2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar hızlı kilo vermiştim ki inanamamıştım. Hemen toparlamıştı karnım Doğumdan sonra korse takmıştım ben. İnşallah buda öyle olur
Ay inşallah öyle olur peki korse alırken bedenini nasıl aldın şimdiki bedenine göre mi yoksa bir büyük beden mi aldın ben de almayı düşünüyorum ama beden konusunda karar veremedim

Et, kıyma ve tavuk etinden tiksinen varmı?
Ben 1 haftadır et yiyemez oldum ya et deyince bile tiksiniyorum nedendir acaba
Bazı kişiler bazı şeylerden tiksiniyor ben ilk zamanlar buz dolabından tiksindim bana kokuyormuş gibi geliyordu ve buz dolabından çıkan şeyleri yiyince midem bulanıyordu ama geçti şimdi inşallah senin de geçer

Ay inşallah öyle olur peki korse alırken bedenini nasıl aldın şimdiki bedenine göre mi yoksa bir büyük beden mi aldın ben de almayı düşünüyorum ama beden konusunda karar veremedim
Ona doğumdan sonra karar vereceğim. O zaman ki bedenin bir beden altı olacak

Evet 6 haftalıkken kalp atışını bende de doktor duymuştu ben duymamıştım daha çok yeni demişti ama bir hafta sonra ben de duymuştum.Değerlere gelince bazı değerlerin düşük olması tek başına ifade etmiyormuş diğer değerle değerlendiriliyormuş.Ama ultrason görüntüdeki hafta hesaplamayı anlamadım.

Kızlar merhaba benim son adet tarihim 27 nisan. İki gün önce bhcg değerim 965ti. Sizce ultrasonda bebeği görmek için ne zaman gitmeliyim?
Ben senin yerinde olsam bayramdan sonra giderdim hem belki bayramdan sonra kalp atışı da duyabilirsin daha iyi olur.

Acile gitsen de mutlaka kendi doktoruna tekrardan görünmeni tavsiye ederim bazı hamileler kanamalı geçiriyor hatta akıntıdan daha çok kanama geçiren oluyor dikkat etmen gerekiyor biraz daha umarım her şey yolunda gider.

Kendi doktorum yurtdisinda canim. Bayramdan sonra gelecek. O yuzden gidemiyorum malesef. Benim bir kizim var onda da kanama oluyodu fakat kese etrafinda kanama alani vardi. Bunda yok cok sukur ama yine de oluyor

Kaç haftadan sonra geçti benim ki bi tuhaf yani bende iştahsızlık var hiç bişey yiyesim yok bulantı yok ama niye böyle bilmiyorum

İlk haftalarda kahverengi akıntı çoğunlukla görülüyor sanırım. Benim ilk hamileliğimde bayağı da uzun sürmüştü hiçbi sorun olmadı kanama olmadığı sürece sorun değil çok normal demişti doktorum ben de üstüne düşmedim o yüzden

Et tavuk balık şarküteri ürünleri, poğaça börek kurabiye gibi pastane ürünleri hepsinden tiksiniyorum ben

Selam nasılsınız ? Ben kızımda da et ürünlerinin hepsinden ayrandan tiksinmiştim.bunda da öyle maalesef et ürünleri peynir gibi bazı şeyleri göresim bile yok

Henüz kese göründü fakat yaklaşık on gündür feci başım ağrıyor var mı bu durumda olan günde üç kez ağrı kesici içtiğim oluyor dayanılacak gibi değil

Henüz kese göründü fakat yaklaşık on gündür feci başım ağrıyor var mı bu durumda olan günde üç kez ağrı kesici içtiğim oluyor dayanılacak gibi değil
Canım geçmiş olsun. Ağrı kesici ne kullanıyorsun? Doktora danıştın mı? Hamileyken, özellikle ilk 3 ayda her ilacı kullanamıyoruz biliyorsun dimi?

Canım geçmiş olsun. Ağrı kesici ne kullanıyorsun? Doktora danıştın mı? Hamileyken, özellikle ilk 3 ayda her ilacı kullanamıyoruz biliyorsun dimi?
Parol kullanıyorum doktor 6 saatte bir içebilrsin dedi bende içmemeyi isterdim ama mümkün değil ilk gebeliğimde de baş ağrım vardı ama bu çok daha şiddetli çok erken başladı diye düşünüyorum aynı zamanda göğüslerde yanma on günü geçti hala devam ediyor bu kadar erken dönemde bu kadar sıkıntı bende şaşırıyorum

Henüz bir doktor bulmuş değilim doktoru ile iletişim halinde olan biri varsa benim bu durumumu danışabilir mi? en azında ilaç konusunu

Parol hamilelikte en kullanılabilir ilaç canım. Bir an önce geçer umarım doktor 6 saatte bir içerbilirsin diyorsa sıkıntı yoktur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…