• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gebeliğinden önce sigara kullananlar nasıl bıraktı veya kullanıyormu ?
Ben öncelerde kısıtlama olmadan 1 paket içerdim şimdi günde 1 veya 2 ama o bile zorluyor vicdan azabı yaşıyorum komple bırakmak istiyorum nalet birşey bu çok zorluyor
cnm bende içiyorum günde 1 paket içiyodum 7 8 e düşürdüm bırakmak için çabalıorum ama böyle insanlar katilmisin nası yaparsın gibi anneliği sorgulayınca deliriyorum evet bile isteye zehirlemiyorum bebeğimi ama içme hissimide bulantılarda günde 2 ye kadar düşürdüm ama smdi 7 8 i buluyorum.birde kmse yanlış anlamasında anneliği sorgulayıp Allah kimlere çocuk vermiş diyolar ya ben bebeğim için akşam 11 lere kdr çalışıyorum onun her istediğini yapabilmek istediğinin en iyisini alabilmek gerekirse özel okullara gönderebilmek adına hep bana ahkam kesen kadınlarda evde kocasının eline bakan çocuğu için geleceğe dair hiçbir planı olmayan anneler oluyor.zaten çare aramasakk buraya yazmazdık benim kaynanam 3 çocuğunda da içmiş şükür sıkıntı yok ama olabilitesi yüksek Allah bize tiksindirmesini versin inş cnm ikimizede

Kızlar ya dün aksamdan beri sızım sızım kasık agrımlarım var içim huzursuz oldu 🙈 yarın döngüme göre adet günümmüş ondanmıdır yoksa endişeleneyimmi... sanki hamıle degılmısımde adet olcakmısım gıbı 😔
canım bir şey yoktur inşallah devam ederse yine de doktorunu bilgilendirebilirsin ama bence de adetten dolayı olabilir ben de hissetmiştim ve tedirgin olmuştum dün içim rahatladı. senin de haftaya değil mi kontrolün? bence kanama vs olmadıkça korkma Allahın izniyle.

Kızlar ya dün aksamdan beri sızım sızım kasık agrımlarım var içim huzursuz oldu 🙈 yarın döngüme göre adet günümmüş ondanmıdır yoksa endişeleneyimmi... sanki hamıle degılmısımde adet olcakmısım gıbı 😔
Benimde adet ağrısı gibi ağrım oluyodu geçen gittiğimde dr sordum bebek büyüdüğünden oluyomuş genişlediği için o tür ağrılar olabiliyormuş

canım bir şey yoktur inşallah devam ederse yine de doktorunu bilgilendirebilirsin ama bence de adetten dolayı olabilir ben de hissetmiştim ve tedirgin olmuştum dün içim rahatladı. senin de haftaya değil mi kontrolün? bence kanama vs olmadıkça korkma Allahın izniyle.
Evet canım haftaya Çarşamba sanki gecen ayki döngümdede böyle olmustu ama bukadar hıssetmedim die hatırlıyorum 🙈 Allahım sana emanetız korkularımızla yüzleştirme bizi 🤲 yarın döngum gecmesine ragmen agrım gecmezse gıderım hemen nabayım 😔

Evet canım haftaya Çarşamba sanki gecen ayki döngümdede böyle olmustu ama bukadar hıssetmedim die hatırlıyorum 🙈 Allahım sana emanetız korkularımızla yüzleştirme bizi 🤲 yarın döngum gecmesine ragmen agrım gecmezse gıderım hemen nabayım 😔
içini ferah tut her şey hayırlısıyla güzel sonuçlanacak inşallah. :nazar:

Gebeliğinden önce sigara kullananlar nasıl bıraktı veya kullanıyormu ?
Ben öncelerde kısıtlama olmadan 1 paket içerdim şimdi günde 1 veya 2 ama o bile zorluyor vicdan azabı yaşıyorum komple bırakmak istiyorum nalet birşey bu çok zorluyor
ben genelde içmiyorum ki hamilelik öncesi hatta geçen aya kadar 7-8 tane içerdim. şimdi sadece dışarı çıktığımda yanımda biri içerse 1-2 tane içiyorum. onun dışında paket almıyorum. yoksa içerim biliyorum. doktorlarda çok stres yapıyorsan bir iki taneye izin veriyorlar zaten. stres daha zararlı diyorlar.

benimde annemler kayınvalidemler biliyor akrabalardan bilen yok 16 hafta oluyor kurban bayramında sürpriz olacak artık herkese :) o zaman söyleyeceğiz

Ben geçen hafta kv ve tanıdıklarına söyledim ama burnumdan geldi
Kaynanamın zengin bi akrabası da vardı ortamda resmen burnumdan getirdi, hüngür hüngür ağlattı resmen ağlama krizine girdim.
Konuşuyorduk laf arasında "Eşim benim akrabalarımı ne kadar tanıyorsa, ben de sizi o kadar tanıyorum" dedim diye, kadın birden bana bağırmaya başladı "Beni Türkiye tanıyor sen nasıl tanımıyorsun, senin akrabalarınla ben bir miyim dedi" diye. Bir de eğitimci bu kadın. Neymiş adını bile duymadığım 2-3 kanala çıkmış oradan tanınıyormuş.
Sen benim ailemi küçümseyemezsin, seni hiç tanımıyorum da demedim dedim hala eşime bana ne dedi duydun mu aaa diyor eşim öyle demek istemedi diye anlatmaya çalışıyor yok beni herkes tanır diye üstüme geliyor. En son artık resmen ağlayarak sinir krizi geçirdim eşim de bir daha görüşmeyelim sakın dedi. Herkes sakinleştirmeye çalışıyor bana aaaa napıyor diyor ben ağlarken.

