- 22 Mart 2019
- 5.262
- 11.812
- 25
Bnmde sat 2 mayis hemen hemen ayni daha doktora gitmedim bu hafta gitsem kese kalp atisi okurmuBenim sat 1 Mayıs dün kese göründü. Haftaya kalp atışı için tekrar gidicem
8 yaşında bir kızım var ikinci hamileliğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnmde sat 2 mayis hemen hemen ayni daha doktora gitmedim bu hafta gitsem kese kalp atisi okurmuBenim sat 1 Mayıs dün kese göründü. Haftaya kalp atışı için tekrar gidicem
8 yaşında bir kızım var ikinci hamileliğim
Mrb canim sat 2 mayis be de bugun kan verdim yarin gebelik takibi baslatacam bende haftayada doktora gidecemYarın doktor randevum var, kan değeriyle gideyim diye bugün aile hekimimde kan verdim, ilk randevu öncesi yapılacak testler varmış, tam kan sayımı tam idrar sayımı birkaç şey daha baktı kanda, yarın sonucunu alıp ebeye kaydımı yaptıracağım, bilmiyordum benim gibi ilk gebeliği olan varsa aklında bulunsun diye yazdım
Ben de gittiğimde kese ve kalp görünsün istiyordum ama bayram boyunca bekledim zaten, ağrılarım da var gideyim de öğreneyim biran önce dedim, olmadı kalp için bir daha gideriz napalımMrb canim sat 2 mayis be de bugun kan verdim yarin gebelik takibi baslatacam bende haftayada doktora gidecem
Insallah vuzel sonuclar aliriz
Allah kolaylık versin. Hepsinin ayrı ayrı ilgiye ihtiyacı var elbet zor olacak ama sağlıklı, ruhen ve zihnen dolu dolu bireyler olacaklar sizin şuan yorulmanız karşılığında.Yaşım 39 ama doğunca 40 olacak enerji işini düşünemiyorum zaten de
6 Mayıs benimki.MERHABA. SON ADET TARİHLERİ NELER HANIMLAR
Slm kizlar.Ben de gittiğimde kese ve kalp görünsün istiyordum ama bayram boyunca bekledim zaten, ağrılarım da var gideyim de öğreneyim biran önce dedim, olmadı kalp için bir daha gideriz napalım
1 mayisMERHABA. SON ADET TARİHLERİ NELER HANIMLAR
O kadar geç mi duyuruyormuş kalp atışı yaa Haftaya pazartesi randevum var benim de tam 6 haftalık olacak, duyulmaz mı acaba kalp atışı?Slm kizlar.
Ben persembe günü gidecegim ilk randevuma.
O gün 6+2 olacagim. Kizima hamileykenki yazismalari taradim ve bakin bunu buldum.
Demek ki cuma gunu kalp atimini duymak icin sansim var.
Duyulmasa da dr görüyor ve gösteriyor cnm.O kadar geç mi duyuruyormuş kalp atışı yaa Haftaya pazartesi randevum var benim de tam 6 haftalık olacak, duyulmaz mı acaba kalp atışı?
Evet sadece beta HCG baktircagini şöyle hayırlı olsun insallhMerhaba arkadaşlar , benim sat 29 nisan, ancak gec dollenmeden dolayi gectigimiz cumartesi 8 haziranda beta hcg 11 cikti. Bende Rabbim nasip ederse 2020 subat annesi olacagim yarin tekrar kan vermeye gidecegim
Devlet Acilde beta hcg ye bakiyorlarmi?
Sağlıklı olduğunu söylese doktor duymasak da olur aslında o zaman ama işte her şey yolunda mı bebeğim orada mı ve yaşıyor mu sorularının cevabını en iyi kalp atışını duymak veriyor sanki. Çok belirtim de olmayınca hep acaba diyorum bu aralar, iyi mi, her şey yolunda mı... 1 hafta geçmeyecek bana sanırımDuyulmasa da dr görüyor ve gösteriyor cnm.
Aslinda pek önerilmiyor sesi duymak(1den fazlasi). Isi yayılıyormuş bebek rahatsiz oluyormuş, oyle dinlemistim bi dr anlatıyordu tv de.
Valla o kadar bekledim ilk kontrolü erteledim hep, görünsün ve duyulsun bi zahmet dimi ama5. Hafta dolduğunda kese gorunuyor 6. Hafta dolduğunda da kalp atışı duyulur gorunur .
Insallah canim. Cok tesekkur ederim. Umarim hamileginiz guzel ve saglikli bir sekilde devam ederEvet sadece beta HCG baktircagini şöyle hayırlı olsun insallh
Yarın 5 +5 olacak benim, bakalım ne diyecek doktor bana çok bile bekledim gibi geliyordu ama daha bir şey geçmemiş 1 haziranda öğrenmiştim 10 gün olacak ama aylar geçti sankiSlm kizlar.
Ben persembe günü gidecegim ilk randevuma.
O gün 6+2 olacagim. Kizima hamileykenki yazismalari taradim ve bakin bunu buldum.
Demek ki cuma gunu kalp atimini duymak icin sansim var.
O kadarını hiç duymamıştım, genelde 3.ayına kadar saklıyorlarNasıl rahat edecekseniz öyle yapın tabii bacım. 4 5 aylık olana kadar bile söylemeyenler var Sizin de inşallah her şey yolunda gider
14 mayıs ben dün bi gün geciktim ve hemen test yaptım ...2 çizgi gördüm ve tabiki hissettim tecrübeli olunca ... hafif hafif karın ağrısı hafif bıçak saplanır gibi olunca oluyor benimkilerMERHABA. SON ADET TARİHLERİ NELER HANIMLAR