Aman canım böyle dengesizler yüzünden üzme sakın bebişibırak bağırsın hmm evet de geç. İnsanlar laf sokmaya kendini üstün görmeye bayılırlar özelkkle yaşlılar. Ben denk gelirsem asla ilgilenmem, anladığım an uzaklaşır sohbeti keserim sende aman bi daha denk gelirsen böyle dengesizlere laf yetiştirmeyle uğraşma daha mutlu oluyo bunlar. Susunca daha sinir olurlar.
cnm bende içiyorum günde 1 paket içiyodum 7 8 e düşürdüm bırakmak için çabalıorum ama böyle insanlar katilmisin nası yaparsın gibi anneliği sorgulayınca deliriyorum evet bile isteye zehirlemiyorum bebeğimi ama içme hissimide bulantılarda günde 2 ye kadar düşürdüm ama smdi 7 8 i buluyorum.birde kmse yanlış anlamasında anneliği sorgulayıp Allah kimlere çocuk vermiş diyolar ya ben bebeğim için akşam 11 lere kdr çalışıyorum onun her istediğini yapabilmek istediğinin en iyisini alabilmek gerekirse özel okullara gönderebilmek adına hep bana ahkam kesen kadınlarda evde kocasının eline bakan çocuğu için geleceğe dair hiçbir planı olmayan anneler oluyor.zaten çare aramasakk buraya yazmazdık benim kaynanam 3 çocuğunda da içmiş şükür sıkıntı yok ama olabilitesi yüksek Allah bize tiksindirmesini versin inş cnm ikimizede
He doğru iyi demişsin canım ukala kadın aman boşver görüşmeyin bi dahaYok aileme laf edince bana soldan soldan geldiler. Bir daha görüşmeyeceğimiz için sorun yok
Eşime dedim sakın doğuma gelmesin istemiyorum
Ya bende senin gibi buraya yazmistim nasil biraktiniz diye ben biraktim vicdan azabi cekiyordum cünkü en kötüsü 2 sene disimi sikarim dedim ama bazen 2 hafta bir oda esimden cekiyorum 1 2 firt oda icime cekmiyorum cünkü bulundugumuz ortamda herkes icmeye basliyor ister istemez pasif oluyorum bende o zaman 1 2 firt aliyorum doktor bu kadarin zarari yok dedi zaten ama en baslardan o kadar zorlandim ki ben icmeden uyuyamayan biriydim mutlaka icmem gerekiyordu aksamlari cok zorladi ilk zamanlar agladigi bile oldu cünkü aklimdan cikmiyordu ama gecti geciyor merak etmeGebeliğinden önce sigara kullananlar nasıl bıraktı veya kullanıyormu ?
Ben öncelerde kısıtlama olmadan 1 paket içerdim şimdi günde 1 veya 2 ama o bile zorluyor vicdan azabı yaşıyorum komple bırakmak istiyorum nalet birşey bu çok zorluyor
Ben olsam aglamak yerine o kadina sayardim agzima geleni sonra ceker giderdim kaynanamda kusura bakmasin hamile hamile bana o kadar laf söylicek ben susup alttan alicam cok sinirlendim suanBen geçen hafta kv ve tanıdıklarına söyledim ama burnumdan geldi
Kaynanamın zengin bi akrabası da vardı ortamda resmen burnumdan getirdi, hüngür hüngür ağlattı resmen ağlama krizine girdim.
Konuşuyorduk laf arasında "Eşim benim akrabalarımı ne kadar tanıyorsa, ben de sizi o kadar tanıyorum" dedim diye, kadın birden bana bağırmaya başladı "Beni Türkiye tanıyor sen nasıl tanımıyorsun, senin akrabalarınla ben bir miyim dedi" diye. Bir de eğitimci bu kadın. Neymiş adını bile duymadığım 2-3 kanala çıkmış oradan tanınıyormuş.
Sen benim ailemi küçümseyemezsin, seni hiç tanımıyorum da demedim dedim hala eşime bana ne dedi duydun mu aaa diyor eşim öyle demek istemedi diye anlatmaya çalışıyor yok beni herkes tanır diye üstüme geliyor. En son artık resmen ağlayarak sinir krizi geçirdim eşim de bir daha görüşmeyelim sakın dedi. Herkes sakinleştirmeye çalışıyor bana aaaa napıyor diyor ben ağlarken.
