• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İkili test nasıl yapılıyor kendi doktorunuz mu yapıyor ben ilk defa yaptırıcam

Kızıma hamileyken hep kız bebek görürdüm, şimdi gebe değilim ama düşünüyorum.. 2 gece üst üste erkek bebek emzirdiğimi gördüm, birinde süt fazla geldi kustu.. sizce ne demek? Hamile kalmadan önce rüyasını gören var mı?

Ben 2li tarama yapılmasından yanayım. Allah korusun rabbim ne verirse kabulüm . Fakat farklı hastalık olup olmayacağı da bilebiliyor en azından belki önlem alınabilir

Kızıma hamileyken hep kız bebek görürdüm, şimdi gebe değilim ama düşünüyorum.. 2 gece üst üste erkek bebek emzirdiğimi gördüm, birinde süt fazla geldi kustu.. sizce ne demek? Hamile kalmadan önce rüyasını gören var mı?
Rüyanız ne anlama geliyor bilmiyorum ama ben hamile kalacağım ay erkek bebek emzirdiğimi gördüm inşallah gerçek çıkar bebeğim erkek olur😁

Kızlar ya ben bu akşam sarımsaktan çok iğrendim kokusundan kusacak gibi oldum doğrayamadım eşime doğrattım sonra bi yemeğimin üzerine sarımsaklı yoğurt yapıp yemeyi çok seviyodum cnm istedi biraz yedim midem bulanmaya başladı 🤢 bi de bugün yemek yaparken soğan kokusundan çok midem bulandı sizinde kokusuna dayanamadığınız iğrendiğiniz yiyecekler varmı

Kızlar ya ben bu akşam sarımsaktan çok iğrendim kokusundan kusacak gibi oldum doğrayamadım eşime doğrattım sonra bi yemeğimin üzerine sarımsaklı yoğurt yapıp yemeyi çok seviyodum cnm istedi biraz yedim midem bulanmaya başladı 🤢 bi de bugün yemek yaparken soğan kokusundan çok midem bulandı sizinde kokusuna dayanamadığınız iğrendiğiniz yiyecekler varmı
Kacinci haftadasiniz? Ben yumurta ve tavuktan tiksindim 2 gebeligimde de. Ama gecti 10. Haftadan sonra.

Günaydın ben herseyden tiksindiğim için sogan sarımsak normal durum 🥴 banyomdan yatağımdan mutfak hele kapıyı acıp gırmıyorum zaten annemdeyım suanda el sabun kokusundan özellıkle su dan banyo yapamıyorum diş fırcalamıyorum abdest alıp namazlarımı kılamıyorum wc gıtmek ıstemıyorum ☹️Daha sayayımmı 😬

Bende sarmayı çok severdim resmen göresim yok şuan . Nedenini bilmiyorum ama bir tek sarmadan tiksindim 🤭

Selam canım kadınlar! 2 gundur bana gruptan bildirimler gelmiyormus. Ben de girip bildirim yok diye cikmistim. Sıkılmıştım hatta niye kimse birşey yazmıyor diye :KK48: Bende de yorgunluk çok aşırı ya :KK43: Dün işten eve yürüyeyim dedim. Normalde 15 dk süren yol 25 dk sürmüş. Eve gelince de 1 saat uyumuşum. Instagramda falan görüyorum kadınlar bildiğin ağırlık kaldırıp spor falan yapıyor, ben niye bu kadar piremses oldum acaba :olamaz: Bi de 1 ay sonra yurtıdışına geziye gidicez çok görmek istediğim yerlere. Şimdiden telaşı bastı hiç yürüyemezsem nasıl gezicem ben o güzelim şehirleri :mad: Neyse bebişim sağlıklı olsun da gezmesem de olur (neye şikayet etsem, sonu hep böyle bitiyor :KK70:)

Selam kizlar. Belki bana inanamayacaksiniz ama ben ilk defa doktora gittim bu sabah. :)Ve cok sukur bebegim saglikli ve kalp atislarini da duydum. Coook mutluyum.7+4 olmuşuz. Oglumda gec duymustuk bir onceki gebeligimde kurtaj olma nedenim de kalp atisi duyamamakti..bu sebeple garanti olsun diye bu kadar bekledim.. Sizlerle paylasmak istedim.:-)

Selam kizlar. Belki bana inanamayacaksiniz ama ben ilk defa doktora gittim bu sabah. :)Ve cok sukur bebegim saglikli ve kalp atislarini da duydum. Coook mutluyum.7+4 olmuşuz. Oglumda gec duymustuk bir onceki gebeligimde kurtaj olma nedenim de kalp atisi duyamamakti..bu sebeple garanti olsun diye bu kadar bekledim.. Sizlerle paylasmak istedim.:-)
Tebrik ederim canım. İnşallah hiç sorunsuz devam eder hep :) Ne kadar sabırlıymışsın maşallah. Benim de geçen sefer bebeğimin kalbi durduğu için, ben de tam tersi hiç dayanamıyorum. Elimden gelse her hafta kontrole gidicem iyi mi diye görmek için :) En son geçen hafta bugün gittik, bugün yavaştan merak etmelerim ve evham başladı iyi mi acaba diye. 2 hafta daha sabretmem lazım :110:

Tebrik ederim canım. İnşallah hiç sorunsuz devam eder hep :) Ne kadar sabırlıymışsın maşallah. Benim de geçen sefer bebeğimin kalbi durduğu için, ben de tam tersi hiç dayanamıyorum. Elimden gelse her hafta kontrole gidicem iyi mi diye görmek için :) En son geçen hafta bugün gittik, bugün yavaştan merak etmelerim ve evham başladı iyi mi acaba diye. 2 hafta daha sabretmem lazım :110:
Ayy cook tesekkur ederim..gercekten cok zor sabrettim bir yandan da anca bugune randevu alabilmistim. Insallah canim. Hepimizin sorunsuz devam eder de saglikla aliriz kucagimiza :-*)

Günaydın ben herseyden tiksindiğim için sogan sarımsak normal durum 🥴 banyomdan yatağımdan mutfak hele kapıyı acıp gırmıyorum zaten annemdeyım suanda el sabun kokusundan özellıkle su dan banyo yapamıyorum diş fırcalamıyorum abdest alıp namazlarımı kılamıyorum wc gıtmek ıstemıyorum ☹Daha sayayımmı 😬
Sende durum vahimmiş 😕 Allah yardım etsin🤲🏻

tebrik ederim :) allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin inş :)

Back