Allah bagislasin canim .Benim de 2 kızım var :) ikinci kizim 8 aylik olana kadar gostermedi cinsiyetini :) bakalim bu kez gösterecek mı salı günü randevum var bakalim nasıl geçecek:)
Allah bagislasin canim .Benim de 2 kızım var :) ikinci kizim 8 aylik olana kadar gostermedi cinsiyetini :) bakalim bu kez gösterecek mı salı günü randevum var bakalim nasıl geçecek:)
Evet o sırada bacakları kıpır kıpırdı en net görüntü buydu canım.sağlıklı ve hayırlı olması önceliğimiz ama oğlum var bi tane gönlümüzden geçende kız
İnşallah benzettiğin gibidir
Amin canım Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin :) sırf erkek bebek giydirmek için merak ediyorum erkeği yoksa hiç farketmez gerçekten. Kızlar büyüyünce anneye arkadaş oluyor :)bakalim pazartesi sana ne diyecek doktor :) kızların kaç yaşında?
Amin canım Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin :) sırf erkek bebek giydirmek için merak ediyorum erkeği yoksa hiç farketmez gerçekten. Kızlar büyüyünce anneye arkadaş oluyor :)bakalim pazartesi sana ne diyecek doktor :) kızların kaç yaşında?
Çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN . Walla cnm ben, sırf bu milletin dili biraz kısa olsun diye istiyorum yalan değil. Bakalım pazartesi ne olucak cnm büyüğü 8 yaşında, küçüğü 5 yaşında. seninkiler kaç yaşında.
Bugün çok şükür 15 hafta olduk haftaya randevum var ve çok heyecanlıyım kesin olarak cinsiyet belirlenecek Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Kızlar bebeğinizi kaçıncı haftada ve nasıl hissettiniz? Ben hala birşey hissetmedim. Sadece ara, sıra hafif bir sızı hissediyorum. bebekten midir? gaz mıdır? anlayamadım
Endişelenme canım, önceki hamileliğimde 5. ayımda hissetmiştim. Kelebek kıpırtısı gibiydi . Bence şuan erken. Bazen bana da oluyor ama o daha bi içerden gibi, nası anlatsam bebişko vurunca anlarsın