- 22 Mart 2019
- 5.262
- 11.812
- 25
KizlarrrEki Görüntüle 2277295
Kan testim cikmiş adetim bi hafta gecikmisti zaten adete 3 gun kala ogrendim silik cizgiyle
Sizce degerim duşukmu ya ben daha cok bekliyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KizlarrrEki Görüntüle 2277295
Kan testim cikmiş adetim bi hafta gecikmisti zaten adete 3 gun kala ogrendim silik cizgiyle
Sizce degerim duşukmu ya ben daha cok bekliyordum
Değerin düşük ya da yüksek diye yorum yapmak çok doğru olmaz bence, önemli olanın 2günde yaklaşık 2 kat artması deniyor, sağlıklı değilse artış olmuyor ya da düşüş yaşanıyormış günler geçtikçe, bence bir doktora git için rahat etsin ya da takip edeyim biraz daha zaman geçsin kalbini kesesini göreyim dersen iki gün sonra tekrar kan ver için rahat etsinKizlarrr
En iyisi 2 gun sonra tekrar kan verecem insallah artarDeğerin düşük ya da yüksek diye yorum yapmak çok doğru olmaz bence, önemli olanın 2günde yaklaşık 2 kat artması deniyor, sağlıklı değilse artış olmuyor ya da düşüş yaşanıyormış günler geçtikçe, bence bir doktora git için rahat etsin ya da takip edeyim biraz daha zaman geçsin kalbini kesesini göreyim dersen iki gün sonra tekrar kan ver için rahat etsin
Artar artar stres yapma kendine, bende başta dert etmiştim artıyor, yediğine içtiğine dikkat et, ani hareketler yapma bir de tavsiyemEn iyisi 2 gun sonra tekrar kan verecem insallah artar
Zaten dikat ediyorum saol tavsiyelerin icin ama insanin ici rahat olmuyo tekrar kan verecemArtar artar stres yapma kendine, bende başta dert etmiştim artıyor, yediğine içtiğine dikkat et, ani hareketler yapma bir de tavsiyem
Sana diyorum da bugün kan verdim bende doktor öncesi, deli gibi merak ediyorum kaç çıktı acaba diyeZaten dikat ediyorum saol tavsiyelerin icin ama insanin ici rahat olmuyo tekrar kan verecem
Aynen canımValla o kadar bekledim ilk kontrolü erteledim hep, görünsün ve duyulsun bi zahmet dimi ama
Sana diyorum da bugün kan verdim bende doktor öncesi, deli gibi merak ediyorum kaç çıktı acaba diye
Seninki cikmadi mi cnmSana diyorum da bugün kan verdim bende doktor öncesi, deli gibi merak ediyorum kaç çıktı acaba diye
Çok sağol canım hepimizin inşallahInsallah canim. Cok tesekkur ederim. Umarim hamileginiz guzel ve saglikli bir sekilde devam eder
Bende bi 8 haftalık düşük yaşadım malesef bende şu anda corasprin ve folik asit kullanıyorum cars doktora gidince de kan sulandırıcı baslicazz canimKızlar merhaba , 1 haziran regl günümde kan vermiştim 53 çıkmıştı, 3 haziran da yine sabah 9 da kan vermiştim ve 171 çıkmıştı. bugün doktora gittim, ama kendi doktoruma değil bir arkadaşım kendi doktorunu çok övdü ve ona gitmedi istedi . Iyi ki gitmişim baya ilgili bi doktordu ve yaşlı ve çok ilgili biriydi erkek doktordu ama çok cana yakın geldi bana . Düşük olayını anlattım ( 8 haftalik dusuk yasamstim) bana coraspin ve progestan verdi ayrıca keseye baktı çok küçük yeni gebelik dedi 2 - 3 haftalık dedi. Haftaya tekrar gelin gelişmesine bakalım dedi
Inşallah rabbim sağlıkla nasip ederBende bi 8 haftalık düşük yaşadım malesef bende şu anda corasprin ve folik asit kullanıyorum cars doktora gidince de kan sulandırıcı baslicazz canim
Bilemedim ki canım herkesin değişik oluyor bu değerler benim iki gün gecikmeye 750 çıkmıştı .geç döllenme falan da olabilir .olmaya bilirde yaniKizlarrr
Amin canım inşallah hepimiz sağ salim kucagimiza alırızInşallah rabbim sağlıkla nasip eder
Geçen hafta pazartesi 231 çıktı benim, bugün kan verdim tekrar yarın doktor randevum var kan sonuçlarıyla gideyim diye, ne kadar artmış merak ediyorum ben deSeninki cikmadi mi cnm
K.b anlayamadim ilk once
Insallah geç dollenmedirBilemedim ki canım herkesin değişik oluyor bu değerler benim iki gün gecikmeye 750 çıkmıştı .geç döllenme falan da olabilir .olmaya bilirde yani
Insallah guzel sonuc alirsinGeçen hafta pazartesi 231 çıktı benim, bugün kan verdim tekrar yarın doktor randevum var kan sonuçlarıyla gideyim diye, ne kadar artmış merak ediyorum ben de
inşallahTeşekkür ederim ... umarım hepimiz için herşey iyi ve güzel gecer ... o maddi ve manevi bakıyor haklı olarak bunlarla uğraşamıyoruz noktasında sonrasında eğitimleri vs