Bak bi önerim var. Arpa sehriye salatasi yaptim ben limonlu dere otu maydanoz vs cok hafif hem doyurucu hem mideyi bastiriyor. :))Boşverin kızlar organik olmadıkça tavuk zaten yemeyin.
Ben de akşama ne yesem hafif bir şey aklıma gelmiyor bi türlü ya. Fikir verin biraz bana:)
Kızlar ya ben bu akşam sarımsaktan çok iğrendim kokusundan kusacak gibi oldum doğrayamadım eşime doğrattım sonra bi yemeğimin üzerine sarımsaklı yoğurt yapıp yemeyi çok seviyodum cnm istedi biraz yedim midem bulanmaya başladıbi de bugün yemek yaparken soğan kokusundan çok midem bulandı sizinde kokusuna dayanamadığınız iğrendiğiniz yiyecekler varmı
Bak bi önerim var. Arpa sehriye salatasi yaptim ben limonlu dere otu maydanoz vs cok hafif hem doyurucu hem mideyi bastiriyor. :))
Evet evet bu tarz salatalar hem hafif hem cok saglikli hem de lezzetli oluyor:)Ay çok mantıklı, ben yarın yeşil mercimek alayım onunda domatesli vs salatasını severim onu yapayımarada hem de ufaklığa salçalısını yaparım:)
KarpuzBoşverin kızlar organik olmadıkça tavuk zaten yemeyin.
Ben de akşama ne yesem hafif bir şey aklıma gelmiyor bi türlü ya. Fikir verin biraz bana:)
Hangileri soruyorsunKizlar şu emojileri ikonlari nasil yapiyorsunuz yaw
Evet:))Hangileri soruyorsunbunları mı
Klavyenin altında emoji yüz ifadesi varya orda onlar cnm bnm yazarken direk çıkıyo resmi bazı tlf larda çıkmaya bilir emoji işaretinin ordalar yaniEvet:))
Rİca ederimAaaa tmmben sitenin kendi yüz resminde ariyordum bu emojileri..tesekkur ederim simdi farkettim
Cok kolayliklar diliyorumMerhabalarben de 30 yasimdayim 3,5 yasinda bir oglum var. Bu ikinci olacak insallah.
Oglumda agzima lokma koymadan ölüm orucu tutar gibi aylar gecirdim. Ne serumlar ise yaradi ne baska bir cozum. 7 ay kustum hem de sabah uyandigimdam gece yatana kadar. Hayatimin en zor donemiydi galiba. İkinci çocuğa karar vermek sirf hamilelik ayni olacak korkusu yuzunden cok zor oldu benim icin.
Bu hamileligimde de bulantilar hat safhada. Buzdolabini haftalardir acmadim kokuyor. Oglumda sut urunlerinden tiksinmistim kokusuyla bile kusuyordum, bunda da limon gormeye bile tahammulum yok. Gerci bircok seyden midem bulaniyor ama ozellikle tiksinti limona oldu (ki normalde kabuguyla falan tuzlar tuzlar yerim deli gibi). Kusmalarim iki gun sakinleyip sonra geri cosuyor. Pek bir sey yiyemiyorum. Ac kaliyorum bulaniyo, bi sey yiyorum yine bulaniyo. Sastim kaldim. 50 kg ile hamile kaldim 2 kilo verdim. Ama yine de (nazar etmeyim) ogluma gore iyiyim. Kusmadan 1 gunumun gecmesi bile buyuk luks benim icin. Oglumda her gun standart en az 5 kere kustugumdan
Cinsiyetle ilgili olarak da.. oglumda o kadar emindim ve daha cinsiyet belli olmadan erkegi o kadar benimsemistim ki, kiz istememe ragmen kiz ciksa sok gecirir uzulurdum12.haftada da belli oldu cinsiyet. Bunda ilki kadar emin olamiyorum ama sanki erkege biraz daha meyilli hislerim. Gerci oğlum israrla kiz diyor ama gorecegiz bakalim az kaldi
Yok canim ben oglumda sadece tavuktan tiksindim,nefret ettim hatta..onun disinda ne kokulara hassasiyetim vardi ne de midem bulandi. Cook rahattim. Saglikla dogdu elh. Yani evham yapma bosuna. Her gebelik farklidir. Kimi hastanelik olur kimi de hamile oldugunu anlamaz..bunye meselesi..Ya kizlar bende hic bulamti kusma olmadi bende mi anormallik var acaba hicbirseyden tiksinmedim de öyle abarticak bi yumurta yemek istemiyor canim oda kokusundan galiba bu durun genetik
ben de oğlumda 1 kere kusmustum bunda hiç bulantı kusma olmadı.ilginç gerçekten.şanslıyız şükür.Ya kizlar bende hic bulamti kusma olmadi bende mi anormallik var acaba hicbirseyden tiksinmedim de öyle abarticak bi yumurta yemek istemiyor canim oda kokusundan galiba bu durun genetik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?