• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu konuda biraz sabırsız davranıyoruz ama ben dr uma girmeyi beklersem arada en az 5 hafta fln var eşimi ikna edebilirsem başka bir dr a gidip öğrenmeye çalışayim bari bende😞 ben hatta bugun esime ben kendim gidip ogreneyim sanada süpriz yaparim dedim hyr lütfen çok üzülürüm bebişle ilgili her anı seninle birlikte yaşamak istiyorum dedi öyle deyince kıyamadımda 😞
Ultrason goruntusu var mi kafa yapisindan ve nub dan cinsiyeti tahmin ediliyor

Merhaba arkadaşlar. Bugün dr ye gittim. Kızım olacakmış çok çok sevindim. Bebeğin eşi rahim ağzındaydı karın ağrılarımın nedeni bu olabilirmiş. 24. Haftaya kadar yukarı çıkmasını ümit ediyorum dedi. Kendi doktoruma randevum bu salı. O profesör bakalım ne diyecek onun söyliyeceği şey benim için çok önemli. Ben ikili test yaptırmadım. Direk genetik test yaptırdım. Onda da bebeğe ait yeterli dna bulunamadığı için tekrarlanak ve ben sonuç için 10 gün daha bekliyeceğim😞

Hocadan bilgi aldım canım asla namazımı terk etmek istemem bugün sabah ve öğleyin kılamadım diye çok üzüldüm. Hemen abdesti aldım çok şükür ikindiyi kıldım şükür namazımı kıldım yasinlerimi okudum Rabbım kabul etsin inşallah. söylicen tabi canım birbirimize bildiğimiz kadarıyla anlatıcaz nacizane uyarıcaz he yapıp yapmak kişinin kendi bileceği iştir
Ne tatlısın:) bazen ters cevap veren olabiliyor ya ondan canım:) Rabbim kabul eylesin dualarını . Bir sonraki kontrolün ne zaman ?

Merhaba arkadaşlar. Bugün dr ye gittim. Kızım olacakmış çok çok sevindim. Bebeğin eşi rahim ağzındaydı karın ağrılarımın nedeni bu olabilirmiş. 24. Haftaya kadar yukarı çıkmasını ümit ediyorum dedi. Kendi doktoruma randevum bu salı. O profesör bakalım ne diyecek onun söyliyeceği şey benim için çok önemli. Ben ikili test yaptırmadım. Direk genetik test yaptırdım. Onda da bebeğe ait yeterli dna bulunamadığı için tekrarlanak ve ben sonuç için 10 gün daha bekliyeceğim😞

İyi akşamlar,

Bende genetik test yaptırdım sonuç bekliyorum .sizin için sakıncası yoksa hangi testi yaptırmıştınız? Bide kaçıncı gün döndüler size dna yeterli değil diye.ben geçen hafta çarşamba verdim kanı.dönmediler henüz.nifty yaptırdım bu arada ben .

kaçıncı haftada bıraktın canım
Hamile olduğumu 28. Günde ögrenmistim yani 4 haftalık oluyor 5 haftalık diyebilirim kalp atışlarını bile duymadan. Canım öncelikle şunu söyliyim ben 15 yaşından beri sigara içiyordum 21 yaşında oğlumu kucağıma aldım sigara hiç bırakmadım geçen sene görümcem hamile iken 1 paket sigara yetmiyordu ona onu göz önüne alarak o içiyor hiç bir şey olmuyor banada olmaz mantığı ile bırakmaya teşebbüs etmedim ama çok azaltmıştım görümcem kızını sağsağlim kucağına aldı benim kızım 18 haftalık karnımda öldü ve ben ani bebek ölümlerinde sigara kullanımını okuyunca ben bin kere öldüm hee sebep sigara mı bilmedik ama o vicdan azabı bana yetti belki başıma böyle bir şey gelmeseydi yine bırakamazdım o yüzden içenleri asla kınamıyorum o çok farklı bir psikoloji ilk günlerde saat sayıyordum çünkü tiryakiydim sonra bakmışım hafta sayıyorum sonra Bi baktım içmeyeli ay olmuş Rabbım inşallah özellikle tüm gebelere bırakmayı nasip etsin.

