2020 Şubat Anneleri

Bu erkek olursa o zaman ikinciye daha dikkat ederek denemek lazım desene doğruluk varsa 😆
benim bir kızım var, şimdi de hep aynı şekilde denedik yani adetten sonra bir gün arayla yumurtlama dönemine kadar hep bir gün arayla, doktor öyle demişti. bakalım ben pek bunların etkisi olduğuna inanmıyorum ama bakalım şimdi ne olacak 😂

Günaydın kızlar ❤️
bende çok halsizim, temizliği bırakın yerimden kalkacak halim olmuyor bazen. allahtan annemin yanındayım temmuz sonuna kadar, inşallah geçer..
progestan da mahvetti beni tabii. haftaya pazartesi bi gelse de doktora gitsem, inşallah daha kullanmana gerek yok der 😭

@fyz35 endişelenme canım, ben de nerdeyse 6 haftalıkken gittiğimde sadece kese vardı, 10 gün sonra kalp atışı duyuldu. endişelenmene hiç gerek yok 😘
Progestan beni de mafetti kasık ve bel ağrım olduğu için verdi halsiz olursun demişti ama bu kadar beklemiyordum bir hafta sonra randevum var soracağım bakalım gerçi hala kasık ağrım var ama

Progestan beni de mafetti kasık ve bel ağrım olduğu için verdi halsiz olursun demişti ama bu kadar beklemiyordum bir hafta sonra randevum var soracağım bakalım gerçi hala kasık ağrım var ama
doktorların bazıları düşük tehlikesinde işe yaramadığını ama yine de önlem olarak verildiğini bi zararı olmadığını düşünüyor. yani kaçınılmaz bir düşük olacaksa bu ilaç işe yaramıyormuş ama yine de içiyoruz işte doktorlar verince.

ilk günler çok kötüydüm ama biraz daha alıştım şimdi. ay hepimiz iyi olalım da hepimize şu hapı bıraktırsın doktorlar artık inşallah.

doktorların bazıları düşük tehlikesinde işe yaramadığını ama yine de önlem olarak verildiğini bi zararı olmadığını düşünüyor. yani kaçınılmaz bir düşük olacaksa bu ilaç işe yaramıyormuş ama yine de içiyoruz işte doktorlar verince.

ilk günler çok kötüydüm ama biraz daha alıştım şimdi. ay hepimiz iyi olalım da hepimize şu hapı bıraktırsın doktorlar artık inşallah.
Aynen canım hayırlısı ile doğum yapalım da... Ben ilk hamileliğimde hatırlamıyorum böyle olmamıştım sanırım neyse her biri farklı işte :)

Aynen canım hayırlısı ile doğum yapalım da... Ben ilk hamileliğimde hatırlamıyorum böyle olmamıştım sanırım neyse her biri farklı işte :)
sorma ya aynen bende ilk hamilelğimde hiç sorun yaşamamıştım. neyse dediğin gibi sağlıkla doğuralım da :)

Doktor Bana kötü olursan içme dedi aslında gündüz böyle olmaya devam edersem sadece gece yatarken içeceğim. Haftaya tatilde olacagız gündüz sersem gibi olmak istemiyorum

Aslında benim dediğim de bu mantık işte. Demekki bilimsel bişey.

Aa evet aynı mantık işte demekki bizim Çinli tanıdığın dediği de bu. Benim saçma dedi

Aa evet böyle mantıklı 😂
Dimi:) Seninki biraz eksik kalmisti, tamamlamis olduk canim👍

Benim bir oğlum var 2. Yi çok istedik ama olmuyor galiba dediğimiz de doktor sağ yumurtalıkta var bu ay yumurtan ve olgunlaşmış dedi ve biz yine denedik, eğer bu da erkek olursa bence kesinliği var 😂

Hadi bakalım hayırlısı olsun 👯 sağlıklı olsunlar da minnoşlarımız hiç önemli değil gerisi yaa 👯👯💕

Dimi:) Seninki biraz eksik kalmisti, tamamlamis olduk canim👍

O değil de ben ne yazmışım öyle yaa 😂
Evde misafir vardı, birkaç kere yazıyodum girdim çıktım yarım bıraktıklarımdan devam etmişim her seferinde 😆😆 evet bilimsel açıklamasını anlamış olduk iyi oldu çin hurafesi değil demekki 😆😆

X