• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İlkinde kese sağda mıydı solda mı bunla ilgili de olabiliyomuş bi de ultrason görüntüsü fasulye şeklindeyse erkek yuvarlağa benzerse kızmış
Evet çok detaylar var kendımden söyleyeyim kızım sagımdaydı kese yuvarlaktı bu solumda ama kesem yine yuvarlak mesela rüyalarıma dayanarak diyorumki benım erkek 😆kız cıkarsa sasırcam 😬 ruyamda erkek bebek gördum meger benım oglum olcakmıs boşuna okadar üzülmüşüm dıyodum 🙈 kızımda gecen anne ruyamda kardesımı gördüm dedi hastanede kucagıma verdıler elınde mavı eldıven vardı dedi 🤗 sanırım ben bu yüzden cok cınsıyet merak etmıyırum ıcımdekı sesim %90 erkek dio

İlkinde kese sağda mıydı solda mı bunla ilgili de olabiliyomuş bi de ultrason görüntüsü fasulye şeklindeyse erkek yuvarlağa benzerse kızmış
Acaba kese anneye göremi degısıyor ben 5 kese gördüğüm gebelıgım hepsınde kesem yuvarlaktı hepsımı kızdı 🤔acaba kese şeklı anneye göremi degıskenlık gösteriyor sizin nasıl erkeklerde nasıldı şimdi nasıl mesela

Yaşına göre çin takvimine hiç baktın mı yani inandığımdan değil de öyle eğlencesine ☺
Baktım ben Mayıs başı hamile kaldığımı düşünüyorum 29 Nisan yümurtlama tarihimdi Mayıs kız diyor oğlumda hamileyken de kız diyordu Çin takvimi bende çıkmıyor

Acaba kese anneye göremi degısıyor ben 5 kese gördüğüm gebelıgım hepsınde kesem yuvarlaktı hepsımı kızdı 🤔acaba kese şeklı anneye göremi degıskenlık gösteriyor sizin nasıl erkeklerde nasıldı şimdi nasıl mesela
benim oğlumda kesem yuvarlaktı bence cinsiyetle alakası YÖK ya🤔

Sizin bebeğin kalp atışı kaçtı

Merhaba benimde ilk çocuğum kız şimdi de hayırlısıyla erkek istiyorum kesem fasulye şeklinde bebeğim kese içinde sağa yakın (ultason görüntüsüne göre)kalp atışı 10.haftada 150civarı bu bebeğim de kızmış gibi geliyor öncelikle sağlıklı olsun tabii ki

Slm bide bu mesleğin sana acı yanları olmustur okadar bebek içinde beklemekte sabır işi... benımde 6. Gwbelıgım sabırla güzel günleri beklıyecegız gelecekte 🤲... kayıpların neden acaba belırlendımı içini ferah tut eminim senin adınada hersey güzel olucak 👍
Benim de 7. Gebelik kayıplara sebep bulunamadı detaylı araştırıldı ama sebep yok kısmet demekki. Evet gebe ve bebekler arasında çalışmak zorundayım ama işimi çok sevdiğim için özellikle gebelik normal doğum konusunda kendimi iyi yetiştirdiğime inanıyorum buda işimi yaparken bana haz veriyo ve problem olmuyo. Seninde bayağı kaybın olmuş Allah hakkımızda hayırlısını versin. Ben rahatım genelde pozitifim zaten kısmetten ötesi yok 🤰

Ben oğullarımdaki keseleri hiç hatırlamıyorum ki ultrason kağıtları da kayıp

Canım 6+6 gittim karından kalp atısını gösterdi ama dinletıp bı rakam vermedi haftaya salı tekrar gıdicem sanırım ozaman bi rakamda verir yada sorarım
Bana da bi rakam vermedi bende sorucam inşAllah bende haftaya Çarşamba gidicem inş

Oy masallah kocaman olmuşunuz siz... iki kaybım var yazmıssınız kacıncı haftalardaydı acaba şuan igne falan başladınızmı
9. Haftada kaybetmiştim. Testler yapıldı pıhtılaşma yok çıktı. Coaspirin vitamin birde progestan fitil kullanıyorum. Progestana bir hafta önce başladım. Karnımda kasılmalar ve kramplar oluyor. Küçük bir kanama alanı gördü Dr. Tedbir amaçlı veriyorum dedi

9. Haftada kaybetmiştim. Testler yapıldı pıhtılaşma yok çıktı. Coaspirin vitamin birde progestan fitil kullanıyorum. Progestana bir hafta önce başladım. Karnımda kasılmalar ve kramplar oluyor. Küçük bir kanama alanı gördü Dr. Tedbir amaçlı veriyorum dedi
Anladım bu bebegın saglıcakla gelsın inş... benimde kayıplarım var igne oluyorum acaba dedim seninde igneye başlandımı ama pıhtılasma cıkmıyorsa coraspırın yeterli görüyor dr lar saglıcakla gelsinler inş 🤲

Ya kizlar ikili test cok kafami karistiriyor etrafimda kimse yaptirmamis ama esim yaptiralim diyor internetten baktim bebege zarari yok sizler yaptiracakmisiniz

Ya kizlar ikili test cok kafami karistiriyor etrafimda kimse yaptirmamis ama esim yaptiralim diyor internetten baktim bebege zarari yok sizler yaptiracakmisiniz
Benim de çevremde yaptıran YÖK ama yaptırmak gerekiyormuş anne sağlığı içinde önemliymiş eşimde yaptıralım diyor bizim daha 3 haftamız var bakalım artık

Back