Merhabalar
ben de 30 yasimdayim 3,5 yasinda bir oglum var. Bu ikinci olacak insallah.
Oglumda agzima lokma koymadan ölüm orucu tutar gibi aylar gecirdim. Ne serumlar ise yaradi ne baska bir cozum. 7 ay kustum hem de sabah uyandigimdam gece yatana kadar. Hayatimin en zor donemiydi galiba. İkinci çocuğa karar vermek sirf hamilelik ayni olacak korkusu yuzunden cok zor oldu benim icin.
Bu hamileligimde de bulantilar hat safhada. Buzdolabini haftalardir acmadim kokuyor. Oglumda sut urunlerinden tiksinmistim kokusuyla bile kusuyordum, bunda da limon gormeye bile tahammulum yok. Gerci bircok seyden midem bulaniyor ama ozellikle tiksinti limona oldu (ki normalde kabuguyla falan tuzlar tuzlar yerim deli gibi). Kusmalarim iki gun sakinleyip sonra geri cosuyor. Pek bir sey yiyemiyorum. Ac kaliyorum bulaniyo, bi sey yiyorum yine bulaniyo. Sastim kaldim. 50 kg ile hamile kaldim 2 kilo verdim. Ama yine de (nazar etmeyim) ogluma gore iyiyim. Kusmadan 1 gunumun gecmesi bile buyuk luks benim icin. Oglumda her gun standart en az 5 kere kustugumdan
Cinsiyetle ilgili olarak da.. oglumda o kadar emindim ve daha cinsiyet belli olmadan erkegi o kadar benimsemistim ki, kiz istememe ragmen kiz ciksa sok gecirir uzulurdum
12.haftada da belli oldu cinsiyet. Bunda ilki kadar emin olamiyorum ama sanki erkege biraz daha meyilli hislerim. Gerci oğlum israrla kiz diyor ama gorecegiz bakalim az kaldi