2020 Şubat Anneleri

gerçekten herkesin hamilelik belirtileri farklı oluyomuş bunu burda ve cinsiyet merakımdan dolayı yaptığım araştırmalarda çok iyi anladım :)
rabbim bilir kızmı erkekmi cinsiyeti ne yani aslında bilimsel açıklaması bariz x spermi döllerse kız y döllerse erkek ama ben yinede merakımdan çatlıcam heralde 16. haftaya kadar nasıl durcam bilmiyorum :) :)

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. allah bir daha nasip etsin istediğin vakitte sağlıklı bir bebek..
on gündür peki hiç lekelenme kanama da olmadı di mi bildiğim kadarıyla? herhangi bir belirti hissetmedin mi
hiç yaşamadım bilemiyorum ama anestezi çok aldım, merak etme bir kaç saate kendine geliyorsun. allah bir daha yaşatmasın inşallah..

Çok gecmiş olsun canım Allah yardımcın olsun. Saglıklı olsun bundan sonraki inşallah. Çok üzüldüm. Çabucak saglıgına kavuş inşallah. Saglıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.

Benim oglumda bu kadar sivilcem olmamıştı sanki cildim bozuldu resmen. Ama cinsiyetle alakası yok bence bunun. Hormonların ne kadar salgılandıgıyla alakalı diye düşünüyorum. Göğüs agrım da çok fazla. Hatta adetime daha 10 gün varken göğüslerim den hep şüphelenmiştim. Dokunamıyordum hala da öyle. Oglumda yine acıyordu yine göğüslerim den anlamıştım. Şu ultrason resminde plesenta saga yerleşmisse kız sola yerleşmiş ise erkek yazmışlar ama ona ne diyorsunuz?Var mıdır böyle bir şey?

Ben çok berbat geçiriyorum bulantı halsizlik 17 Temmuz’da çağırdı doktor geldiğinde herşeye net bakarız dedi .
Protestan ben 5 ay kullandım ufak bir tehlike varsa bile kesmiyor doktorlar o ilacı lanet bişey vajinall kullan en iyisi o şekilde

çok üzüldüm çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun cnm.rabbim istedigin tez vakitte tekrar nasip etsin.hic bi anormallik ters giden biseyler hissetmedinmi hic belirti yokmuydu.gebelik belirtilerin devammiydi

Çok üzüldümm canımm çok geçmiş olsun bidahaki daha sağlıklı tutunucaktır inşallah

Merhabalar Bu konu başlığına geldim ben de 7+5 sabah geldim kontrolden minik kalp atışlarını duyduk güzel bir duygu. Sanırım benden başka yaşayan da var bu sivilcelenme durumunu, pko yüzünden vardı ve hala devam ediyor Özellikle regl günüme yakın günlerde artıyor vücudum kendini şaşırdı sanırım :) hamilelikte cilt güzelleşir parlar derlerdi umudum o yöndeydi olmadı ama malesef Var mı bu duruma bir çözüm bulan kozmetikle ?

Canım geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş üzülme demek zor ama inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebeliğin olsun

Canım çok üzüldüm Rabbim gelecek olanlara sağlık versn inşallah

Seninkinde de böle değer yazıyor mu
Evet canım en altta solda Gs :1.04 cm yazıyor ama üst köşede de sayılar yazıyor anlayamadım doktor da yanlış hatırlamıyor sam 11 cm gibi bişey söyledi ama insan heyecanla unutuyor herşeyi ya

Canim cok uzuldum ya rabbim hayirli evlat nasip etsin insalahh benim ilk gebeliğim de ole olmusdu dunya basima yikilmisdi rabbim sabir versin narkoz alirsan acisiz bir sekilde biter narkoz almadan yaptiran arkadaslarim feryat icindelerdi tez vakitte kucagini doldursun rabbm

Cok gecmis olsun cnm.rabbim istedigin tez vakitte tekrar nasip etsin.hic bi anormallik ters giden biseyler hissetmedinmi hic belirti yokmuydu.gebelik belirtilerin devammiydi
Bulantim hiç yoktu bi tek ondan suphelendim ne kanama ne kaşık agrim hiç bir belirtim yoktu malesef

bende sivilcelenme oldu baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…