2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar doktorunuz kontrole kac gune bir cagiriyor
kuzum normalde ayda bir yeterli dedi ama bu ara yok testler, yok idrar tahlili, yok kalp atışı, yok kese derken ben 4 kere gitmiş bulundum. En son geçen hafta gittim üç haftayı geçirmeden gel ense ölçümü vs bakalım dedi.

Bizim seninle aynı, ben bu hafta gidicem ense ölçümü için. Her biri niye böyle ayrı ayrı zamanlarda çağırıyor acaba

Kizlar doktorunuz kontrole kac gune bir cagiriyor
Kendı özelımdeki dr gecen haftaya kadar 15 cagırdı simdi artık 3 haftaya cıkardı... birde devlete gidiyorum ben hem tahlıller için hemde kötü günler gecırdım tehlıkelı dönem bitene kadar daha sık kontrolde olmak için kımsetse bu cuma devlete yine gıdıcem 12 haftada olmus olucam rabbımin izni ile ohh dıyınce bu hafta devletı bırakıp tek kendı dr ile devam edıcem inş

Kizlar kilo aldiniz mi? Ben hic almamisim hatta 300 gram falan vermisim. Haftaya 12.hafta bitecek 1 2 kilo almalıydim sanki

Kizlar kilo aldiniz mi? Ben hic almamisim hatta 300 gram falan vermisim. Haftaya 12.hafta bitecek 1 2 kilo almalıydim sanki
Canimm ne güzel iste doktorlar zaten cok önermiyor ilk aylar kilo almayi bende 2 kilo aldim ama ne mide bulantim ne kusmam hicbirseyim olmadi aksine istahim cok acildi kendimi tutuyorum tutmasam coktan 5 6 kilo almistim

Canimm ne güzel iste doktorlar zaten cok önermiyor ilk aylar kilo almayi bende 2 kilo aldim ama ne mide bulantim ne kusmam hicbirseyim olmadi aksine istahim cok acildi kendimi tutuyorum tutmasam coktan 5 6 kilo almistim
Benim mide yanmam cok oldu bulantim yoktu. Ama hic tatli yemiyorum sekeri biraktim mecburen hamurisi de yasak

Geçmiş olsun canım sağlıklı ol da kilo almasan da olur ilk aylar herkes almıyor zaten hatta kilo veren de cok oluyor
Genelde hamilelige fazla kiloyla baslayanlar veriyor diye duydum birde cevreden neden yemiyorsun kilo alcam diye mi korkuyorsun baskisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…