• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ztn sonuçları 10gün sonra çıkıyor ve yanılma payı yüksek olduüunu hepimiz biliyoruz.bence zamanında git aklında o soru işaretiyle yaşamaktansa sorun yoksa rahat rahat girer eşinde
Haklısın cnm. Dün doktoru, aradım sakıncası yok, pazartesi gelebilirsin dedi. Pazartesine kaldı. Doktorum çok iyi alanında,. arayınca rahatladım 🤗❤️çok saol

Banada öyle bir şeyle baktı önce sonra ultrason cihazı ile aşağıdan baktı hatta 13 +4 günlük dedi normalde 12 +5 im bugün oradan çıkarken kanamam yoğunlaştı hatta dışarı bile çıktı belki açtırdığı aletmi daha çok tetikledi
Aletle ilgili değildir öyle düşünme bana da 11+6 haftalıkken akıntım çoktu spekulumla baktı sonrasında kanama vs hiç birşey olmadı ama doktorun ne kadar hassas davrandı orasını bilemem düzgün şekilde kullanıldığında bir sıkıntı olmuyor

Aynen katılıyorum devletteki doktorlar insanı korkutmaktan başka bi işe yaramıyo ben az bi lekelenmem olduğu için acile gitmiştim (sonra gün içinde hiç olmadı ama nolur nolmaz diye) alttan önce ördek ağzıyla sonra normal ultrason cihazıyla muayene edip bebekte hareket göremedim düşük yapıyo olabilirsin dedi hatta acil sezeryana alabiliriz diye beni korkuttu sonra özele gittik ve bebeğin sapasağlam olduğunu 🤲🏻 Gördük gayette hareket ediyodu ayrıca gün içinde hiç kanamam olmamıştı ördek ağzıyla muayene ederken çok acıdı demiştim o içerde kanama yapmış özeldeki gördü bi daha da töğbe ettim devlete acile gitmemeye 😬😐
Cnm vicdan yok ozelde kotkuyor doktorlar sikayet falan olur die devlette umursamiyorlar kadin bana yapacak birsey yok ama istersen yatis vereyim git kocanla konus karar ver dio cok adiler gercekten
Sağol canım daha önce Dr kanama alanı olduğunu falan hiç söylemedi olsaydı söylerdi bende özele gidiyorum daha önce bir kez sağlık ocağında ki istenen test için ebe devlete burada olmuyor devlette yaptır getir dedi öyle gittim. Gece 4 te Dr a ulaşamadığım için devlette kadın doğumcu sürekli olduğu için gittim. Sabah olur olmaz kendi dr ma gittim bebek iyi hatta çok hareketli dedi ama düşük tehlikesi olmuş progestan ve pruloton iğne başladı ilk başta benimde kocaman bir pıhtı geldi çok korktum çok ağladım gitti bebeğim diye çok şükür yaşıyormuş senin düzeldimi kanaman
Cnm.benim bayramin 3. Gunu olmustu doktorum yatis verdi 3 gun yattim kesildi kanamam sonra iki hafta once koyu kahve kanamam oldu doktorum icerideki esk8 kan gelen dedi ama risk 16_18. Haftaya kadar surer dedi
Kızlar progestanı vajinal mı alayım ağızdan mı anca bişey yiyebildim biraz
Vajinal.etkili cnm ben hep vajinal aliyorum diger turlu yan etkisi cok hemde kanamami kesmemisti benim

Kızlar cinsiyetini öğrendim pipi gösterdi ERKEK
Bir kızım vardı buda erkek oldu rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin
herşey yolunda bakalım
Ankara Sincan Koru Hastanesi Hüseyin Beye basladım doğum paketi aldım

Eklentiler

• index.jpg
    index.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 65
M Mavi Boncuklar canım çok çok geçmiş olsun. Anlatılan olumlu örneklere odaklan, kötüyü düşünmemeye çalış olur mu? İnşallah sağlıkla alıcaksın minik kuzunu kucağına. Dualarım seninle ❤🙏🌸

Kızlar cinsiyetini öğrendim pipi gösterdi ERKEK
Bir kızım vardı buda erkek oldu rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin
herşey yolunda bakalım
Ankara Sincan Koru Hastanesi Hüseyin Beye basladım doğum paketi aldım
Yaaa maşşallah 🧿 su 4D hastayım nasıl net gözüküyor 🤩 öncelıkle saglıgı için sonrada oğlusun için gözün aydın tatlım 🥰

Yaaa maşşallah 🧿 su 4D hastayım nasıl net gözüküyor 🤩 öncelıkle saglıgı için sonrada oğlusun için gözün aydın tatlım 🥰
evet 4d süper her muayenede bakıyor 4D İLE
Çok teşekkür ederim canım çok sağol sen öğrendin mi cinsiyetini aramızda çok fark yok
dr erkek dedi 16 haftadan sonra alışverişe başlarsın dedi
ama pipiyi gördük bir kaç kez :))
değişmez diye tahmin ediyorum sağlıkla doğsunlarda inşallah

Kızlar progestanı vajinal mı alayım ağızdan mı anca bişey yiyebildim biraz
Ben ağızdan aldığımda midemi mahvetmişti ve kanama lekelenmemi kesmemişti canım. Vajinal alınca 2 günde kesmişti. Zaten hala devam ediyorum dr ne zaman bıraktırırsa o zaman bırakıcam

evet 4d süper her muayenede bakıyor 4D İLE
Çok teşekkür ederim canım çok sağol sen öğrendin mi cinsiyetini aramızda çok fark yok
dr erkek dedi 16 haftadan sonra alışverişe başlarsın dedi
ama pipiyi gördük bir kaç kez :))
değişmez diye tahmin ediyorum sağlıkla doğsunlarda inşallah
Ayy yok yaa daha ögrenmedim 😬 cokta merak ediyorum 🥴 haftaya kontrolümüz bakalım sabır 🥳

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason için önerebileceğiniz bir yer var mı?

Hayırlı sabahlar kızlar ben 4 te kanama ile uyandım büyük bir parça düşürdüm acil Dr a ulaşamadığım için devlete gittim muayene oldum çok şükür bebeğim yaşıyordu sabah da kendi dr ma gittim bebek iyi fakat düşük tehlikesi var dedi kanama geceden beri devam ediyor pruloton iğne progestan verdi sürekli yatacaksın dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım çok çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sana bağışlasın 🙏 dinlen canım kalkma yerinden ev temizlik bebeğinden önemli değil dikkat et 😔🙏

Kızlar doktor cinsşyeti sölemedi sizce ??

Eklentiler

• 97355D7F-FFC7-4915-BBBC-36AC0BF29C71.jpeg
    97355D7F-FFC7-4915-BBBC-36AC0BF29C71.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 49
  • AF72C3D5-E93E-468F-BB10-788B47A4DD27.jpeg
    AF72C3D5-E93E-468F-BB10-788B47A4DD27.jpeg
    121,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 6543193C-EABA-4E79-B16C-D40A5AF6DDF1.jpeg
    6543193C-EABA-4E79-B16C-D40A5AF6DDF1.jpeg
    93 KB · Görüntüleme: 48
Back