- 2 Temmuz 2015
- 141
- 213
- 53
Slm hanımlar bişi sorucam doktorum bu gün tekrar progestan verdi vajinal yoldan al dedi ama ilaçta ağız yoluyla alınır yazıyor şimdi bu hap hem vajinal hemde ağız yoluyla alınan bi ilaç mu yoksa eczacı yanlış mı verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm hanımlar bişi sorucam doktorum bu gün tekrar progestan verdi vajinal yoldan al dedi ama ilaçta ağız yoluyla alınır yazıyor şimdi bu hap hem vajinal hemde ağız yoluyla alınan bi ilaç mu yoksa eczacı yanlış mı verdi
Canim boyle bi paylasim buldum. Ben kullanmadigim icin bilemiyorum.ins faydasi olur. Yine de dr.a bir sor istersen..Slm hanımlar bişi sorucam doktorum bu gün tekrar progestan verdi vajinal yoldan al dedi ama ilaçta ağız yoluyla alınır yazıyor şimdi bu hap hem vajinal hemde ağız yoluyla alınan bi ilaç mu yoksa eczacı yanlış mı verdi
Aynen, iki türlü de kullanılabiliyor canım.Slm hanımlar bişi sorucam doktorum bu gün tekrar progestan verdi vajinal yoldan al dedi ama ilaçta ağız yoluyla alınır yazıyor şimdi bu hap hem vajinal hemde ağız yoluyla alınan bi ilaç mu yoksa eczacı yanlış mı verdi
Anladım cevap için teşekkür ediyorumAynen, iki türlü de kullanılabiliyor canım.
EVet cnm hem ağızdan hem vajinadan kullanılıyor bana da verdi ben vajinadan kullanıyorum düşük tehtidin mi varmış ki neden verdiSlm hanımlar bişi sorucam doktorum bu gün tekrar progestan verdi vajinal yoldan al dedi ama ilaçta ağız yoluyla alınır yazıyor şimdi bu hap hem vajinal hemde ağız yoluyla alınan bi ilaç mu yoksa eczacı yanlış mı verdi
Her ihtimali karşı verdi ben sıkıntılı hamile kaldım tüpbebek doktorum verdiEVet cnm hem ağızdan hem vajinadan kullanılıyor bana da verdi ben vajinadan kullanıyorum düşük tehtidin mi varmış ki neden verdi
Yok cnm o Durum tamamen hormonlarla alakalı YouTube ta herhangi bir kadın doğum doktorunu dinleyebilirsin bu konuyla ilgiliYa kizlar bende hic bulamti kusma olmadi bende mi anormallik var acaba hicbirseyden tiksinmedim de öyle abarticak bi yumurta yemek istemiyor canim oda kokusundan galiba bu durun genetik
Hayirli olsun canim. Saglikla gelsin insallah kuzucuk.Merhabalar, bende 31 yaşındayım 2. çocuğum olacak. 2,5 yaşında bir kızım var. İstanbuldayım
Ben bugün gidicem inşallah yarın da üniversite hastanesine gideceğim hayırlı haberlerle gelirim inşallahGunaydın hanımlar... bakalım bugun kaç kere kusucam her sabah öyle kalkıyorum progestan bende kullandım ama şöyle dıyım bulantılarım baslayana kadar agızdan aldım sonra cok uyku yapıp bulantıları tetıkleyınce vajınal almaya başkadım bu ara kimse dr gıtmıyor sanırım benımde aslınsa hafta daha kontrol ama devletten randevu aldım yarına tahlıllerımı yaptırmak ıcın inş dr muane eder ve güzel haberler gelırım 8+1 oldum şükür
AMin inş herkezin güzel haberleri olsun seninde inş sen neden hem dr hem üni gıdıyorsun tahlıllerını yaptırmak içinmiBen bugün gidicem inşallah yarın da üniversite hastanesine gideceğim hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Merhabalar ben de 30 yasimdayim 3,5 yasinda bir oglum var. Bu ikinci olacak insallah.
Oglumda agzima lokma koymadan ölüm orucu tutar gibi aylar gecirdim. Ne serumlar ise yaradi ne baska bir cozum. 7 ay kustum hem de sabah uyandigimdam gece yatana kadar. Hayatimin en zor donemiydi galiba. İkinci çocuğa karar vermek sirf hamilelik ayni olacak korkusu yuzunden cok zor oldu benim icin.
Bu hamileligimde de bulantilar hat safhada. Buzdolabini haftalardir acmadim kokuyor. Oglumda sut urunlerinden tiksinmistim kokusuyla bile kusuyordum, bunda da limon gormeye bile tahammulum yok. Gerci bircok seyden midem bulaniyor ama ozellikle tiksinti limona oldu (ki normalde kabuguyla falan tuzlar tuzlar yerim deli gibi). Kusmalarim iki gun sakinleyip sonra geri cosuyor. Pek bir sey yiyemiyorum. Ac kaliyorum bulaniyo, bi sey yiyorum yine bulaniyo. Sastim kaldim. 50 kg ile hamile kaldim 2 kilo verdim. Ama yine de (nazar etmeyim) ogluma gore iyiyim. Kusmadan 1 gunumun gecmesi bile buyuk luks benim icin. Oglumda her gun standart en az 5 kere kustugumdan
Cinsiyetle ilgili olarak da.. oglumda o kadar emindim ve daha cinsiyet belli olmadan erkegi o kadar benimsemistim ki, kiz istememe ragmen kiz ciksa sok gecirir uzulurdum 12.haftada da belli oldu cinsiyet. Bunda ilki kadar emin olamiyorum ama sanki erkege biraz daha meyilli hislerim. Gerci oğlum israrla kiz diyor ama gorecegiz bakalim az kaldi
Benim tahlillerim yapıldı cmv pozitif çıktı ileri tetkikler için üni ye gitmem gerekiyormuşAMin inş herkezin güzel haberleri olsun seninde inş sen neden hem dr hem üni gıdıyorsun tahlıllerını yaptırmak içinmi
Hayırlı olsunKizlar benim oglum oluyor doktorumuz %90 dedi
Ben dün gittim canım zeka testi ve ikili test için ayın 10 randevu verdiGunaydın hanımlar... bakalım bugun kaç kere kusucam her sabah öyle kalkıyorum progestan bende kullandım ama şöyle dıyım bulantılarım baslayana kadar agızdan aldım sonra cok uyku yapıp bulantıları tetıkleyınce vajınal almaya başkadım bu ara kimse dr gıtmıyor sanırım benımde aslınsa hafta daha kontrol ama devletten randevu aldım yarına tahlıllerımı yaptırmak ıcın inş dr muane eder ve güzel haberler gelırım 8+1 oldum şükür
Ayy çok güzel darısı bana senin kaç haftalık oldu kalp atışı kaçtıKizlar benim oglum oluyor doktorumuz %90 dedi
Ayy ne guzel bi heyecan. Hayirli olsun canim, cok cok tebriklerKizlar benim oglum oluyor doktorumuz %90 dedi