- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Ben de hep kızda olur diye duydum ama seninki daha yeni ilk başta adet belirtisi gibi sivilceler oluyor benim iki oğlanda öyle olmuştu ergen gibi sivilce ama sonra geçti güzelleşti cildim yine öyle olduKızımda hiç yaşamadım amaSağlıklı olsun da yavrum bizde de erkek bozar cildi derler
Hadi bakalım Allah gönlüne göre versinBenim de kızımda cildimde hiçbir şey yoktu bence her hamilelik farklıdır kız erkek kiminde oluyor kiminde olmuyor her belirti.... Belli başlı farklılıklar hissediyorum iki hamileliğim arasında ama artık öğrenince ortaya cıkacak
Amin hepimizin inşallahHadi bakalım Allah gönlüne göre versin
Hayırlısı olsun benim de iki oğlum var sanki bu da erkek gibi geliyor ama belki de prensesler gelirGünaydın kızlar, benim 3. Gebelik hep aynı şeyleri yaşıyorum, sanırım buda erkek olacak. Sağlıkla olsun da razıyım artık
İlk çocuk cinsiyeti nedir? Bende de olmamıştı hatta olan sivilcelerim geçmişti bunda heryerimden hortladilarGünaydın benim de yüzümde özellikle alnımda sivilcelenme başladı ilk hamileliğim de olmamıştı
İlk yavrum kız yedi yıl sonra tekrar hamile kaldım baya uzun bir araİlk çocuk cinsiyeti nedir? Bende de olmamıştı hatta olan sivilcelerim geçmişti bunda heryerimden hortladilar
geçmiş olsun.. amin inşallah.Kızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada
Sizlere hayırlı gebeliklerin rabbim tamamına erdirsin bana da tekrar versin inslaah
Ben oldum anestezi biraz sersemlik yapıyor ama başka bir sıkıntım olmadı. İnşallah Rabb'im tekrarını yasatmaz sağlıkla alırsın kucağına..Kızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada
Sizlere hayırlı gebeliklerin rabbim tamamına erdirsin bana da tekrar versin inslaah
Kızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada
çok üzülmdüm rabbim sabır versin en doğru zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallahKızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada
Ben oglumda cekmisdim ama bunda okadar deik hafif sadece
Amin inşallahGeçmiş olsun Canım. Üzüldüm. Rabbim tekrar nasip etsin inş
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada