lohusa psikolojisiyle bakamam diye anneme geldim ne kdar rahat olsamda insanın kendi evi gibisi yok gerçekten evimi kocamı özledim 2 günde bir geliyo ama ayrı koltuklarda yatıyoruz bebeğe bak falan olmuyo burda ev şen şakrak zaman geçiyo ama işte lohusayım diye naz niyaz da yapmadım hiç kendi evimde eşime sarıyodum durup dururken ağlıyodum gidince ona sarıyım biraz çeksin nazımı banane
Cumartesi gidicem eve artık bakalım nasıl olucak
Alışmam lazım artık

Kızlar sabahdan beri sancım var ama sancılarım kısa sürüyor. 15-25 sn kadar. Yalancı sancılar mıdır, yoksa gerçek mi?

23.42
23.47
23.58
00.08
00.19
00.28

Son yarım saatte gelenler bu saatlerde
Hiç bilgim yok ama baya sık olmuş bi yarım saat daha takip et böyle düzenli olursa bi git olmadı için rahat eder

Senin yanında aile büyüklerinden biri yok mu. Ben annemle yatıyorum. Tv. Aç canım bebeğin şu anda göremiyor. Zamanla siyah beyaz görecek sonra normale dönecek. Allah yardımcın olsun. Asitli şeyler yemiyorsun değil mi. Birde hangi aralıkta değiştiriyorsun altını. Ben her alt açmada krem sürüyorum. Bepanthol ve mustela ikisini dönüşümlü sürüyorum.

Aç olsa aranır sürekli canım verirsin emerse doyuyodur zaten boş boş emmek istiyolar bazen ama onuda anlıyosun o yüzden bunu fazla kafana takma zamanla düzene giricek zaten pişik için geçmiş olsun inşallah düzelir hemn belki o seni bu kdar strese soktu

En iyisi sanırım eğer gerçek sancılarsa erkende gitmek istemiyorum bilemedim napıcağımı
Evde çekmek istiyosun anlıyorum ama belki sancın olucak ama açılman olmucak bilemezsin ki suyun gelmesini beklesen belli değil bence 1 saat daha bekle 5 dk bir olursa gel diyolar zaten okuduğum kadarıyla şuan düzensiz ama düzenli olursa gitmelisin telaş yapma bide kendine sakin ol insanlar suyu geliyo duşunu alıyo ediyo hazırlanıyo öyle gidiyolar sabah belki doğum yaptım dersin hayırlısı olsun hakkınızda sağlıkla gelsin yavrun

Oyy maşallah 14 şubat olursa ne güzel bi tarih kendinden gelmezse tabi kuzucuk

Çok haklısınız sağolun telaşdan düşünemiyorum bile

Saol canım.
Annen ne zaman gidecek.
Cok zorlanacaksin, ben yogun tempodan ölüyorum resmen akşama kadar.
Benim oğlanda sarılık degeri ilk kontrolünde referans aralığında cikmisti, dr 17 ve uzeri yatis veriliyor demisti o gun. 11.3 idi bizimki.
Aradan gecen onca gunde 9.9 a gerilemis degeri. Tahlilleri iyi cikmis, yavas dusuyor ama en azindan düşüşte.
Normalde referans aralığının üzerinde olmasada dr erken dogdugu ve sezeeyan ile dünyaya geldigi icin daha cok dikkatli davrandigini soyledi.
Anam o kadar cok yorgunum ki geberiyorum uykusuzluktan ayollll

Kuzum geçmiş olsun inşallah yüksek cıkmaz bizdede yüksek cıktı yarın yine bakıcak inşallah düşmüş olurr ikimizinkide
Sizinki kac cikmisti canim?
Insallah dusmustur sizinki de
Geçmiş olsun cnm Allah şifasını versin bebeğini Rabbim yardımcınız olsun
Amin canim amin, cumlemizin bebegini Rabbim korusun.
Pisik ile alakali mesajini okudum ama bilgim yok o konuda.
Icim gitti mesajini okurken, insallah hemen geçer pisigi. Bez islak mendil ve alt degistirme sikligincok onemli. Agiz memdillerj varya, onunla iyce kurula bez bağlamadan evvel. Ben oyle yapiyorum.

24.02 beklenen doğum tarihiniz miydi ? İlk bebek mi ? Benim tahmini doğum tarihi 25.02 de o yüzden soruyorum . Yani bende 16-17 şubat gbi doğumu beklemeli miyim . Doktorum çok rahat bu konuda doğumu hiç konuşmuyoruz. Ama haftaya çatı muayenesi yapacağını söyledi

Annem gelmişti memleketten ama o da çok panik ve agresif yardımcı oluyor ama söyleniyorda bende geriliyorum haliyle anne tarafı akrabalarım burda teyzemler bebeği görmeye gelmişlerdi sen onlara git dinlen dedim öyle gönderdim 3 akşamdır yoktu yrn gelecek. Haftayada memlekete dönecek bende doktorun kremlerş sürüyorum ama pek etki etmiyor kapalı kalıyor üstüne çiş oluyor aslında açık kalması lazım annem yrn gelince onla yapmaya çalışıcam
Sağol cnm ben iyi bir düzen tutturduğumuzu düşğnüyordumki kimş yenidoğan okadr uzun durmaz 15 dkda bir emzirmek lazım kimş 20 dkda bir diyor kimi saat başı kfam allak bullak oldu

bez prima premium care ıslak mendil pure pampers kullanıyorum güya ensaflarından.

Aşırı çığlık çığlığa kalınca yıkadık bi kaç sefer poposunu ama yinede fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…