2020 Şubat Anneleri

Merhaba tekrar 😊
Bugün doktora gittik sonunda ve kesemizi gördük Ancak bebiş hala gözükmüyor içinde doktor 4-6 haftalık olabilir dedi 3 gün öncede beta hcg 1300 civarıydı Acaba embriyo ne zaman gözüküyor bilen varmı Doktorum biraz tersti 7 haftalıkken dedi de tam cevabımı alamadım sorunun ısrarla kaç hafta sonra olur diye sormama rağmen :) belki deneyimli bir annemiz kafa karışıklığımı giderebilir?

Değerin düşük ya da yüksek diye yorum yapmak çok doğru olmaz bence, önemli olanın 2günde yaklaşık 2 kat artması deniyor, sağlıklı değilse artış olmuyor ya da düşüş yaşanıyormış günler geçtikçe, bence bir doktora git için rahat etsin ya da takip edeyim biraz daha zaman geçsin kalbini kesesini göreyim dersen iki gün sonra tekrar kan ver için rahat etsin 😘

Değerin düşük ya da yüksek diye yorum yapmak çok doğru olmaz bence, önemli olanın 2günde yaklaşık 2 kat artması deniyor, sağlıklı değilse artış olmuyor ya da düşüş yaşanıyormış günler geçtikçe, bence bir doktora git için rahat etsin ya da takip edeyim biraz daha zaman geçsin kalbini kesesini göreyim dersen iki gün sonra tekrar kan ver için rahat etsin 😘
En iyisi 2 gun sonra tekrar kan verecem insallah artar

Artar artar stres yapma kendine, bende başta dert etmiştim artıyor, yediğine içtiğine dikkat et, ani hareketler yapma bir de tavsiyem
Zaten dikat ediyorum saol tavsiyelerin icin ama insanin ici rahat olmuyo tekrar kan verecem

Kızlar merhaba , 1 haziran regl günümde kan vermiştim 53 çıkmıştı, 3 haziran da yine sabah 9 da kan vermiştim ve 171 çıkmıştı. bugün doktora gittim, ama kendi doktoruma değil bir arkadaşım kendi doktorunu çok övdü ve ona gitmedi istedi . Iyi ki gitmişim baya ilgili bi doktordu ve yaşlı ve çok ilgili biriydi erkek doktordu ama çok cana yakın geldi bana . Düşük olayını anlattım ( 8 haftalik dusuk yasamstim) bana coraspin ve progestan verdi ayrıca keseye baktı çok küçük yeni gebelik dedi 2 - 3 haftalık dedi. Haftaya tekrar gelin gelişmesine bakalım dedi
Bende bi 8 haftalık düşük yaşadım malesef bende şu anda corasprin ve folik asit kullanıyorum cars doktora gidince de kan sulandırıcı baslicazz canim

Hcg değerine herhalde bir tek ben baktırmadım burda 🤔 ilk gebeliğimde de hiç baktırmadım, direkt doktora gidiyorum o ne derse onu yapıyorum 😀 kendi kendime kuruntu yapıcam yoksa biliyorum.

çarşamba günü doktora gidicem, 5+3 olacak. çok merak ediyorum bende kese görünecek mi diye.

merak edenler olmuş ilk hamileliğimde ben 6 haftalıkken duydum kalp atışını. ama ne zaman döllenme olduğunu bilemeyizki bence kişiden kişiye değişir, 8 haftaya kadar duyulabilirmiş.

onun dışında kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum 🤷‍♀️ çok hafif kasık sancılarım oluyor, göğüslerim hassas o kadar. ilkinde bulantılarım olmuştu ama şu an daha erken sanırım.

Teşekkür ederim ... umarım hepimiz için herşey iyi ve güzel gecer ... o maddi ve manevi bakıyor haklı olarak bunlarla uğraşamıyoruz noktasında sonrasında eğitimleri vs
inşallah 😊
zor tabiiki özellikle bu dönemde, eskiden bizler daha kolay büyümüşüz cidden. ama yine de bence duyduğu zaman daha ılımlı bir tepki verecektir, yokken öyle düşünmek daha kolay ama varlığını bilmek başka bence 😊

X