2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım var 2 yaşında onda hiç bu kadar merak etmemiştim şimdi nedense bi heyecan sardı
Allah bagislasin canim .Benim de 2 kızım var :) ikinci kizim 8 aylik olana kadar gostermedi cinsiyetini :) bakalim bu kez gösterecek mı salı günü randevum var bakalim nasıl geçecek:)

Gunaydin kizlar listede olmayan arkadaslar beni etiket yaparak yas ,sehir,son adet tarihi ,kacinci cocuk bilgilerini yazin listeye ekleyim
Merhaba beni de listeye ekleyebilir misin ? İkinci bebeğim olacak sat 4 Nisan 3 yaşında bir kızım var şimdi oğlum geliyor nasipse yaş 27 İstanbul

Allah bagislasin canim .Benim de 2 kızım var :) ikinci kizim 8 aylik olana kadar gostermedi cinsiyetini :) bakalim bu kez gösterecek mı salı günü randevum var bakalim nasıl geçecek:)
İşte ben de iki kız annesi annesi olmak istiyorum Ne kadar şanslısınız inşallah randevun da güzel geçer canım

merhaba arkdaslar ikili test sonucum çıkmıs yeni gordüm trizomy21 risk 1/4000 yaş riskim 1/400 yüsekmı acaba bu değerler

İnşallah gönlünden geçen olur canım

RABBİM Sağlıklı hayırlı bir erkek evladı nasip etsin cnm benim de 2 kızım var. Bende pazartesi gidecem. ❤
Amin canım Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin :) sırf erkek bebek giydirmek için merak ediyorum erkeği yoksa hiç farketmez gerçekten. Kızlar büyüyünce anneye arkadaş oluyor :)bakalim pazartesi sana ne diyecek doktor :) kızların kaç yaşında?

Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün Ama bu nifity test nedir neden yaptırıyorsunuz hastanelerde mi yapılıyor

Çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN . Walla cnm ben, sırf bu milletin dili biraz kısa olsun diye istiyorum yalan değil. Bakalım pazartesi ne olucak cnm büyüğü 8 yaşında, küçüğü 5 yaşında. seninkiler kaç yaşında.

Kızlar bebeğinizi kaçıncı haftada ve nasıl hissettiniz? Ben hala birşey hissetmedim. Sadece ara, sıra hafif bir sızı hissediyorum. bebekten midir? gaz mıdır? anlayamadım
Endişelenme canım, önceki hamileliğimde 5. ayımda hissetmiştim. Kelebek kıpırtısı gibiydi . Bence şuan erken. Bazen bana da oluyor ama o daha bi içerden gibi, nası anlatsam bebişko vurunca anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…