2020 Şubat Anneleri

Sadece şekeri ve ekmeği kesebilirsin bence ama,bu doktorlarda ne kadar hevesli sezeryana benimkide buna dahil benimde o haftalarda benim oğlumda haftada aldı 350 400 3 4 hafta üst üste benide çok korkuttu şuan 36+4 3600 haftada 200 gram aldı herşey normal benim yapıma göre diğer bebeklerime göre onlarda 1.kızım 3950 küçük 3850 doğmuştu,hatta ben kilo almıyodum bebek alıyodu genetik yani yapıları öyle olcak hiç üzme kendini bende çok üzdüm artık sağlıkla gelsinler onu düşünüyorum

Bende doğurmadım daha :))) bugün doktora gittim , Biliyosunhz suyu az benim bebeğin Ve makat geliş. Hiçbir zaman dönmedi Bu kadar az suyla dönmez dedi doktor. Pzartesi kontrole gel eğer dönmemişse cuma günü alırız doğuma dedi bi korku bi heycan anlatamammm

Çok geçmiş olsun canım inşallah düşer

Bu mastite işaret sağman gerek aktif değil ama

İlk başta ben inş çok kilo almamıştır nasıl normal doğurcam dediğimde çatı muayenesi önemli demişti sonra kilosuna bakıp 400 grm aldığını görünce çok almış böyle giderse 4 kilo doğar sezeryan derim dedi senin ilk 2si normal mi doğdu o kilolarda ? Benim daha ilk ya bu vücut alışkın değil ondan korkuyorum çok kilo almasın diyorum. Bakalım 1 hafta dikkat etcem haftaya kontrode kaç kilo olcak.

Bizim kızında bir boynunda var ev 26 derece sıcaklığa bağlıyorum ben ama.
Bizim ev 23.5 civari oluyor genelde.

Esim isten gelince hastaneye gittik.
Dr, isilik dedi.
Sarılık degeri referans araliginda cikmisti ama dr halen tam olarak gecmemis dedi.
Normalde 20 gunden sonra sarilik gecmesi gerekirmiş. 20 gun sonrasi sarilik devam ediyorsa bi araştırmak gerekir dedi.
Birde miadindan once dogan bebeklerde bi tik daha siki takip edilmeli dedi.
O yuzden de kan idrar testi talep etti.
Kan verdik ama idrar yapmadi daha.
Eve geldik, idrari yapinca esim tek gidecek.
Bahar durmadi yavrumun uyku saati nasil agladi iki cocukla hastane ne zor

Bu arada boyu 52 cm
Kilosu 3.500 geldi.

Eger sarilik degeri yuksek cikarda yatis verirse kimse yok Bahar a bakacak. Kv annesine bakiyor ve griplermis ustelik. Esim daha bu hafta ise basladi ve isten izin alamaz bile.
Deniz tek kalacak kuvezde ama gidip gelmek gerekecek gun icinde vs vs. Allah im insallah yatis vermez yaaaa

Ya kızlar ben normalde epidural istiyordum ama yan etkilerini öğrenince vazgeçmiştim herkeste aynı etkiyi yapmayabiliyormus ya ondan korkuyorum ya acım azalmazsa bide bebeğe falan bı yan etkisi varmı acaba bide ikinmaya kötü etki ediyor diye duydum ama bilemedim

Evet normal ikiside hemde suni sancı aldım ikisindede bunda direk verin dicem hiç korkma çatın müsaitse olur allahın izniyle amcamızın gelini 4.250 doğum yaptı normalondan ilham alıyorum,birde normal doğumda çok çabuk toparlıyorsun sonrası çok rahatlık gerçekten. kızlarım okula gidiyo bana çok bağlılar her şeyi yemiyolar çabuk toparlanmam lazım bakalım zaman neyi gösterek,kaç kilo olacak hepsinin heyecanı korkusu farklı oluyo,birde beni gören oğlan 9 ay 10 günü doldurur diyolar hayırlısı

İnşallah değerleri normal çıkar merak etme allah yardımcın olsun

O anda öyle bi şey oluyorki inanki o ağrılar geldikçe zaten uyuşuyor belden aşağın benim ikisindede öyle olmuştu

Kızlarınız kaç haftalık doğmuştu ki?

Benimki de tontikmiş.bana da şeker hamurişi yasak ama normal doğum için elimden geleni yapacağım.oğlum 3500 kg ile normal doğdu.kolay toparlanmıştım.

Allah ım hayırlısını versin.güzel haberlerini alırız inşallah

Canım inş. Denizin sarılığı düşer de aklına getirdiğin hiçbirşey gerçek olmaz. Bence kilo alması boyu gayet iyi defneyle hemen hemen aynı gidiyorlar Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Annem olmasa bende Deniz ve defneyle ne yaparım bilmiyorum. Gurbet elde tanıdık kimse yok. Bugün çok kötü oldum. Ama annelik hiç mesaisi bitmeyen birşey. Denizde başta sarılık var mıydı. Bizim kızda yoktu. Acaba sonradan olur mu diye kafama takılıyor. Çünkü bir kaç gecedir uyuyup kalıyorum çocuk aç kalıyor. Elimde değil çok bitkinim.

Erzurum’da sabahtan beri nasıl fırtına nasıl bir soğuk var rüzgarın uğultusu hiç bitmedi. Arabaya kapıyı açıp binemiyorsun bile. Allah fakir fukaranın evsiz barksız insanların yardımcısı olsun. Ruhum daraldı havadan

Kızlar ben çok daraldım sürekli kötü şeyler oluyor. Bebekle ilgilide doyup doymadığını herşeyin iyi gidip gitmediğini anlayamıyorum üstüne birde bu pişik bebeğim çığlık çığlığa aile hekimi 3 krem verdi karıştırıp sürüyorum ama bazen çok kötü oluyor hatta pamuğa kan geliyor bu akşam zor sakinleştirdik eşimde grip oldu bebekten uzak durmaya çalışıyor ama benim için kötü oluyor ayrı yatıyoruz şuan biyandan iyi oluyor bebeğin gece emmesini altını değişmeyi rahat yapıyorum ama psikolojik olrak iyi hissetmiyorum. Biraz yanlız kaldım arada tv açıyorum çok etkilermi bebeğimi ekranı göremeyecek şekilde beşiği arka tarafta duruyor. Günde 1-2 saat kadar.

Amin cnm

Sezaryen doğum yapan kızlar kaçıncı günden sonra korse giyiliyor biliyor musunuz
Ben istesem şu an giyebiliyorum ama giyecek vaktim yok doktoruna sorabilirsin kontrol olmadıysan. Benim ilk doğumda doktorum artık korse giyebilirsin demişti. Sanırım 10 gün sonra olmuştu kontrolum o zaman söylemişti. Burdaki bişey demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…