2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım bilgiler için

Sağol canım inşallah elimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışıyorum Amin canım inşallah. Çok sağol

Kizlar bugun ayrintili ultrason icin randevu aldim ama verdikleri tarihte 26 haftalik oluyorum en son 24.haftada yapilmasi lazim diye biliyorum size ne zamana verdiler? Randevu alan var mi?
Randevuyu nerden aldın canım, ben doktoruma danıştım perinatolog için araştırmada var, yüksek risklileri sevkediyoruz dedi mhrs den de sevk olmadan randevu alınmıyor

Randevuyu nerden aldın canım, ben doktoruma danıştım perinatolog için araştırmada var, yüksek risklileri sevkediyoruz dedi mhrs den de sevk olmadan randevu alınmıyor
Dogumevinde doktor bir kagit veriyor onunla kan almanin ilerisinde bir oda var ordan aliyorsun ama cok gec tarihe veriyorlar ya ben ozelde yaptirmayi dusunuyorum cunku bana verdikleri tarihte ben 26 haftalik olacam 24e kadar yapilmali deniyor

Bende senin bebeğinin cinsiyetini merak ediyorum ama içimden kız geçiyo
Ayyy cidden mi bi kızım var zaten ama eşim yine kız istiyor galıba bende rüyamda pembe tulum lu bebek gördüm dogum yapıp eve gelmısım kızım die sevıyodum kızımıda ozaman rüyamda görmüştüm.. çin takvımı kız dıo buyuk kızımdada kız dıyordu... nub bana kalsa kız bide karında yüzük falı kız döndü... daha ne olsun erkek çıkarsa şok olurum cok sevınırım o ayrı ama şaşırırım sanki

Benimde çoğu belirtim kıza işaret ediyordu çok heveslenmiştim ama erkeğe benziyo dedi hayal kırıklığına uğradım ama herşeyde bi hayır vardır sağlıklı hayırlı evlat olsun inşAllah

Geldiiiimmmm kuzum iyiyiz çok şükür ense kalınlığı da çok iyi dedi çok mutluyum %99 yanılmıyorum cinsiyette dedi veeee oraya bi erkek daha yazmanızı rica ediciğim ❤❤❤
Ohh geldın sonunda aklımdan bin tane şey gectı bebıs ıyı çok çok sevındım çok gözün aydın demek erkek hayırlı olsun paşa

Canım hiçbir sıkıntı yaşamadan bu süreci atlatırsın umarım. Allah bebeğini sana bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…