• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın hanımlar... bakalım bugun kaç kere kusucam 😂 her sabah öyle kalkıyorum 🥴 progestan bende kullandım ama şöyle dıyım bulantılarım baslayana kadar agızdan aldım sonra cok uyku yapıp bulantıları tetıkleyınce vajınal almaya başkadım 👍 bu ara kimse dr gıtmıyor sanırım benımde aslınsa hafta daha kontrol ama devletten randevu aldım yarına tahlıllerımı yaptırmak ıcın inş dr muane eder ve güzel haberler gelırım 🤲 8+1 oldum şükür 🙏
ende devlet hastanesinden randevu sldim testler icin. ne tahlilleri yaptiracaksin canim.bu srs tshlil varmi 🤔🤔

Benim tahlillerim yapıldı cmv pozitif çıktı ileri tetkikler için üni ye gitmem gerekiyormuş
gecmis olsun

Cok kolayliklar diliyorum 😣 Sizleri okuyunca halime cok sukur ediyorum gercekten. Insallah sizin de biran once gecer bulantilariniz. Kim bilir ne zordur oyle yasamak. Benim de azicik acikinca hemen bulaniyor ama biseyler atistirinca da hemen geciyor. Haftada bikac kez kusuyorum, o kadar. Allah cok cok kolaylik versin. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah :KK200:
Amiiinnn cok tesekkurler 😌
Bu bulantı ve kusmaları gercekten ceken gıbılır... Allahım kimseye vermesin daha şimdiden kızım inş bana benzemez die dua ederken buluyorum görseniz halimi burnumda bir limon kabuğu üstünde mandal fayda edıyomu yok tabıyki ama çare aramak olsa gerek tek hayalım 16 haftaya ışınlanmak 🤲 kendimi o haftaya odakladım kızımda o hafta iyi olmustum inş yinede okadar uzamaz... demem o ki iyiyseniz dilinizi ısırın ve çok sanslı olduğunuzu unutmayın
Cok gecmis olsun. Aynen ceken bilir 😣😕
Ya kizlar bende hic bulamti kusma olmadi bende mi anormallik var acaba hicbirseyden tiksinmedim de öyle abarticak bi yumurta yemek istemiyor canim oda kokusundan galiba bu durun genetik
Genetik degil o kesin annem hic bulantim olmadi dedi ben sürünüyorum
İnşallah bunda öyle olmaz.
amiinnn 😢
Kizlar benim oglum oluyor doktorumuz %90 dedi 😍
Hayirli olsun darisi basimiza insallah 🤗

ende devlet hastanesinden randevu sldim testler icin. ne tahlilleri yaptiracaksin canim.bu srs tshlil varmi 🤔🤔

gecmis olsun
Canım yaa şimdi şöyle özelde epey tutuyor gunah devlette hakkım varken kullanmak istiyorum dr rica edıcem inş yapar genel testler rubella hemogram ıcv falan

Canım yaa şimdi şöyle özelde epey tutuyor gunah devlette hakkım varken kullanmak istiyorum dr rica edıcem inş yapar genel testler rubella hemogram ıcv falan
Yapıyorlar canım ben de hep öyle yapıyorum özeldeki dr işaretlesin hatta bir kağıda devlette direkt onu yaptırırsın eksik olmaz

Verilen resimde solda olursa bebek solda mı oluyor?
Bana göre solda çünkü:) Sol olursa ne oluyordu:)

O zaman benim sağda herhalde:)
Çok üşendim gidip bakmaya :D Kalkınca bir daha bakayım emin olayım bari :D

Kızlar Merhaba, bu topicte yeniyim. İlk gebeliğim tüp bebek ile hamile kaldım. Bi bakmışım Aşırı bulantım var hiç birşey yiyemiyorum, bi bakmışım biraz daha iyiyim. Aç aç geziyorum, su içsem çıkıyor içimden. Çerez ile avutuyorum kendimi. Bu günler geçecek mi ? Ne zaman geçmeye başlıyor. 8 haftalık henüz. Herşeyden tiksinir oldum. Çok korkuyorum bütün aylar böyle geçecek diye..

Back