2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Boşverin kızlar organik olmadıkça tavuk zaten yemeyin.
Ben de akşama ne yesem hafif bir şey aklıma gelmiyor bi türlü ya. Fikir verin biraz bana:)

Boşverin kızlar organik olmadıkça tavuk zaten yemeyin.
Ben de akşama ne yesem hafif bir şey aklıma gelmiyor bi türlü ya. Fikir verin biraz bana:)
Bak bi önerim var. Arpa sehriye salatasi yaptim ben limonlu dere otu maydanoz vs cok hafif hem doyurucu hem mideyi bastiriyor. :))

Mutfakta bir şey kötü kokuyor ama ne olduğu bi bulsam atacağım çöpe:)
Soğan kokusunu ben de sevmiyorum

Bak bi önerim var. Arpa sehriye salatasi yaptim ben limonlu dere otu maydanoz vs cok hafif hem doyurucu hem mideyi bastiriyor. :))

Ay çok mantıklı, ben yarın yeşil mercimek alayım onunda domatesli vs salatasını severim onu yapayımarada hem de ufaklığa salçalısını yaparım:)

Ay çok mantıklı, ben yarın yeşil mercimek alayım onunda domatesli vs salatasını severim onu yapayımarada hem de ufaklığa salçalısını yaparım:)
Evet evet bu tarz salatalar hem hafif hem cok saglikli hem de lezzetli oluyor:)

Aaaa tmm ben sitenin kendi yüz resminde ariyordum bu emojileri..tesekkur ederim simdi farkettim

Merhabalar ben de 30 yasimdayim 3,5 yasinda bir oglum var. Bu ikinci olacak insallah.
Oglumda agzima lokma koymadan ölüm orucu tutar gibi aylar gecirdim. Ne serumlar ise yaradi ne baska bir cozum. 7 ay kustum hem de sabah uyandigimdam gece yatana kadar. Hayatimin en zor donemiydi galiba. İkinci çocuğa karar vermek sirf hamilelik ayni olacak korkusu yuzunden cok zor oldu benim icin.
Bu hamileligimde de bulantilar hat safhada. Buzdolabini haftalardir acmadim kokuyor. Oglumda sut urunlerinden tiksinmistim kokusuyla bile kusuyordum, bunda da limon gormeye bile tahammulum yok. Gerci bircok seyden midem bulaniyor ama ozellikle tiksinti limona oldu (ki normalde kabuguyla falan tuzlar tuzlar yerim deli gibi). Kusmalarim iki gun sakinleyip sonra geri cosuyor. Pek bir sey yiyemiyorum. Ac kaliyorum bulaniyo, bi sey yiyorum yine bulaniyo. Sastim kaldim. 50 kg ile hamile kaldim 2 kilo verdim. Ama yine de (nazar etmeyim) ogluma gore iyiyim. Kusmadan 1 gunumun gecmesi bile buyuk luks benim icin. Oglumda her gun standart en az 5 kere kustugumdan
Cinsiyetle ilgili olarak da.. oglumda o kadar emindim ve daha cinsiyet belli olmadan erkegi o kadar benimsemistim ki, kiz istememe ragmen kiz ciksa sok gecirir uzulurdum 12.haftada da belli oldu cinsiyet. Bunda ilki kadar emin olamiyorum ama sanki erkege biraz daha meyilli hislerim. Gerci oğlum israrla kiz diyor ama gorecegiz bakalim az kaldi

Cok kolayliklar diliyorum Sizleri okuyunca halime cok sukur ediyorum gercekten. Insallah sizin de biran once gecer bulantilariniz. Kim bilir ne zordur oyle yasamak. Benim de azicik acikinca hemen bulaniyor ama biseyler atistirinca da hemen geciyor. Haftada bikac kez kusuyorum, o kadar. Allah cok cok kolaylik versin. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Bu bulantı ve kusmaları gercekten ceken gıbılır... Allahım kimseye vermesin daha şimdiden kızım inş bana benzemez die dua ederken buluyorum görseniz halimi burnumda bir limon kabuğu üstünde mandal fayda edıyomu yok tabıyki ama çare aramak olsa gerek tek hayalım 16 haftaya ışınlanmak kendimi o haftaya odakladım kızımda o hafta iyi olmustum inş yinede okadar uzamaz... demem o ki iyiyseniz dilinizi ısırın ve çok sanslı olduğunuzu unutmayın

Ya kizlar bende hic bulamti kusma olmadi bende mi anormallik var acaba hicbirseyden tiksinmedim de öyle abarticak bi yumurta yemek istemiyor canim oda kokusundan galiba bu durun genetik
Yok canim ben oglumda sadece tavuktan tiksindim,nefret ettim hatta..onun disinda ne kokulara hassasiyetim vardi ne de midem bulandi. Cook rahattim. Saglikla dogdu elh. Yani evham yapma bosuna. Her gebelik farklidir. Kimi hastanelik olur kimi de hamile oldugunu anlamaz..bunye meselesi..
Hamileligi zor gecen arkadaslara da sabirlar ve sifalar diliyorum..inşallah bir an önce atlatirsiniz..

Ya kizlar bende hic bulamti kusma olmadi bende mi anormallik var acaba hicbirseyden tiksinmedim de öyle abarticak bi yumurta yemek istemiyor canim oda kokusundan galiba bu durun genetik
ben de oğlumda 1 kere kusmustum bunda hiç bulantı kusma olmadı.ilginç gerçekten.şanslıyız şükür.

Slm hanımlar bişi sorucam doktorum bu gün tekrar progestan verdi vajinal yoldan al dedi ama ilaçta ağız yoluyla alınır yazıyor şimdi bu hap hem vajinal hemde ağız yoluyla alınan bi ilaç mu yoksa eczacı yanlış mı verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…