• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kabul etsin cnm bende tehlike gecsin ins debam edecegim benim kanama alanim baya genis doktorum hasyahendeki sartlara sahip olacaksan cikarim dedi tuvalet disinda kalkmiyorum yasak onun icin simdilik kilamiyorum
Banada aynı wc harici kalkmak yasak inşallah Rabbım hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize 🤲

sana sınır dedıyse benımkı bıraz yuksek gıbı insallah bı sıkıntı olmaz hıckımsenın canm skldı bırazck
ben burun kemugu vs sordum sorun yok olusmua dedi.sinir detince ikili testi yaptirdim. bmcmt gunu kendi dr ma gidicem.bakalim o ne diyecek.hayirli haber lerimiz olsun

Selam kizlar nasil gidiyor benim bulantilarim yine devam ama sanki biraz azaldi gibi cinsiyetini daha ogrenemedim 1 kizim var bugun yuzuk testi yaptim yine kiz cikti bu cuma insallah kontrolum var bakalim belki cinsiyetini soyler suan tek istegim bulantilarimin gecip eski sagligima kavusmak

Selam kizlar nasil gidiyor benim bulantilarim yine devam ama sanki biraz azaldi gibi cinsiyetini daha ogrenemedim 1 kizim var bugun yuzuk testi yaptim yine kiz cikti bu cuma insallah kontrolum var bakalim belki cinsiyetini soyler suan tek istegim bulantilarimin gecip eski sagligima kavusmak
Benim bulantıda devam ediyo hala

Kuzular bişy sorucam ben şimdi hayırlısıyla Cuma günü 2 li test yaptırıcam ama ben sonucumu kendi doktoruma göstermek istiyorum. Bu olabiliyor mu yoksa illa yaptırdığım hastanedeki doktorun mu görmesi gerek 🙆‍♀️

Kızlar bana her zaman ki gibi uyku yok 😕
Aklıma takıldı ya ben hamile kaldığımdan beri yumurta 🥚yiyemiyorum yani haşlamada tavada 🍳 da hiç bi şekilde yiyesim gelmiyo ama yemem gerekiyormuş napıyım yiyemiyorum 😟 et de yiyemiyodum yavaş yavaş yemeye başladım ama yumurta 🥚 yok kesinlikle yiyemiyorum 😐 varmı bnm gibi 🥚 yiyemeyen?

Merhaba hnmlar,dr kontrolumuze gittik çok şükür bir sıkıntı yok.15 agustos icin özel muayenesi olan bir perinotoloji dr undan randavumuzu aldik.cinsiyet henuz belli degil.detaylida belli olur artik dedi dr umuz.28 temmuzda tatile gitcez Allah nasip ederse gittigimiz yerde dr gidip öğreniriz diye planladık eşimle :)bu arada tatil icin sıkıntı yok ama sen gereginden fazla hareketlisin hamile oldugunu unutma dedi.ben raffting yapabilirmiyim diye sordum da adamin göz bebekleri buyudu resmen :) raffting,yamaç paraşütü,jetsky fln yok kremlerini surup guneslencen,yüzüp şezlonguna yatican kitap okuyacan gebesin sen ya macera arama diyor :)vu arada 4-5 görüntü karesi verdi eşim cüzdaninda sakliyor bugun isteyip foto cekerim bi bakın bakalim bizim kuzucuk kızamı benziyor erkeğemi?

Aklıma takıldı ya ben hamile kaldığımdan beri yumurta 🥚yiyemiyorum yani haşlamada tavada 🍳 da hiç bi şekilde yiyesim gelmiyo ama yemem gerekiyormuş napıyım yiyemiyorum 😟 et de yiyemiyodum yavaş yavaş yemeye başladım ama yumurta 🥚 yok kesinlikle yiyemiyorum 😐 varmı bnm gibi 🥚 yiyemeyen?
Ben senelerdir yumurta agzıma sürmüyorum baska ürünlerden aynı vitamini alırsın canm üzülme

Şimdi hoca ile görüştüm İslam da zorlama yoktur gusül abdesti alamıyorsan namaz abdesti onuda alamıyorsan bir tuğla ile teyemmüm ister oturarak ister yattığın yerde nasıl yapabiliyorsan öyle kendi zorlama senin durumun özür dedi içim rahatladı biraz. sadece her ezan geçince abdest almak gerekirmiş @hazal1595
Aaaa ben bu kan adet kani sayiliyor sandim. Allah razi olsun bilgilendirdigin icin.. Masallah sana Allah kabul etsin 😇

Canim ben de senin gibiyim yumurtadan sogudum resmen ama arada krep, terbiyeli corbalar (cok cirpilinca kokusu kalmiyor) yaparsan yumurta vitaminini alirsin yine de. Ben oyle yapiyorum😣

Merhaba arkadaşlar 😊 tatile gitmeyi düşünen var mı , denize girmeyi falan ??? Ben doktoruma sordum girebilirsin sıkıntı yok dedi ama havuzdan uzak dur demişti ama yine de size de sorayım istedim.

Benim doktorum bol bol yuz diyor hatta havuzada git diyor.. havuza girecegin gun sabah canestan krem sur bide aksam dustan sonra sur hic bisey olmaz dedi... denize girdim havuzada giricem

Biz canım ağustosta gideceğiz uzun yol bir gün kalacağız yolda.
Denize bir şey demiyorlar ama normalde zaten girmiyorum havuza bana pis geliyor,
Islak mayoyla oturma hemen değiştir ki idrar yolu enfeksiyonu vs olma:)
Bu tatil hiçbir şey yiyemeyeceğim:D:D dışarıda içinde çiğ sebze, meyve olan şeyleri yemiyorum, zaten gazlı içecekler yasak, alkol tüketen biri değilim zaten hamburger gibi şeyleri de çok içim almıyor zaten :D:D

Gazli iceceklerden sekersiz olanlari tuketebilirsiniz.. camlicanin sekersiz gazozu cok iyi geliyor mesela... bide ben alkolsuz bira almistim o sicagin altinda cok iyi gelmisti.. zaten dogumdan sonrada bol bol alip icerim herhalde malum bira malti sut yapiyor. Piyasadaki maltlar sekerli ve aromali hep. Ama alkolsuz biralarda seker orani daha az

Kızlar günaydın bugün ikili tarama testin sonucu çıktı ama herkes 1.5 yada bunun gibi küçük rakamlardan bahsederken benimki neden bu kadar yüksek bilgisi olan varmı ya PAPP-A 788.3
Beta hcg 177744

Back