- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Evet Hasan hoca büyük nimet inşllah gönlüne göre bir yere gidersinHasan hoca Allah razı olsun zaten o olmasa kars ta napacaz hiç bilmiyorum inşallah bende seneye tayin isticem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Hasan hoca büyük nimet inşllah gönlüne göre bir yere gidersinHasan hoca Allah razı olsun zaten o olmasa kars ta napacaz hiç bilmiyorum inşallah bende seneye tayin isticem
Şu an aynı yerde değiliz canım geçen sene plakaydık seve seve görüşürdüm ama ben artık İzmir deyimİlk buluşma fotosu buycuy ve @Kirmizi pabuc dan gelecek ha☺
Darısı bize izmirŞu an aynı yerde değiliz canım geçen sene plakaydık seve seve görüşürdüm ama ben artık İzmir deyim
Ben hiç anlayamıyorum zaten fındım kadarlarEki Görüntüle 2287142 Eki Görüntüle 2287142 B
Bu durumda benimki nerede duruyor fotoya göre sagda ama fotografta ters cıktığı için solda oluyor aslında
Amin ama çok sıcak hele Kars dan sonraDarısı bize izmir
Eki Görüntüle 2287142 Eki Görüntüle 2287142 B
Bu durumda benimki nerede duruyor fotoya göre sagda ama fotografta ters cıktığı için solda oluyor aslında
[/QUOTEhiç anlamam zaten fındık kadarlar şimdi
Allah söyletti diyelim o zamanDarısı bize izmir
Ben hiç anlayamıyorum zaten fındım kadarlar
en kısa zamanda iyi olmanı diliyorum canımHerkes yazmış ama ben sizlere bişey yazamadım hastanedeyim geç döllenmiş bebek küçük ama kalp atışı gördük şimdi 3 gün yatış verdiler 6 kilo vermişim ama iyiyiz çok şükür
ilk haftalarda bazı doktorlar vajinal bakıyorlar çok küçük olduğu için ama sonra bi sorun olmadıkça hep karından bakıyorlar tabii.İlk hamileliğimi yurt dışında geçirdim ve sadece 2 kez ultrasona girmiştim ve karından bakılmıştı. İkinci hamileliğimde ise şu an 8. Haftanın başındayım ve şimdiden 3 kez ultrasonla baktılar ve karından. Hep karından bakılmıyor mu merak ettim
daha geri gelmez benceHosbulduk canım, İnsallah tamamen bitmistir de gelmez bir dahaa Bugün ilk kez doyasıya yemek yiyebildim
Yorgunluktan olabilir dinlenin biraz iyi gelir doğumda neden fıtık oluştuBugün benim de sol kasığımda ağrı var ama biraz yoruldum bugün ondan sanırım.
gerçi bende ilk doğumdan sonra bel fıtığı oldu ciddi derecede, hafif skolyoz da var. hep bacağıma falan ağrısı saplanıyo, kasığım da ağrıyo, onla da karıştırıyo olabilirim.
bakalım bu ikinciyi doğurunca neler olacak, artık bikaç tane daha mı fıtık eklenir ne olur görücez
teşekkür ederimYorgunluktan olabilir dinlenin biraz iyi gelir doğumda neden fıtık oluştu
Yazışmalarda olur canım o kadar ben doğum esnasında bir problem oldu sandım kendine dikkat et dokuz ay enerji depolamamız lazım dokuz ay sonra iki cocuklu olacagız artıkteşekkür ederim
aslında yanlış cümle kullandım, doğumdan sonra derken yani kızıma bakarken indir kaldır özellikle tuvalet eğitimi zorlu geçmişti bizim. sürekli indir kaldır derken belimi bayağı incitmişim
Çok teşekkürler amin inşallah. İnsanın doktoruyla enerjisinin tutması da önemli, bakalım daha yolun başındayız bulurum elbet içime sinem birinibaşın sağolsun çok çok üzücü bir durum allah karnındaki evladına uzun sağlıklı ömürler versin.
doktoruna için ısınmadıysa mutlaka değiştir zaten. en başta güven vermesi çok önemli. benim doktorum çok konuşmaz mesela ama iyi bir doktor ve bana çok güven veriyor, yıllardır hep ona giderim.
Her doktor ayrı bişey demişti, çok göstermedi hep arkası dönük ya da bacaklar kapalı erkek olduğunu öğrendik 1 ay sonra doğum yaptımnasıl yani
rabbim bi daha yaşatmasın inşallah böyle bi acıyı. yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah canım
Şaka gibi ya alışverişini nasıl yapmıştınHer doktor ayrı bişey demişti, çok göstermedi hep arkası dönük ya da bacaklar kapalı erkek olduğunu öğrendik 1 ay sonra doğum yaptım
Esimde diyor paralar hep beze gidecekŞaka gibi ya alışverişini nasıl yapmıştın
Benim kızım var bu erkek olursa diye şimdiden bakınıyorum bişilere eşime bişiler alasım var dedim bez al o zaman dedi her ikisine de kullanıcaz zaten