• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum sizlerde varmı hâlâ böyle durumlar 😒
Ben bir haftadır çok enerjiğim az önce yürüyüşe çıktım yürümek yormuyor beni ama 5. Katta oturuyorum merdiveni çıkana kadar pert oluyorum :spor: akşamları da yürüyüşe başladım 2 günde bir çıkıyorum 7 8 bin adım atıyorum :KK73:

Ben bir haftadır çok enerjiğim az önce yürüyüşe çıktım yürümek yormuyor beni ama 5. Katta oturuyorum merdiveni çıkana kadar pert oluyorum :spor: akşamları da yürüyüşe başladım 2 günde bir çıkıyorum 7 8 bin adım atıyorum :KK73:
Maşallah 🧿 diyim o zmn sana bende tam tersi dışarı çıkmaya gözüm almıyor 😕

Ah yanımdaymışsın da sarılmışsın gibi hissettim adeta :KK61: Atlatcaz inşallah bu sefer kuzum 🙏 Ben belirtilere çok takılmıyorum, çünkü geçen sefer kürtaj olduğum gün sabahında istifra edip gitmiştim kontrole, hiç bi değişiklik yoktu belirtilerimde. Evet canım kullanıyorum iğne, artı coraspin ve progestan. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım canım hep :KK200:
Al bendende okadar ıkkınde karınımda 3 haftaya yakın ölü olmasına ragmen tam gaz kusuyodum kürtaj oldugum gun kusarak gittım neyse bende takılmıyorum belirtılere gecmıs gecmıste kaldı demi hersey cok guzel olucak içimde kocaman bir huzur var çok şükür 🙏 belkide önce rabbımın izni ile sonra igne vesilesi ile mutlu günler bizi bekler 🥰

Ben yaşadığım şeyleri yaşamış ve beni anlayan insanlar ile konuşunca kendimi anlaşılmış ve rahatlamış hissediyordum. Evimdeymişim de aşırı rahatmışım gibi.. O sebeple paylaşıyordum sıkıntılarımı ama kusura bakmayın rahatsız ettiysem sizleri. Yazmam bundan sonra, sevgiler 🌺
Rahatsız olmak değil kuzum burada her 3 kişiden 1i öncesinde sıkıntılı gebelik yaşamış ama bu hep böyle olacağını göstermiyor. Sürekli bunları dillendirmek sizi yıpratır. Yoksa tabiki burası her şeyi paylaşabileceğimiz bir yer kimsenin paylaşımlarla ilgili bir sıkıntısı oldugunu düşünmüyorum, bunları yaşamayan arkadaşlar da bu sefer pimpirikleniyor haklı olarak. Sizi üzmek için yazılmış bir şey asla değil 🌼

Benim de çarşamba günü randevum. Ben de korkudan ve heyecandan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Geçen sefer tam bu zamanki randevuda öğrenmiştim bebeğimin kalbinin durduğunu. O kadar ödüm kopuyor ki anlatamam size :KK43: :KK61: Bi atlatabilsek şu randevuyu :dua:
Ben de 2. Gebeligimin 10.haftasinda ogrenmistim kaybettigimi. Meger 2 hafta once durmus kalbi. Sizde kanama vs olmus muydu kayipta? Yani riskli gebelik miydi? Benim onda surekli leke geliyordu. Bunda yok cok sukur. Bu yuzden icim daha rahat gibi. Ama yasanilanlar insanda korku ve huzursuzluk yaratiyor illa ki.

Masallahh ya kustugun günlerin acısıni mi cikardin yoksa vucut istemsizce mi aliyor son aylar
mide bulantım geçince saglıklı besleneyim dedim. 36 kilo aldım. Gerçi ben büyük bir yanlış yaptım, sağlıklı beslenirken elimde olmadan aşırı tuz tükettim çok kilo aldım.ayrıca Normal dogum yaptım hastaneden çıktıgımda 10 kg vermiştim. Emzirirken zaten kilo veriyorsun o yüzden kilo alsanız üzülmeyin ☺️🤗

Hanımlar testten anlayan var mı doktor var dedı ama kac gunluk onu soylemedı.atıyorum testı