Ne tatlısın:) bazen ters cevap veren olabiliyor ya ondan canım:) Rabbim kabul eylesin dualarını . Bir sonraki kontrolün ne zaman ?
Amin canım inşallah ayın 19 unda çağırdı bir daha o zamana kadar hiç kalkmadan yatıcam bakalım inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip Rabbım

Kızlar birley sormak istiyorum, 3.hamileliğim olmasına rağmen karnım dümdüz. Normalde 2.gebeliğimde hemen çıkmıştı. 3.de hemen çıkması gerek diyorlar, bebeği de henüz hiç hissetmedim, normalmidir?

Hayırlı olsun öncelikle benim içinde plesenta rahim ağzına yakın dedi radyolog da baktı yukarı doğru çıkacak desi zamanla riskli olan rahim ağzını kapatmasıymış çok şükür öyle bir şey görmedi

Kızlar bu arada ayrıntılı ultrason 23. Haftaya kafar çekilmesi gerekiyormuş bu gün radyolog söyledi kesinlikle bu tarihi kaçırma dedi soran bi arkadaş vardı ismini hatırlayamadım

Kızlar bu arada ayrıntılı ultrason 23. Haftaya kafar çekilmesi gerekiyormuş bu gün radyolog söyledi kesinlikle bu tarihi kaçırma dedi soran bi arkadaş vardı ismini hatırlayamadım
Ben sormustum benim randevum 26.haftaya denk geliyordu

Kızlar birley sormak istiyorum, 3.hamileliğim olmasına rağmen karnım dümdüz. Normalde 2.gebeliğimde hemen çıkmıştı. 3.de hemen çıkması gerek diyorlar, bebeği de henüz hiç hissetmedim, normalmidir?
Bence her gebeliğin kendine özgü belirtileri var benim ilk hanileliğim ve karnım 5 aylık gibi gören bu kadar büyük olmaz diyor sanki balon koydum da 🤷🏻‍♀️ Bence sıkıntı yapmayın normal geldi bana

Üstüne basa basa söyleyince bana bende hemen bıraya yazdım demekli ciddi bi durum neden öyle bi tarih vermişki yaplmıyormuş 23 den sonra
Ben arastirdim biraz 23 den sonra da yapiliyormus ama 23e kadar butun organlar olustugu icin erken tespit ediliyormus 26da tespit icin gec kaliniyor biraz hani aldirmak istersen falan daha buyumus oluyor

Bence her gebeliğin kendine özgü belirtileri var benim ilk hanileliğim ve karnım 5 aylık gibi gören bu kadar büyük olmaz diyor sanki balon koydum da 🤷🏻‍♀️ Bence sıkıntı yapmayın normal geldi bana
Hissetmemem normal mi? en küçük kızım 5 yaşında, hamileliklerimi unuttum resmen. 🙄Hamileliğimide, bir kaç kişi dışında kimse bilmiyor, 🙈 İyiki bu site, bu sayfa var İyiki sizler varsınız tşklr cnm 😊😊

Hissetmemem normal mi? en küçük kızım 5 yaşında, hamileliklerimi unuttum resmen. 🙄Hamileliğimide, bir kaç kişi dışında kimse bilmiyor, 🙈 İyiki bu site, bu sayfa var İyiki sizler varsınız tşklr cnm 😊😊
Aynı haftalatımız bende hiç birşey hissetmiyorum bazen diyorum karnım boş gibi hsreketelerini hissetsemde manyak düşüncelerden kurtulsam😁

Kızlar normalde hiç bulantım yoktu bu zamana kadar ama son 1 haftadır felaketim şu saat olmuş uyutmuyor bulantı beni 🤷🏻‍♀️ Bu haftada başlar mı ki normalde azalması laxım benim yeni başlıyor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

20190711_071642.jpg
kızlar bir önceki kontrol görüntümüz bu nub a göre nedir sizce :)heyecanla yorumlarinizi bekliyoruz

Back