• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya zaten guneşin anlında saatlerce kalamayız kalmayalımda şemsiye altında artık .bende kızı düşünüyorum okul kapandı kapanalı resmen cocugu hapıs ettım eve 7 yasında bıde artık gezmek tozmak istiyor haklıda çocuk her yaz bı aktıvıteye yollardım bu yaz oda olmadı halım yok kım getırıp goturcek vallahı bız halsız halsız yatıp kussakta çocuklar için gıtcez artık babaları ile eglensınler bari yaz bitcez biz ıyı olana kadar 🤷‍♀️
Ahh sorma canım bizimki 3 yaşında ve ben alıştırıdm hergün gezmeye parka, yaşıt arkadaşkarıyla toplanmaya 🙄 ilk zamanlar daha yprgundum bazen 2 3 gün evde çıkamadığım oldu ama baktım çocuk sıkıntıdan huysuzlaştı daha kötü oldu. Ben mecbur çıkarıyorum hergün yine bi yere zorla da olsa napim, sıkılıyo huysuzlaşıyo çocuk. Öğlene kadar evi topla yemekleri hazırla, öğleden sonra çıkarıyorum işte zaten halim kalmıyor bari döndüğümğzde herşey hazır olsun diyorum 🙈 akşam da o uyuyunca benim pertim çıkıyor... neyse ki bu 2 hafta dinleneceğim bende babamız izinde yapış babana dicem 😁

13 +5 olduk cinsiyeti bilmiyoruz hala 30 temmuzda randevumuz var görürüz inş dimi çok merak ediyorum. bizim gibi öğrenemeyen var mı :anneadayı::KK200:
Göstermeyenler genelde kız oluyor ama belli de olmaz 😊 benim oğşumda 11+4 te öğrenmiştik.. 15 temmuzda da ben gidiyorum bu defa 11+3 olucaz bakalım gösterecek mi ya da tahmin edecek mi dr 🙏🏽 önce sağlık haberini alayım da gerçi ben 1 2 ay sonra öğrensem de olur cinsiyet hiçççç merak etmiyorum nedense 😊🙏🏽

Göstermeyenler genelde kız oluyor ama belli de olmaz 😊 benim oğşumda 11+4 te öğrenmiştik.. 15 temmuzda da ben gidiyorum bu defa 11+3 olucaz bakalım gösterecek mi ya da tahmin edecek mi dr 🙏🏽 önce sağlık haberini alayım da gerçi ben 1 2 ay sonra öğrensem de olur cinsiyet hiçççç merak etmiyorum nedense 😊🙏🏽
hayırlı haberler al inşallah :KK200: nasıl merak etmiyorsun ben resmen çatlıcam :halay::halay:şaka bir yana en önemlisi sağlıklı olmaları

Kızlar sonuçlarım çıkmış yorum yapar mısınız ??? 9BCA94DB-91A1-485F-9A51-E6BBDE0D9E1B.jpeg F56243CE-B0F4-4275-9F0A-9BE267AFB762.jpeg

Canim ben de senin gibiyim yumurtadan sogudum resmen ama arada krep, terbiyeli corbalar (cok cirpilinca kokusu kalmiyor) yaparsan yumurta vitaminini alirsin yine de. Ben oyle yapiyorum😣
AYnen cnm bende krep 🥞 yapıyorum kek falan yapıyorum onların içinde olunca da yemiş oluyoruz yanii belki bu aydan sonra geçer İnşAllah

hayırlı haberler al inşallah :KK200: nasıl merak etmiyorsun ben resmen çatlıcam :halay::halay:şaka bir yana en önemlisi sağlıklı olmaları
Tabi canım hepimiz sağlıklı olmasını istiyoruz ama valla bilmiyorum ben hiçç merak etmiyorum 😁🙈 yani oğlum var, erkek olsa da çok sevinirim 2 oğlan büyürler, kız olsa da çokk sevinirim 1 kız 1 erkek daha ne isterim derim 😁😁🙏🏽 içimden kız geçiyor ama iki seçeneğe de sevinirim 😍 hazırlık alışveriş için zaten 5 6 aydan sonra başlarım diye belkide hiç merak etmiyorum o aylara gelelim de bi 😁😍

Biz bide kimsrye söylemedik 😁 bu haftadan itibaren inş söylicez yakın akrabalara. Oğluma da 4 5 aydan sonra söyleriz yavaş yavaş anlatırım ben. Anlayacak yaşta değil tam, hadi gelsin kardeş çıksın diye tutturabilir ne kadar geç öğrense o kadar iyi 😍 o yüzdn belkide merakım yok. Kimsr bilmiyo ya gebeliği kimseyle konuşmuyorum diyedir belki