Eklentiler

• 950393CD-24D5-401F-A261-4129CAA0A0ED.jpeg
    950393CD-24D5-401F-A261-4129CAA0A0ED.jpeg
    130,2 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar sizde kalbi durunca hamilelik belirtileri kesiliyor muydu?
Benim 7,5 hafta da durdu bundan önceki hatırladığım kadarıyla pek bir şey hissetmemiştim. Bu hamileliğimde de geçen perşembe günü midem 1-2 gündür bulanacak gibiyken bir anda geçti. İnsanın aklına her şey geliyor istemsizce maalesef...
Canım bulantılar çok belırtı deıl ben ona takılmıyorum... ama şöyle söylıyım ben ıkısınıde rüyamda görmüştüm guzel ruyalar deıldı neyse bide söylemek doğrumu bılmıyorım aslında grupta böyle seyler konusmak ıstemıyorum ama yasadıklarımızda bi gercek unutmaya calıssakta hafızaya kazındı bi kere ... memelerim ve karnımın şişliği sönmüştü ruyadada görünce aklıma gelmişti duyuncada şok yaşamamıştım 😞

kızlar benim mide bulantım arttı demiştim ya şimdi de kasıklarım adet olcakmışım gibi ağrıyor. karnıma kramp giriyor arada bir. deneyimli arkadaşlar bi yol gösterse niye böyle oldu ki korkmalı mıyım :110:
Cnm korkma, gaz olabilir, bagısaklarında enfeksiyon olabilir idrar yollarından kaynaklı olabilir. Yediğin BİRşEYDEN kaynaklanmış olabilir, ALLAH Korusun kanama olsa kork. Yinede için rahat edecekse dr ara sor

kızlar benim mide bulantım arttı demiştim ya şimdi de kasıklarım adet olcakmışım gibi ağrıyor. karnıma kramp giriyor arada bir. deneyimli arkadaşlar bi yol gösterse niye böyle oldu ki korkmalı mıyım :110:
Deneyımlı anne olarak hesapla adet tarıhın geldi kesin cunki vücut alıstıgı zaman aynı dönemlerde sinyal vermeye devam eder kızımda 6 aya kadar aylık adet döngumde adet sancılarımı çekmiştim

Kizlar slm cizelgeye yeni isimleri ekleyemedim cunki son yazdigim isimle ayni cikiyor hepsi birazda ugrastiriuor bu aralar islerim vardi en yakin zamanda bastan yapacagim hem eklenmemis arkadaslarida yazarim kusura bakmayin
Mrb. Benide Yazar mısın 3.gebeliğim 12 nisan son adet tarihimn

Bende aynı sürekli yatıyorum evde iş falan da yapamıyorum soğan kavurup yemek de yapamıyorum kendimi kötü hissediyorum dışarı çıktığımda da o durumdayım aynen biraz yürüsem dinlenmek istiyorum 😬
benim annem burda Allah razi olsun. Zaten o olmasa kesin acliktan ölmüstüm kesin 🙈
Ben yaşadığım şeyleri yaşamış ve beni anlayan insanlar ile konuşunca kendimi anlaşılmış ve rahatlamış hissediyordum. Evimdeymişim de aşırı rahatmışım gibi.. O sebeple paylaşıyordum sıkıntılarımı ama kusura bakmayın rahatsız ettiysem sizleri. Yazmam bundan sonra, sevgiler 🌺
sahsi algilamayin lutfen daha once de yazanlar oldu. Tabi ki sizi anliyoruz akildan cikarmak cok zor. Zaten kotu olan da bu, hepimiz ayni riskleri tasiyoruz ayni sureclerden geciyoruz ve bu yuzden aci verici derecede yogun empati kuruyoruz. Siz kendiniz icin de iyi dusunun iyi olsun. 🤲🏻
Hanımlar testten anlayan var mı doktor var dedı ama kac gunluk onu soylemedı.atıyorum testı
Hayirli olsun 🙂

Canım alınma boşver... herkezin sadece kendini düşünerek söylediği fikirleri var... ne zaman dertlesmek istersen özelden yaza bilirsin... Çarşamba hayırlı haberini beklıyorum 🤲

Cnm korkma, gaz olabilir, bagısaklarında enfeksiyon olabilir idrar yollarından kaynaklı olabilir. Yediğin BİRşEYDEN kaynaklanmış olabilir, ALLAH Korusun kanama olsa kork. Yinede için rahat edecekse dr ara sor
Ayy idrar yollarımda enfeksiyon vardı hiç düşünemedim doğru teşekkür ederimm 😍

Back