Ben olsam aglamak yerine o kadina sayardim agzima geleni sonra ceker giderdim kaynanamda kusura bakmasin hamile hamile bana o kadar laf söylicek ben susup alttan alicam cok sinirlendim suan
Bi cizelge ve kombine risk durumu yazmasi lazim ona gore degerlendiriliyor. Sadece bunun yazmamasi lazim yani en azindan bizimkiler oyle degilKızlar ikili test sonuçları nasıl olmalı fikri olan var mı? Benimki çıkmış diye mesaj geldi hastaneden ama yurtdışındayım doktoru arayamıyorum şu an. Sonuçlarda sadece şu yazıyor:
test adı: ikili tarama testi papp-a
sonuç: bhcg 65.9 nolur bilen olsun, çatlıycam kaygımdan şimdi
Aynen ben de hep öyle örnekler görmüştüm, bir tek değer görünce anlayamadımBi cizelge ve kombine risk durumu yazmasi lazim ona gore degerlendiriliyor. Sadece bunun yazmamasi lazim yani en azindan bizimkiler oyle degil
Sizin adınıza çok sevindim kaçıncı haftada bıraktınız nasıl bıraktınız bende yarın hiç icmeyecegim biraz anlatsanizYa bende senin gibi buraya yazmistim nasil biraktiniz diye ben biraktim vicdan azabi cekiyordum cünkü en kötüsü 2 sene disimi sikarim dedim ama bazen 2 hafta bir oda esimden cekiyorum 1 2 firt oda icime cekmiyorum cünkü bulundugumuz ortamda herkes icmeye basliyor ister istemez pasif oluyorum bende o zaman 1 2 firt aliyorum doktor bu kadarin zarari yok dedi zaten ama en baslardan o kadar zorlandim ki ben icmeden uyuyamayan biriydim mutlaka icmem gerekiyordu aksamlari cok zorladi ilk zamanlar agladigi bile oldu cünkü aklimdan cikmiyordu ama gecti geciyor merak etme
Ben içiyordum canım günde 1 paket diğer hamileliklerimde azaltmıştım ama azaltmak kendini kandırma çünkü ufacık bir şey de 1 tane daha deyip içebiliyorsun kızımı kaybettiğimde bir daha hamile kalırsam içmicem dedim çünkü vicdan çok ağır bir yük sonra hamile olduğumu öğrendim 3 4 gün 1 2 tane içtim ve birden bıraktım ben onca sıkıntı çekiyorum onu kucağıma almak için bide onu karnımda zehirleyemem dedim bıraktım çok şükür inşallah sende bırakırsınGebeliğinden önce sigara kullananlar nasıl bıraktı veya kullanıyormu ?
Ben öncelerde kısıtlama olmadan 1 paket içerdim şimdi günde 1 veya 2 ama o bile zorluyor vicdan azabı yaşıyorum komple bırakmak istiyorum nalet birşey bu çok zorluyor
Gözünüz aydın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar cinsiyetimizi öğrendikkkBi erkek de nasipse bizim olacak teyzeleri
kaçıncı haftada bıraktın canımBen içiyordum canım günde 1 paket diğer hamileliklerimde azaltmıştım ama azaltmak kendini kandırma çünkü ufacık bir şey de 1 tane daha deyip içebiliyorsun kızımı kaybettiğimde bir daha hamile kalırsam içmicem dedim çünkü vicdan çok ağır bir yük sonra hamile olduğumu öğrendim 3 4 gün 1 2 tane içtim ve birden bıraktım ben onca sıkıntı çekiyorum onu kucağıma almak için bide onu karnımda zehirleyemem dedim bıraktım çok şükür inşallah sende bırakırsın
Seninki 26. Haftaysa benim daha da geç olur, ben ya konakta yaptırıcam ya da doğum evinin karşısında özel muayenesi olan bir jinekolog varmış aynı zaman da perinatologmuş biraz daha araştırıp ona giderim belkiSen ne yapmayi dusunuyorsun
O ne kadara yapiyormus sordun muSeninki 26. Haftaysa benim daha da geç olur, ben ya konakta yaptırıcam ya da doğum evinin karşısında özel muayenesi olan bir jinekolog varmış aynı zaman da perinatologmuş biraz daha araştırıp ona giderim belki
Canım senin değerin normal bence. Riskli gebeliklerde hcg 110 ların üstünde oluyormuş.Kızlar ikili test sonuçları nasıl olmalı fikri olan var mı? Benimki çıkmış diye mesaj geldi hastaneden ama yurtdışındayım doktoru arayamıyorum şu an. Sonuçlarda sadece şu yazıyor:
test adı: ikili tarama testi papp-a
sonuç: bhcg 65.9 nolur bilen olsun, çatlıycam kaygımdan şimdi
Yok bi forumda okumuştum unuttum adını bile bi ara yine karıştırayım netteki yazıları bulup arayıp öğrenicemO ne kadara yapiyormus sordun mu
Bana da soylemedi doktor 16.17 haftadan once soylemem dedi ben baska doktora gitmeyi düşünüyorum cinsiyet içinKızlar bicogunuz cinsiyeti belli olmuş hayırlı uğurlu nasipli bebişler olsunlar inşallah.biz öğrenemedik cokta merak ediyoruz 14.haftadayiz ama dr tam net emin olmadan hayatta soylemez cok iyi tanidigim icin biliyorum.başka bi dr a mı gitsek ki.bu arada perinatoloji dr undaki randevumuz 22 agustos a alindi detayli dan sonra gelirsin demisti dün dr um napsam bilemedim
Bu konuda biraz sabırsız davranıyoruz ama ben dr uma girmeyi beklersem arada en az 5 hafta fln var eşimi ikna edebilirsem başka bir dr a gidip öğrenmeye çalışayim bari bendeBana da soylemedi doktor 16.17 haftadan once soylemem dedi ben baska doktora gitmeyi düşünüyorum cinsiyet için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?