2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim boyle bi paylasim buldum. Ben kullanmadigim icin bilemiyorum.ins faydasi olur. Yine de dr.a bir sor istersen..

Aynen, iki türlü de kullanılabiliyor canım.

EVet cnm hem ağızdan hem vajinadan kullanılıyor bana da verdi ben vajinadan kullanıyorum düşük tehtidin mi varmış ki neden verdi

Ya kizlar bende hic bulamti kusma olmadi bende mi anormallik var acaba hicbirseyden tiksinmedim de öyle abarticak bi yumurta yemek istemiyor canim oda kokusundan galiba bu durun genetik
Yok cnm o Durum tamamen hormonlarla alakalı YouTube ta herhangi bir kadın doğum doktorunu dinleyebilirsin bu konuyla ilgili

Gunaydın hanımlar... bakalım bugun kaç kere kusucam her sabah öyle kalkıyorum progestan bende kullandım ama şöyle dıyım bulantılarım baslayana kadar agızdan aldım sonra cok uyku yapıp bulantıları tetıkleyınce vajınal almaya başkadım bu ara kimse dr gıtmıyor sanırım benımde aslınsa hafta daha kontrol ama devletten randevu aldım yarına tahlıllerımı yaptırmak ıcın inş dr muane eder ve güzel haberler gelırım 8+1 oldum şükür

Ben bugün gidicem inşallah yarın da üniversite hastanesine gideceğim hayırlı haberlerle gelirim inşallah

İnşallah bunda öyle olmaz.

Ben dün gittim canım zeka testi ve ikili test için ayın 10 randevu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…