Doktor ne diyecek merak ettim.Sonuclarim cikti glukoz 89.77 ama yukleme sonrasi sonuc 196 130dan dusuk cikmasi gerekiyormus normalde doktor gitmis gosteremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ne diyecek merak ettim.Sonuclarim cikti glukoz 89.77 ama yukleme sonrasi sonuc 196 130dan dusuk cikmasi gerekiyormus normalde doktor gitmis gosteremedim
Bayramdan sonraya kaldi sonuc gosterme.Doktor ne diyecek merak ettim.
Gazdan dolayi olabilir canimKızlar merhaba 9 hafta 2 günlük hamileyim.Karnım inanılmaz derecede şişti sanki 5 aylık hamile gibiyim.Kilo olarak sadece 1 kilo almışım ama karnım çok şiş sizlerin nasıl bu normal mi yoksa haddinden fazla mı şişmiş bir beden büyük kıyafetler aldım rahat etmek için o derece şiş çünkü.Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden
Her geçen gün şişiyor yeni kıyafet alacak kadar şişti eğer gaz ise ne yapmam lazım ne zaman geçer acaba böyle devam ederse 9 aylık halimi düşünemedimGazdan dolayi olabilir canim
Chek canım ben dr a gittim geçen haftadan farklı birsey söylemedi gayet sağlıklı bayramdan sonra kalp atışını dinletelim dedi sen ne durumdasın
Şişkinlik oluyor canım. İnternetten bakıyorum ben de, benimki kadar karın 4 aylıklarda falan var.6+3üm ben de.Kızlar merhaba 9 hafta 2 günlük hamileyim.Karnım inanılmaz derecede şişti sanki 5 aylık hamile gibiyim.Kilo olarak sadece 1 kilo almışım ama karnım çok şiş sizlerin nasıl bu normal mi yoksa haddinden fazla mı şişmiş bir beden büyük kıyafetler aldım rahat etmek için o derece şiş çünkü.Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden
Aynıyım seninle herkes anlıyor hamile olduğumu ben 2 kilo almış 8+2 yim daha. Gerçi kızıma hamileliğimde de böyleydim. İç karın dedikleri şey yok bende. İri bir hamile oluyorum benKızlar merhaba 9 hafta 2 günlük hamileyim.Karnım inanılmaz derecede şişti sanki 5 aylık hamile gibiyim.Kilo olarak sadece 1 kilo almışım ama karnım çok şiş sizlerin nasıl bu normal mi yoksa haddinden fazla mı şişmiş bir beden büyük kıyafetler aldım rahat etmek için o derece şiş çünkü.Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden
Ben doktora sormuştum önce şişer sonra iner dedi ama benimkinin inesi yok gibi hiç Demek ki bizler böyle geçirecez hamileliği karın şiş şişŞişkinlik oluyor canım. İnternetten bakıyorum ben de, benimki kadar karın 4 aylıklarda falan var.6+3üm ben de.
Ben de iri olacağım desene peki kızının doğumdan sonra karnın eski haline dönmesi kolay mı oldu zor muAynıyım seninle herkes anlıyor hamile olduğumu ben 2 kilo almış 8+2 yim daha. Gerçi kızıma hamileliğimde de böyleydim. İç karın dedikleri şey yok bende. İri bir hamile oluyorum ben
Önümüz bayram. Gerçekten çok korkuyorum. Herkes bebek mi var yoksaaa diycek hiç kimse bilsin istemiyorum henüz. En bol kıyafetlerimi giymeye çalışıcam bakalımBen doktora sormuştum önce şişer sonra iner dedi ama benimkinin inesi yok gibi hiç Demek ki bizler böyle geçirecez hamileliği karın şiş şiş
3 gündür bende de kahverengi lekelenme oluyor inşallah ciddi bişey değildirS.a kizlar. Doktor kanama alani yok demesine ragmen kahverengi akinti oluyor neden acaba? Bir işte yapmiyorum ama yinede tekrarliyor. Dün aksam yeniden basladi progestan kullanip dinleniyorum. Sanirim aksam tekrar acil yolu gözüktü bana
O kadar hızlı kilo vermiştim ki inanamamıştım. Hemen toparlamıştı karnım Doğumdan sonra korse takmıştım ben. İnşallah buda öyle olurBen de iri olacağım desene peki kızının doğumdan sonra karnın eski haline dönmesi kolay mı oldu zor mu
Ben yuvarlak hatlı biriyim bir de göbek çıkınca saklayamam öğrenecekler mecbur neyse keyfini çıkartalım canım anlayan anlasın ne yapalım Bebişlerimiz sağlıklı olsun da inşallahÖnümüz bayram. Gerçekten çok korkuyorum. Herkes bebek mi var yoksaaa diycek hiç kimse bilsin istemiyorum henüz. En bol kıyafetlerimi giymeye çalışıcam bakalım