Biz bu yil tatile gidemiyoruz sitenin havuzunda da yuzemem saniyordum. Cocugu indirsem tek de durmaz beni ister yanina. Cok rahatladim gercekten en azindan havuzda yuzerim kaslari calistirir hem doguma hazirlik olurBenim doktorum bol bol yuz diyor hatta havuzada git diyor.. havuza girecegin gun sabah canestan krem sur bide aksam dustan sonra sur hic bisey olmaz dedi... denize girdim havuzada giricem
Benim kan sonuçlarım henüz cıkmadığı için birşey diyemicem 1.5 mm dıye bahsedilen bebegin ense ölçümüKızlar günaydın bugün ikili tarama testin sonucu çıktı ama herkes 1.5 yada bunun gibi küçük rakamlardan bahsederken benimki neden bu kadar yüksek bilgisi olan varmı ya PAPP-A 788.3
Beta hcg 177744
Amin canım inşallahAaaa ben bu kan adet kani sayiliyor sandim. Allah razi olsun bilgilendirdigin icin.. Masallah sana Allah kabul etsin
Bizde haftaya gidicezde bu sıcakta bu bulantılarla canım hiçbişey istemiyorTatil kum deniz daha bi yere gıdemedım eşim fransadan gelir gelmez yazlıga gidicez kısmetse havuz yok zaten kapının önü direk deniz ,hayali ile yaşıyorumhaftaya kısmetse eskısı kadar dalıp cıkmıcam artık hanım hanım yüzüp dinlencem
Bulantıların hiç azalmadımı canım ben sabah bı posta kustum ama eskıye nazarann bulantılarım azaldı eger ac kalmazsam bulantımı bastırıyorum... hala katı gıdaya devam o ayrı sulu yemek asla yıyemıyırum ıcım dısım pogaca makarna oldu bıktım onları yemektendeBizde haftaya gidicezde bu sıcakta bu bulantılarla canım hiçbişey istemiyorgidicez de bakalım zaten oğlanın peşine koşmaktan hiçbişey anlamıyosun iyice yorulup gelicez yazlıktan çok gözümde büyüyor da işte bakalım. Değişiklk olur en azından. Ben havuza girmem korkarım enfeksiyondan da güneşlenirim biraz denize girerim, doğal yağlardan karışım yağılıyor aktarda ondan alıcam dr a sorucam pazartesi günü. Yarım saat 1 saat günde güneşlensek sorun olmaz heralde. Oğlumda da yaza denk gelmişti hep güneşlenmiştim. İşte oğlandsn vakit kalırsa biraz güneşlenirim d vitamini depolayalım
Ya zaten guneşin anlında saatlerce kalamayız kalmayalımda şemsiye altında artık .bende kızı düşünüyorum okul kapandı kapanalı resmen cocugu hapıs ettım eve 7 yasında bıde artık gezmek tozmak istiyor haklıda çocuk her yaz bı aktıvıteye yollardım bu yaz oda olmadı halım yok kım getırıp goturcek vallahı bız halsız halsız yatıp kussakta çocuklar için gıtcez artık babaları ile eglensınler bari yaz bitcez biz ıyı olana kadarBizde haftaya gidicezde bu sıcakta bu bulantılarla canım hiçbişey istemiyorgidicez de bakalım zaten oğlanın peşine koşmaktan hiçbişey anlamıyosun iyice yorulup gelicez yazlıktan çok gözümde büyüyor da işte bakalım. Değişiklk olur en azından. Ben havuza girmem korkarım enfeksiyondan da güneşlenirim biraz denize girerim, doğal yağlardan karışım yağılıyor aktarda ondan alıcam dr a sorucam pazartesi günü. Yarım saat 1 saat günde güneşlensek sorun olmaz heralde. Oğlumda da yaza denk gelmişti hep güneşlenmiştim. İşte oğlandsn vakit kalırsa biraz güneşlenirim d vitamini depolayalım
Tatil kum deniz daha bi yere gıdemedım eşim fransadan gelir gelmez yazlıga gidicez kısmetse havuz yok zaten kapının önü direk deniz ,hayali ile yaşıyorumhaftaya kısmetse eskısı kadar dalıp cıkmıcam artık hanım hanım yüzüp dinlencem
Doktor hangi güneş kremini önerdi canım?Ooo daldim ciktim bir suru . kano yaptim sadece guneste kalmadim zaten ozel bi gunes kremi tavsiye etti doktorum.. sadece atlama dedi doktorum o kadar
Bende bilmiyorum cinsiyeti 12+613 +5 olduk cinsiyeti bilmiyoruz hala 30 temmuzda randevumuz var görürüz inş dimi çok merak ediyorum. bizim gibi öğrenemeyen var mı
Ben varim canim kokusuna gelemiyorum onun yerine süt ev yapimi yogurt tüketiyorum bol bolKızlar bana her zaman ki gibi uyku yok
Aklıma takıldı ya ben hamile kaldığımdan beri yumurtayiyemiyorum yani haşlamada tavada da hiç bi şekilde yiyesim gelmiyo ama yemem gerekiyormuş napıyım yiyemiyorum et de yiyemiyodum yavaş yavaş yemeye başladım ama yumurta yok kesinlikle yiyemiyorum varmı bnm gibi yiyemeyen?
Solenta pregna ozellikle yuzum icin . Hamilelik lekesi olmamasi icin .. yuzume ve gobegime kullaniyorum. Asiri yogun kivamli bisey. Onun disinda da avenne 50 faktorDoktor hangi güneş kremini önerdi canım?
bir kızım var 6 yaşında :) inşllah bu da kız olur :) allah sağlıklıca hepimizin kucağına almayı nasip etsinBende bilmiyorum cinsiyeti 12+630 unda öğrenirsin inşallah
Doktor hangi güneş kremini önerdi canım?
Yani ben şimdiye kadar 2 kez kustum aç kaldığı için midem canım. Bi kaç kez öğürme oldu. Beni sabah bulantım yok öğlen başlıyor yatana kadar her kokudan tiksinti oluyo bulanıyo. Sık sık yiyerek kuru şeyker bastırıyorum ama artık ne yiceğimi şaşırdımBulantıların hiç azalmadımı canım ben sabah bı posta kustum ama eskıye nazarann bulantılarım azaldı eger ac kalmazsam bulantımı bastırıyorum... hala katı gıdaya devam o ayrı sulu yemek asla yıyemıyırum ıcım dısım pogaca makarna oldu bıktım onları yemektendeAma her daim olan bulantılarım bitti şükür 10 gün sonra gıtcez bizde artık bende yerım die düşünüyorum çünkü tatıl demek yemek demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?