2020 Şubat Anneleri

Benim sat 1 Mayıs dün kese göründü. Haftaya kalp atışı için tekrar gidicem
8 yaşında bir kızım var ikinci hamileliğim
Bnmde sat 2 mayis hemen hemen ayni daha doktora gitmedim bu hafta gitsem kese kalp atisi okurmu

Yarın doktor randevum var, kan değeriyle gideyim diye bugün aile hekimimde kan verdim, ilk randevu öncesi yapılacak testler varmış, tam kan sayımı tam idrar sayımı birkaç şey daha baktı kanda, yarın sonucunu alıp ebeye kaydımı yaptıracağım, bilmiyordum benim gibi ilk gebeliği olan varsa aklında bulunsun diye yazdım :KK200:
Mrb canim sat 2 mayis be de bugun kan verdim yarin gebelik takibi baslatacam bende haftayada doktora gidecem
Insallah vuzel sonuclar aliriz 😍😍😍

Mrb canim sat 2 mayis be de bugun kan verdim yarin gebelik takibi baslatacam bende haftayada doktora gidecem
Insallah vuzel sonuclar aliriz 😍😍😍
Ben de gittiğimde kese ve kalp görünsün istiyordum ama bayram boyunca bekledim zaten, ağrılarım da var gideyim de öğreneyim biran önce dedim, olmadı kalp için bir daha gideriz napalım :KK66:

Merhaba arkadaşlar , benim sat 29 nisan, ancak gec dollenmeden dolayi gectigimiz cumartesi 8 haziranda beta hcg 11 cikti. Bende Rabbim nasip ederse 2020 subat annesi olacagim 🤗 yarin tekrar kan vermeye gidecegim
Devlet Acilde beta hcg ye bakiyorlarmi?

Ben de gittiğimde kese ve kalp görünsün istiyordum ama bayram boyunca bekledim zaten, ağrılarım da var gideyim de öğreneyim biran önce dedim, olmadı kalp için bir daha gideriz napalım :KK66:
Slm kizlar.
Ben persembe günü gidecegim ilk randevuma.
O gün 6+2 olacagim. Kizima hamileykenki yazismalari taradim ve bakin bunu buldum.
Demek ki cuma gunu kalp atimini duymak icin sansim var.

Eklentiler

• 20190610_171009.jpg
    20190610_171009.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 48
Slm kizlar.
O gün 6+2 olacagim. Kizima hamileykenki yazismalari taradim ve bakin bunu buldum.
O kadar geç mi duyuruyormuş kalp atışı yaa 😔 Haftaya pazartesi randevum var benim de tam 6 haftalık olacak, duyulmaz mı acaba kalp atışı? 😔

O kadar geç mi duyuruyormuş kalp atışı yaa 😔 Haftaya pazartesi randevum var benim de tam 6 haftalık olacak, duyulmaz mı acaba kalp atışı? 😔
Duyulmasa da dr görüyor ve gösteriyor cnm.
Aslinda pek önerilmiyor sesi duymak(1den fazlasi). Isi yayılıyormuş bebek rahatsiz oluyormuş, oyle dinlemistim bi dr anlatıyordu tv de.

Merhaba arkadaşlar , benim sat 29 nisan, ancak gec dollenmeden dolayi gectigimiz cumartesi 8 haziranda beta hcg 11 cikti. Bende Rabbim nasip ederse 2020 subat annesi olacagim 🤗 yarin tekrar kan vermeye gidecegim
Devlet Acilde beta hcg ye bakiyorlarmi?
Evet sadece beta HCG baktircagini şöyle hayırlı olsun insallh

Duyulmasa da dr görüyor ve gösteriyor cnm.
Aslinda pek önerilmiyor sesi duymak(1den fazlasi). Isi yayılıyormuş bebek rahatsiz oluyormuş, oyle dinlemistim bi dr anlatıyordu tv de.
Sağlıklı olduğunu söylese doktor duymasak da olur aslında o zaman ama işte her şey yolunda mı bebeğim orada mı ve yaşıyor mu sorularının cevabını en iyi kalp atışını duymak veriyor sanki. Çok belirtim de olmayınca hep acaba diyorum bu aralar, iyi mi, her şey yolunda mı... 1 hafta geçmeyecek bana sanırım😲🤯

2277295

Kan testim cikmiş adetim bi hafta gecikmisti zaten adete 3 gun kala ogrendim silik cizgiyle
Sizce degerim duşukmu ya ben daha cok bekliyordum

Slm kizlar.
Yarın 5 +5 olacak benim, bakalım ne diyecek doktor bana çok bile bekledim gibi geliyordu ama daha bir şey geçmemiş :KK70: 1 haziranda öğrenmiştim 10 gün olacak ama aylar geçti sanki :110:

Kızlar merhaba , 1 haziran regl günümde kan vermiştim 53 çıkmıştı, 3 haziran da yine sabah 9 da kan vermiştim ve 171 çıkmıştı. bugün doktora gittim, ama kendi doktoruma değil bir arkadaşım kendi doktorunu çok övdü ve ona gitmedi istedi . Iyi ki gitmişim baya ilgili bi doktordu ve yaşlı ve çok ilgili biriydi erkek doktordu ama çok cana yakın geldi bana . Düşük olayını anlattım ( 8 haftalik dusuk yasamstim) bana coraspin ve progestan verdi ayrıca keseye baktı çok küçük yeni gebelik dedi 2 - 3 haftalık dedi. Haftaya tekrar gelin gelişmesine bakalım dedi

X