Kaynanamın zengin bi akrabası da vardı ortamda resmen burnumdan getirdi, hüngür hüngür ağlattı resmen ağlama krizine girdim.
Konuşuyorduk laf arasında "Eşim benim akrabalarımı ne kadar tanıyorsa, ben de sizi o kadar tanıyorum" dedim diye, kadın birden bana bağırmaya başladı "Beni Türkiye tanıyor sen nasıl tanımıyorsun, senin akrabalarınla ben bir miyim dedi" diye. Bir de eğitimci bu kadın. Neymiş adını bile duymadığım 2-3 kanala çıkmış oradan tanınıyormuş.
Sen benim ailemi küçümseyemezsin, seni hiç tanımıyorum da demedim dedim hala eşime bana ne dedi duydun mu aaa diyor eşim öyle demek istemedi diye anlatmaya çalışıyor yok beni herkes tanır diye üstüme geliyor. En son artık resmen ağlayarak sinir krizi geçirdim eşim de bir daha görüşmeyelim sakın dedi. Herkes sakinleştirmeye çalışıyor bana aaaa napıyor diyor ben ağlarken.
hastalıklı bir tip ve kompleksliymiş canım hiç üzmene değermi bebişini o tarz insanlar için.sen beni nası tanımıyosan bende seni öyle tanımıorm deseydin kıyamam ya .neyseki eşin anlayşlı davranmış.geçmiş olsn canım

Okurken istemsizce güldüm ya 😂 ben olsam kendimi strese sokacağıma dalga gecer daha da sinir ederdim 😬

hastalıklı bir tip ve kompleksliymiş canım hiç üzmene değermi bebişini o tarz insanlar için.sen beni nası tanımıyosan bende seni öyle tanımıorm deseydin kıyamam ya .neyseki eşin anlayşlı davranmış.geçmiş olsn canım
Okurken istemsizce güldüm ya 😂 ben olsam kendimi strese sokacağıma dalga gecer daha da sinir ederdim 😬

Şu an ben de gülüyorum kadına :D:D ama o an bas bas bağırıyor birisi sanki küfretmişim gibi, dinlemiyor hiçbir şekilde zaten sinirden ağladım,
Hoş kendi oğlu bile görüşmüyor kendiyle o kadar geçimsiz sevimsiz:D

Benim de ilki kız, kız olursa kızımın çoğu kıyafeti yepyeni duruyor :D
Erkek olursa iç bodyler ve birkaç unisex kıyafet hariç hepsini vermem gerekecek :D
Benimde erkek olsa bedava büyür 😆 kız olsa anca bi kaç bişeyi olur ona ama bi akrabam hemde arkadaşım var kızı olan benim kız olursa o baya bişey verir 😆 o da erkek istiyo inş onunda oğlu olursa biz değiş tokuş yapıcaz kıyafetleri 🙈😁 oyuncak yönden de şanslıyız dünya kadar var herşeyden almıştık 🙈 kıza göre de aldım ben hep oğluma hiç ayırmadım. Arabalrı da var bebekleri de yemek setleri de 🙈😁 bi doğsunalrda öyle böyle büyücekler

benimde annemler kayınvalidemler biliyor akrabalardan bilen yok 16 hafta oluyor kurban bayramında sürpriz olacak artık herkese :) o zaman söyleyeceğiz
En güzeli ya geç öğrenmeleri zırt pırt soruyolar sonra cinsiyet belli oldumu, yok o yok bu 😊 bizim haftaya anneler aileler öğrensin de sonra zaten anında yakın alrabalara söylerler dayanamazlar hayatta 🙈

Şu an ben de gülüyorum kadına :D:D ama o an bas bas bağırıyor birisi sanki küfretmişim gibi, dinlemiyor hiçbir şekilde zaten sinirden ağladım,
Hoş kendi oğlu bile görüşmüyor kendiyle o kadar geçimsiz sevimsiz:D
Aman canım böyle dengesizler yüzünden üzme sakın bebişi 😁 bırak bağırsın hmm evet de geç. İnsanlar laf sokmaya kendini üstün görmeye bayılırlar özelkkle yaşlılar. Ben denk gelirsem asla ilgilenmem, anladığım an uzaklaşır sohbeti keserim 😊😁 sende aman bi daha denk gelirsen böyle dengesizlere laf yetiştirmeyle uğraşma daha mutlu oluyo bunlar. Susunca daha sinir olurlar.

Back