Aslında ne kadar net resımler bide özele gıtmısın aslında fikir verebilirmişKızlar doktor cinsşyeti sölemedi sizce ??
Teşekkür ederim canım bilgiler içinCnm vicdan yok ozelde kotkuyor doktorlar sikayet falan olur die devlette umursamiyorlar kadin bana yapacak birsey yok ama istersen yatis vereyim git kocanla konus karar ver dio cok adiler gercekten
Cnm.benim bayramin 3. Gunu olmustu doktorum yatis verdi 3 gun yattim kesildi kanamam sonra iki hafta once koyu kahve kanamam oldu doktorum icerideki esk8 kan gelen dedi ama risk 16_18. Haftaya kadar surer dedi
Vajinal.etkili cnm ben hep vajinal aliyorum diger turlu yan etkisi cok hemde kanamami kesmemisti benim
Teşekkür ederim canımBen ağızdan aldığımda midemi mahvetmişti ve kanama lekelenmemi kesmemişti canım. Vajinal alınca 2 günde kesmişti. Zaten hala devam ediyorum dr ne zaman bıraktırırsa o zaman bırakıcam
Sağol canım amin inşallah hepimizin inşallahCanım çok çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sana bağışlasındinlen canım kalkma yerinden ev temizlik bebeğinden önemli değil dikkat et
Sağol canım inşallah elimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışıyorum Amin canım inşallah. Çok sağolM Mavi Boncuklar canım çok çok geçmiş olsun. Anlatılan olumlu örneklere odaklan, kötüyü düşünmemeye çalış olur mu? İnşallah sağlıkla alıcaksın minik kuzunu kucağına. Dualarım seninle ❤
Söylemedi günde 2 kere yazmış geçen sene ağızdan aldığımda tansiyonum nedeniyle Dr vajinale çevirmişti kullananlar nasıl kullanıyor daha etkili nasıl olur diye sordumDoktor soylemedi mi canim nasil kullanman gerektigini
Vajinal yolla daha etkili oldugunu biliyorumSöylemedi günde 2 kere yazmış geçen sene ağızdan aldığımda tansiyonum nedeniyle Dr vajinale çevirmişti kullananlar nasıl kullanıyor daha etkili nasıl olur diye sordum
Randevuyu nerden aldın canım, ben doktoruma danıştım perinatolog için araştırmada var, yüksek risklileri sevkediyoruz dedi mhrs den de sevk olmadan randevu alınmıyorKizlar bugun ayrintili ultrason icin randevu aldim ama verdikleri tarihte 26 haftalik oluyorum en son 24.haftada yapilmasi lazim diye biliyorum size ne zamana verdiler? Randevu alan var mi?
Aslında ne kadar net resımler bide özele gıtmısın aslında fikir verebilirmişneyse bebegın saglıklı öncelıkle onun için gözün aydın
[/QUOTsağol canım ne kadar ısrar ettiysemde sölemedi hatta biraz azarladı beni diyebilirimönemli olan sağlıklı olması şuan cinsiyet için erken dedi elbette önemli olan sağlık ama insan merak ediyor işte yoksa kız olsada erkek olsada bizim evladımız ayırt edecek değiliz
Dogumevinde doktor bir kagit veriyor onunla kan almanin ilerisinde bir oda var ordan aliyorsun ama cok gec tarihe veriyorlar ya ben ozelde yaptirmayi dusunuyorum cunku bana verdikleri tarihte ben 26 haftalik olacam 24e kadar yapilmali deniyorRandevuyu nerden aldın canım, ben doktoruma danıştım perinatolog için araştırmada var, yüksek risklileri sevkediyoruz dedi mhrs den de sevk olmadan randevu alınmıyor
Sağol canımMavi Boncuklar çoook geçmiş olsun inşallah
CNm ben vajinal kullanıyorum gece yatmadan önce at ve yat uyuKızlar progestanı vajinal mı alayım ağızdan mı anca bişey yiyebildim biraz
Bende senin bebeğinin cinsiyetini merak ediyorum ama içimden kız geçiyoAyy yok yaa daha ögrenmedimcokta merak ediyorum haftaya kontrolümüz bakalım sabır
ne kadara aldın cnm normal sezeryan farkediyormuKızlar cinsiyetini öğrendim pipi gösterdi ERKEK
Bir kızım vardı buda erkek oldu rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin
herşey yolunda bakalım
Ankara Sincan Koru Hastanesi Hüseyin Beye basladım doğum paketi aldım
Ayyy cidden miBende senin bebeğinin cinsiyetini merak ediyorum ama içimden kız geçiyo
Geldiiiimmmm kuzum iyiyiz çok şükür ense kalınlığı da çok iyi dedi çok mutluyum %99 yanılmıyorum cinsiyette dedi veeee oraya bi erkek daha yazmanızı rica ediciğim
Benimde çoğu belirtim kıza işaret ediyorduAyyy cidden mibi kızım var zaten ama eşim yine kız istiyor galıba bende rüyamda pembe tulum lu bebek gördüm dogum yapıp eve gelmısım kızım die sevıyodum kızımıda ozaman rüyamda görmüştüm.. çin takvımı kız dıo buyuk kızımdada kız dıyordu... nub bana kalsa kız bide karında yüzük falı kız döndü... daha ne olsun erkek çıkarsa şok olurum cok sevınırım o ayrı ama şaşırırım sanki
Ohh geldın sonunda aklımdan bin tane şey gectıGeldiiiimmmm kuzum iyiyiz çok şükür ense kalınlığı da çok iyi dedi çok mutluyum %99 yanılmıyorum cinsiyette dedi veeee oraya bi erkek daha yazmanızı rica ediciğim ❤❤❤
Canım hiçbir sıkıntı yaşamadan bu süreci atlatırsın umarım. Allah bebeğini sana bağışlasın.Hayırlı sabahlar kızlar ben 4 te kanama ile uyandım büyük bir parça düşürdüm acil Dr a ulaşamadığım için devlete gittim muayene oldum çok şükür bebeğim yaşıyordu sabah da kendi dr ma gittim bebek iyi fakat düşük tehlikesi var dedi kanama geceden beri devam ediyor pruloton iğne progestan verdi sürekli yatacaksın dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?