canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. allah bir daha nasip etsin istediğin vakitte sağlıklı bir bebek..Kızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada
Sizlere hayırlı gebeliklerin rabbim tamamına erdirsin bana da tekrar versin inslaah
Çok gecmiş olsun canım Allah yardımcın olsun. Saglıklı olsun bundan sonraki inşallah. Çok üzüldüm. Çabucak saglıgına kavuş inşallah. Saglıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.Kızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada
Sizlere hayırlı gebeliklerin rabbim tamamına erdirsin bana da tekrar versin inslaah
Var elimde gs 10.26 mm yazıyorCanım çok geçmiş olsun bende göremedim ki bebeği kalp atışını da dinlemedim henüz ama doktor gördü nasıl nerde gördü onuda anlamadım ultrason resmi varmı elinde gs kaç yazıyor
Ben çok berbat geçiriyorum bulantı halsizlik 17 Temmuz’da çağırdı doktor geldiğinde herşeye net bakarız dedi .Günaydın kızlar
bende çok halsizim, temizliği bırakın yerimden kalkacak halim olmuyor bazen. allahtan annemin yanındayım temmuz sonuna kadar, inşallah geçer..
progestan da mahvetti beni tabii. haftaya pazartesi bi gelse de doktora gitsem, inşallah daha kullanmana gerek yok der
fyz35 endişelenme canım, ben de nerdeyse 6 haftalıkken gittiğimde sadece kese vardı, 10 gün sonra kalp atışı duyuldu. endişelenmene hiç gerek yok
Kızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada
Cok gecmis olsun cnm.rabbim istedigin tez vakitte tekrar nasip etsin.hic bi anormallik ters giden biseyler hissetmedinmi hic belirti yokmuydu.gebelik belirtilerin devammiydiKızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada
Çok üzüldümm canımm çok geçmiş olsun bidahaki daha sağlıklı tutunucaktır inşallahKızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada
Bulantıydı demi gittin miAcil yolu bana da gozuktu artik takatim kalmadi serum taktirmaya gidiyorum
Canım geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş üzülme demek zor ama inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebeliğin olsunKızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada
Anladım canım neyse artık bakalım perşembe gidicem ogün ne dicek tekrar ölçümde .Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsindeVar elimde gs 10.26 mm yazıyor
Canım çok üzüldüm Rabbim gelecek olanlara sağlık versn inşallahKızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada
Seninkinde de böle değer yazıyor muAnladım canım neyse artık bakalım perşembe gidicem ogün ne dicek tekrar ölçümde .Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinde
Evet canım en altta solda Gs :1.04 cm yazıyor ama üst köşede de sayılar yazıyor anlayamadım doktor da yanlış hatırlamıyor sam 11 cm gibi bişey söyledi ama insan heyecanla unutuyor herşeyi yaSeninkinde de böle değer yazıyor mu
Gittim canim pek fayda etmedi sanirim ben her halükarda çekicem kusmakdan dermanim kalmadi tek bir lokma yok midemde gunlerim hep bole geciyor cok dermansizim halsizim iki adim atsam titriyorumBulantıydı demi gittin mi
Canim cok uzuldum ya rabbim hayirli evlat nasip etsin insalahh benim ilk gebeliğim de ole olmusdu dunya basima yikilmisdi rabbim sabir versin narkoz alirsan acisiz bir sekilde biter narkoz almadan yaptiran arkadaslarim feryat icindelerdi tez vakitte kucagini doldursun rabbmKızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada
Bulantim hiç yoktu bi tek ondan suphelendim ne kanama ne kaşık agrim hiç bir belirtim yoktu malesefCok gecmis olsun cnm.rabbim istedigin tez vakitte tekrar nasip etsin.hic bi anormallik ters giden biseyler hissetmedinmi hic belirti yokmuydu.gebelik belirtilerin devammiydi
Merhabalar Bu konu başlığına geldim ben de7+5 sabah geldim kontrolden minik kalp atışlarını duyduk güzel bir duygu. Sanırım benden başka yaşayan da var bu sivilcelenme durumunu, pko yüzünden vardı ve hala devam ediyor Özellikle regl günüme yakın günlerde artıyor vücudum kendini şaşırdı sanırım :) hamilelikte cilt güzelleşir parlar derlerdi umudum o yöndeydi olmadı ama malesef Var mı bu duruma bir çözüm bulan kozmetikle ?