• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar 😊 tatile gitmeyi düşünen var mı , denize girmeyi falan ??? Ben doktoruma sordum girebilirsin sıkıntı yok dedi ama havuzdan uzak dur demişti ama yine de size de sorayım istedim.
Gittim yeni geldim bir sıkıntı olmadı, havuza girme dedi benim doktor da, benim kızı kandırabildiğim kadar denize gittim havuz diye tutturunca da şezlongta oturdum ama otur otur piştim arada kaçamak havuza da girdim ama havuz çok büyük ve kişi sayısı azdı

bana dun devlet soyledi kesin degil ama erkek diye.
Yaa gercekten mi keske benımde soylese ıkılı taramada radyolojı uzm bırsey demedi sordum ama erken dedi kad.doğ.doktoruna 17sınde gıtcm arast.hast. acaba söylermi ki 13+6 oluyorum söylemezse devlet hast.baska bır doktora 15+0 da gıtsem mi ki😀😀doğum günüm yaklaşıyor keske öğrensem

merhaba arkadaslar bugun ikili test yapıldı 11+6 haftalık çıktı cınsıyetı net bısey dıyemem ama yuzde 51 kız dedı bı kzıım var saglıklı olsun da farketmez ense kalınlıgını 1.7 mm ölçtü normal dedı ama sankı bıraz yuksek gıbı geldı bana ınsallah bı sorun yoktur
2.5 altı normal sayılıyor dıye bılıyorum doktorun normal dedıyse sıkıntı yoktur

Merhaba arkadaşlar 😊 tatile gitmeyi düşünen var mı , denize girmeyi falan ??? Ben doktoruma sordum girebilirsin sıkıntı yok dedi ama havuzdan uzak dur demişti ama yine de size de sorayım istedim.

Biz canım ağustosta gideceğiz uzun yol bir gün kalacağız yolda.
Denize bir şey demiyorlar ama normalde zaten girmiyorum havuza bana pis geliyor,
Islak mayoyla oturma hemen değiştir ki idrar yolu enfeksiyonu vs olma:)
Bu tatil hiçbir şey yiyemeyeceğim:D:D dışarıda içinde çiğ sebze, meyve olan şeyleri yemiyorum, zaten gazlı içecekler yasak, alkol tüketen biri değilim zaten hamburger gibi şeyleri de çok içim almıyor zaten :D:D

merhaba arkadaslar bugun ikili test yapıldı 11+6 haftalık çıktı cınsıyetı net bısey dıyemem ama yuzde 51 kız dedı bı kzıım var saglıklı olsun da farketmez ense kalınlıgını 1.7 mm ölçtü normal dedı ama sankı bıraz yuksek gıbı geldı bana ınsallah bı sorun yoktur
sun dr 1.3 ölçtü sinirda dedi banada

Biz 15 temmuzda dr kontrolü var, hemde eşim izne çıkıyor, yazlığa gideceğiz ama soracağım bakalım. Gerek yok gerçi sormama, havuz yasak, ıslak maya ile kaşınmayacak, güneşte fazla kalınmayacak, bol su içilecek 😊

sana sınır dedıyse benımkı bıraz yuksek gıbı insallah bı sıkıntı olmaz hıckımsenın canm skldı bırazck
Dr a güven canım sıkıntı yoksa yoktur. Benim ilk bebeğimde 2.5 3tü, trizomi 18di zaten anomali vardı yani .. yüksekti 2mm üstü riskli diye biliyorum ben.

Canimm zorlama kendini yanlis yonlendirmek istemem ama sanirim suan kilinmaz zaten. Allah acil sifalar versin bir an once atlat insallah🌸🌸 dualarimiz seninle...
Şimdi hoca ile görüştüm İslam da zorlama yoktur gusül abdesti alamıyorsan namaz abdesti onuda alamıyorsan bir tuğla ile teyemmüm ister oturarak ister yattığın yerde nasıl yapabiliyorsan öyle kendi zorlama senin durumun özür dedi içim rahatladı biraz. sadece her ezan geçince abdest almak gerekirmiş hazal1595 hazal1595

Canım doktor alttan muayene edince gusül abdesti almana gerek yok diye biliyorum . Gusül gerektiren durumları tekrar okuyabilirsin . Ama namaz kılmak zorundasın her vakit abdest tazelemen gerekiyor. Kanama olsa namaz kılmak zorunlu . En çok namaz kılıp dua etmemiz gereken zaman çünkü . Oturarak kılabilirsin ama namaz kılmaktan bebek düşmez emin ol . Tercih senin tabi ben düşüncemi söyledim .
Hocadan bilgi aldım canım asla namazımı terk etmek istemem bugün sabah ve öğleyin kılamadım diye çok üzüldüm. Hemen abdesti aldım çok şükür ikindiyi kıldım şükür namazımı kıldım yasinlerimi okudum Rabbım kabul etsin inşallah. söylicen tabi canım birbirimize bildiğimiz kadarıyla anlatıcaz nacizane uyarıcaz he yapıp yapmak kişinin kendi bileceği iştir

Inşallah canım bebek sağlıklıysa hiç korkma . Türkiye de yatırıyorlar müdehale ediyorlar en azindan ama ben yurt disindayim doktor bu kadar kanamada doktora hemen gitme muayeneler de kanamayi çoğaltır dedi . Hatta muayene den sonra 2 gün içind e devam eder dedi . Sağlıklıysa bebek düşmez hiç merak etme dedi . Dediği gibi de oldu hamdolsun şimdi sorun yok :) seninde öyle olacağına inanıyorum m . Progestanı fitil olarak kullanırsan daha hızlı etki eder nasıl kullanıyorsun bilmiyorum :)
İlk ağızdan aldım alttan alıcam bundan sonra inşallah hayırlısı Rabbım den

Şimdi hoca ile görüştüm İslam da zorlama yoktur gusül abdesti alamıyorsan namaz abdesti onuda alamıyorsan bir tuğla ile teyemmüm ister oturarak ister yattığın yerde nasıl yapabiliyorsan öyle kendi zorlama senin durumun özür dedi içim rahatladı biraz. sadece her ezan geçince abdest almak gerekirmiş hazal1595 hazal1595
Allah kabul etsin cnm bende tehlike gecsin ins debam edecegim benim kanama alanim baya genis doktorum hasyahendeki sartlara sahip olacaksan cikarim dedi tuvalet disinda kalkmiyorum yasak onun icin simdilik kilamiyorum

Back