2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Şu an için hiçbiri yok. Ama kızımda midem çok yanmıştı, su bile içemiyordum. Ne zaman başlar bilemiyorum.
Hamileliğinizin başlarında mı yanma olmuştu bazıları sonlarında yaşamış benim daha çok başında mahvoldum iştahsızlıkta var

Ben cok cekiyorum bu durumdan sakiz cignemek ve süt icmek biraz iyi geliyor bol bol soğuk su iciyorum gaviscon surup verdi doktir ama ise yaramıyor
Çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun inşAllah kaç haftalıksınız ?

Hamileliğinizin başlarında mı yanma olmuştu bazıları sonlarında yaşamış benim daha çok başında mahvoldum iştahsızlıkta var
Evet, başlarındaydı. Su bile yakıyordu midemi. Mide asidini beyaz leblebi bastırıyordu bende. Herkese iyi gelen şey farklı oluyor. Kimisine süt iyi geliyor ama ben süt içince midem daha kötü olmuştu.

Evet, başlarındaydı. Su bile yakıyordu midemi. Mide asidini beyaz leblebi bastırıyordu bende. Herkese iyi gelen şey farklı oluyor. Kimisine süt iyi geliyor ama ben süt içince midem daha kötü olmuştu.
Beyaz leblebiyi deniycem İnşAllah iyi gelir süt şişkinlik yapıyo bana da peki sonraki aylarda düzeldi mi yanma geçti mi?

Sanada çok geçmiş olsun cnm ne güzel hemen kalmışsın bende gebelik yok pkodan dolayı bu bulantılar dicek diye korkudan gidesim gelmiyor doktora

Sanada çok geçmiş olsun cnm ne güzel hemen kalmışsın bende gebelik yok pkodan dolayı bu bulantılar dicek diye korkudan gidesim gelmiyor doktora

Senin adetin gecikmişti ama korkudan doktora gitmemiştin diye hatırlıyorum.
Bence hemen git doktora Allah korusun çok daha kötü şeyler var dış gebelik vs gibi onlar daha kötü.
Geç fark edildiğinde bir tüpünü bile kaybedebilirsin.
Bi test yap doktora görün mutlaka

İki yudum bozuk süt içtim bilmeden. Tadını sonradan aldım. Bir şey olur mu ya

Gecikme olmadı ama çok tuhaf oldu 20 sinde olmam gerekirken 18 inde oldum ama kahverengi lekelenmem seklinde oldum 4 gün çok azdı oda

Kizlar bizim ufaklik gozuktu:) ama cok ani acikmalarim var diye doktor sekere bakacak yukleme yapildi
Öncelikle gözünüz aydın. Şeker sonucunuzu paylaşır mısınız, bir de doktorun yorumunu? Benim açlık şekerim 120 çıkmıştı, ikinci ölçümde de 102. Doktor sıkıntı yok ama beslenmene dikkat et dedi. Diyet yapıyorum. 3 kilo verdim.

Bayramdan sonraya kalabilir dediler cikinca yazarim benim kilom normal aslinda ama ailede cok var

Sonuclarim cikti glukoz 89.77 ama yukleme sonrasi sonuc 196 130dan dusuk cikmasi gerekiyormus normalde doktor gitmis gosteremedim

Bayramdan sonraya kalabilir dediler cikinca yazarim benim kilom normal aslinda ama ailede cok var
Benim de kilom normaldi. 62 kiloydum. Boyum 1.68. 59 a düştüm. Doktorum biraz zayıflarsam şekerin daha kolay dengeleneceğini söyledi. Kilo vermek için fazladan uğraşmadım. Ekmeği, pirinci, şekeri, patatesi hayatımdan çıkardım. Kısa sürede 3 kilo gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…