Bende gittim bugün dün yanlış yazmışım 10+ 6 yız çok şükür bebeğim iyi gelişmeside güzel haftaya çarşamba 11+6 da 2 li test yapcaz

Tabi canım hepimiz sağlıklı olmasını istiyoruz ama valla bilmiyorum ben hiçç merak etmiyorum 😁🙈 yani oğlum var, erkek olsa da çok sevinirim 2 oğlan büyürler, kız olsa da çokk sevinirim 1 kız 1 erkek daha ne isterim derim 😁😁🙏🏽 içimden kız geçiyor ama iki seçeneğe de sevinirim 😍 hazırlık alışveriş için zaten 5 6 aydan sonra başlarım diye belkide hiç merak etmiyorum o aylara gelelim de bi 😁😍

Benim de ilki kız, kız olursa kızımın çoğu kıyafeti yepyeni duruyor :D
Erkek olursa iç bodyler ve birkaç unisex kıyafet hariç hepsini vermem gerekecek :D

Gebeliğinden önce sigara kullananlar nasıl bıraktı veya kullanıyormu ?
Ben öncelerde kısıtlama olmadan 1 paket içerdim şimdi günde 1 veya 2 ama o bile zorluyor vicdan azabı yaşıyorum komple bırakmak istiyorum nalet birşey bu çok zorluyor

Biz bide kimsrye söylemedik 😁 bu haftadan itibaren inş söylicez yakın akrabalara. Oğluma da 4 5 aydan sonra söyleriz yavaş yavaş anlatırım ben. Anlayacak yaşta değil tam, hadi gelsin kardeş çıksın diye tutturabilir ne kadar geç öğrense o kadar iyi 😍 o yüzdn belkide merakım yok. Kimsr bilmiyo ya gebeliği kimseyle konuşmuyorum diyedir belki
maşallah ne sabır :KK9:biz ikinciyi 2 yıl kadar aradığımız için testte çıkar çıkmaz tüm ahaliye duyurdum resmen :KK70:zaten bende sabır denen bişey asla yok

Netten kozmetik almaya güvenemiyorum.
Civardaki eczanelere girdim kalmadı dediler, en son bitanesinde son kalanı aldım belki stokların bittiği zamana denk gelmişimdir.
Olabilir tabi.. ben nettende aliyorum cok bilindik siteler oluyor gerekirse sikayet var ni falan diye arastiriyorum..

Gebeliğinden önce sigara kullananlar nasıl bıraktı veya kullanıyormu ?
Ben öncelerde kısıtlama olmadan 1 paket içerdim şimdi günde 1 veya 2 ama o bile zorluyor vicdan azabı yaşıyorum komple bırakmak istiyorum nalet birşey bu çok zorluyor
kızlar yokmu böyle bi durum yaşayan kendimi çok kötü hissediyorum bir sürü dualar ediyorum kalbimde bir sızı bir yandan da bırakamıyorum aslında iradeliyimdir ama evde olsam belki bırakırım işyerinde çalışıyorum yoğunluk iş yükü stres derken kendimi sigara içerken buluyorum her defasında bir daha içmicem diyip tekrar içiyorum kendime kızıyorum sürekli bir vicdan muhasebesi içindeyim

Kızlar ya dün aksamdan beri sızım sızım kasık agrımlarım var içim huzursuz oldu 🙈 yarın döngüme göre adet günümmüş ondanmıdır yoksa endişeleneyimmi... sanki hamıle degılmısımde adet olcakmısım gıbı 😔

Kızlar ya dün aksamdan beri sızım sızım kasık agrımlarım var içim huzursuz oldu 🙈 yarın döngüme göre adet günümmüş ondanmıdır yoksa endişenedeyımmi... sanki hamıle degılmısımde adet olcakmısım gıbı 😔
bir yerde regli dönemleri sancılar olabileceğini okumuştum
bebek büyüyor onda da olabilir sanki biri tırmalıyor gibi oluyor bende de karnımın içinde ince ince sızılar dr bağlar genişliyor ondan dedi

kızlar yokmu böyle bi durum yaşayan kendimi çok kötü hissediyorum bir sürü dualar ediyorum kalbimde bir sızı bir yandan da bırakamıyorum aslında iradeliyimdir ama evde olsam belki bırakırım işyerinde çalışıyorum yoğunluk iş yükü stres derken kendimi sigara içerken buluyorum her defasında bir daha içmicem diyip tekrar içiyorum kendime kızıyorum sürekli bir vicdan muhasebesi içindeyim
Cnm ben normalde cok nadir icerdim esimle kahvenin yaninda oda toplasan ayda 1 bile degil yani oyle paket olayim hic olmadigi icin hamileleigimde de aramadim hic sen dikkat et yine de

Back