Kızlar merhaba 9 hafta 2 günlük hamileyim.Karnım inanılmaz derecede şişti sanki 5 aylık hamile gibiyim.Kilo olarak sadece 1 kilo almışım ama karnım çok şiş sizlerin nasıl bu normal mi yoksa haddinden fazla mı şişmiş bir beden büyük kıyafetler aldım rahat etmek için o derece şiş çünkü.Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden
Kızlar merhaba 9 hafta 2 günlük hamileyim.Karnım inanılmaz derecede şişti sanki 5 aylık hamile gibiyim.Kilo olarak sadece 1 kilo almışım ama karnım çok şiş sizlerin nasıl bu normal mi yoksa haddinden fazla mı şişmiş bir beden büyük kıyafetler aldım rahat etmek için o derece şiş çünkü.Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden
Kesesi aşağıda olan var mı ? 5 haftalık suan kese düzgün ama biraz aşağıda dedi. Kanamam yok sadece ağrı. Progestanı 2 ye çıkardı toplam 400 oldu. folik asit i de değiştirdi. Bir de çok ağrın olursa diye bir fitil verdi ama çok kullanma dedi. Bu durumu yaşayıp atlatan var mı? İlk hamileliğim ve hiç düştüğüm yok.
Aynıyım seninle herkes anlıyor hamile olduğumu ben 2 kilo almış 8+2 yim daha. Gerçi kızıma hamileliğimde de böyleydim. İç karın dedikleri şey yok bende. İri bir hamile oluyorum ben
Aynıyım seninle herkes anlıyor hamile olduğumu ben 2 kilo almış 8+2 yim daha. Gerçi kızıma hamileliğimde de böyleydim. İç karın dedikleri şey yok bende. İri bir hamile oluyorum ben
Önümüz bayram. Gerçekten çok korkuyorum. Herkes bebek mi var yoksaaa diycek hiç kimse bilsin istemiyorum henüz. En bol kıyafetlerimi giymeye çalışıcam bakalım
S.a kizlar. Doktor kanama alani yok demesine ragmen kahverengi akinti oluyor neden acaba? Bir işte yapmiyorum ama yinede tekrarliyor. Dün aksam yeniden basladi progestan kullanip dinleniyorum. Sanirim aksam tekrar acil yolu gözüktü bana
Herkese günaydın . Dün 6+1 kalp atışımızı dr gördü sizin duyabilmeniz için daha erken dedi . çogunuzun bahsettiği şişilk bendede var zaten kiloluyum birde karın çıktı hamile kıyafeti almaya gidecegim bugün. Pantalonlarım çok rahatsızlık veriyor artık dügme acık dolanıyorum işyerinde troidden dolayı düşük riskimin oldugunu dikkat etmemi söyledi dr . Akşam ultrason çıktılarında fark ettim birinde kese ölçümü yapılmış 7+3 yazıyor digerinde bebek ölçümü var 6+1 sorun olsa dr um söylerdi ama yinede aklıma takıldı aynı sey olan varmı ?
birde kanda pozitif olanlar nedir anlamadım
S.a kizlar. Doktor kanama alani yok demesine ragmen kahverengi akinti oluyor neden acaba? Bir işte yapmiyorum ama yinede tekrarliyor. Dün aksam yeniden basladi progestan kullanip dinleniyorum. Sanirim aksam tekrar acil yolu gözüktü bana
Önümüz bayram. Gerçekten çok korkuyorum. Herkes bebek mi var yoksaaa diycek hiç kimse bilsin istemiyorum henüz. En bol kıyafetlerimi giymeye çalışıcam bakalım
Ben yuvarlak hatlı biriyim bir de göbek çıkınca saklayamam öğrenecekler mecbur neyse keyfini çıkartalım canım anlayan anlasın ne yapalım Bebişlerimiz sağlıklı olsun da inşallah