• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kacinci haftanda gitmiş olacaksin bana cok gec randevu verdiler 26 haftalik olucam 24e kadar yapilmali diye biliyorum
evet canım senin kast ettiğin dörtlü tarama ben ikili için aldım da onu da söyledi doktorum 24. haftaya kadar gitmiş olmalısın diye.

Hayırlı sabahlar kızlar ben 4 te kanama ile uyandım büyük bir parça düşürdüm acil Dr a ulaşamadığım için devlete gittim muayene oldum çok şükür bebeğim yaşıyordu sabah da kendi dr ma gittim bebek iyi fakat düşük tehlikesi var dedi kanama geceden beri devam ediyor pruloton iğne progestan verdi sürekli yatacaksın dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım çok geçmiş olsun . Bende ilk 3 ay çok kanamalı bir hamilelik yaşadım. Ama şimdi geçti çok şükür. Bebiste bir sorun yok ise vücudun kendinden kaynaklanan kanama da olabiliyormuş. Bir gece ben 3 ped değiştirecek kadar kanama geçirdim ve çok sancim vardı ama bebekte sorun yok dediler müdehale bile etmediler . Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize canım. Sağlıklı bebek düşmezmiş zaten . Inşallah senin bebisin de sağlıklı bir şekilde kucağında olur , evinin neşesi olur ;)

evet canım senin kast ettiğin dörtlü tarama ben ikili için aldım da onu da söyledi doktorum 24. haftaya kadar gitmiş olmalısın diye.
Hayir 2li test icin kan verdim detayli ultrason oluyor ya 3 boyutlu cekiliyor onu diyorum

Kizlar evde nasil vakit geciriyorsunuz yada hepiniz calisiyor musunuz isim agir oldugu icin isten ayrildim ama evde zaman hic gecmiyor 😒

Geldiiiimmmm kuzum iyiyiz çok şükür ense kalınlığı da çok iyi dedi çok mutluyum %99 yanılmıyorum cinsiyette dedi veeee oraya bi erkek daha yazmanızı rica ediciğim ❤❤❤😁
Çok şükür canım inşallah Rabbım hayırlısıyla sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbım hayırlı evlat eylesin inşallah

Geldiiiimmmm kuzum iyiyiz çok şükür ense kalınlığı da çok iyi dedi çok mutluyum %99 yanılmıyorum cinsiyette dedi veeee oraya bi erkek daha yazmanızı rica ediciğim ❤❤❤😁
Ayyy kuzum hayırlı olsun dün zaten erkek gibi demiştin sağlıkla gelsin minik paşa 🤩

ben aldım canım 18 inde. bugün kontrolde doktor bir sıkıntı görünmüyor istersen git için rahat olsun dedi ben önceden almıştım yine de gidicem
Agustosun 18i mi canım?
Kacinci haftanda gitmiş olacaksin bana cok gec randevu verdiler 26 haftalik olucam 24e kadar yapilmali diye biliyorum
Bana doktorum 22. Haftaya tarih verdi yaptır diye ama o tarihte bayrama falan denk geliyor öncesinde yaptıracagım galiba

Kizlar evde nasil vakit geciriyorsunuz yada hepiniz calisiyor musunuz isim agir oldugu icin isten ayrildim ama evde zaman hic gecmiyor 😒
Ben kpss hazırlanıyorum vakit falan kalmıyor sonrasında da şehir değişikliği yapacağım ev yerleştir falan geçer herhalde vakit 😀 kendine bir hobi edin evde ugraşa bileceğin bir şeyler ☺

Canim bana da 12 .haftada erkek dedi ve suan degismedi saglikli olsun yavrucak

Canim cok gecmis olsun insallah bebegin seninle kalir acaba kanamayi tetiklicek birseyler oldu mu temizlik cinsellik vs.

Masallah gercekten bu kadar cok erkek ilk defa denk geldim saglikla kucagina al canim
Sağol canım cumartesi gecesi cinsellik olmuştu ama herhangi bir yasak veya kanama alanı yoktu

Canim ben de calisiyorum ama oglene kadar. Yaz okulumuz devam ediyor. Calisinca daha enerjik oluyorum cocuklar yormuyor cok sukur eğlenceli geciyor. Ama eve gelince ev isi yemek ve oglumla oyun aktivite derken aksam yoruldugumu hissediyorum..bir bardak cay iyi geliyor. Malesef ben de gurbet geliniyim annemler istanbulda degiller. Cok isterdim azicik anneme nazlanmayi😥 nasip boyleymis😁
canim isten ayrilinca ister istemez bir boşluğa dusmus hissedersin dogal ama cok yorucu olinca da sana bebegine zarar verebilirdi. Kendine bir ugras bul derim ben. Hobilerin neler bilemem ama seni neseli tutacak seyler..😉

Cook geçmiş olsun canim yavrunu bagislasin rabbim. Biz dua ederiz ❤ sen de ayetelkursi oku bol bol. 🌸🌸
Çok sağol canım ediyordum herzaman zaten herkes için kendim içinde şuan içim içimi yiyor daha duş alamadım Dr lar alttan muayene etti namaz kılamadım ayağa kalktığımda kanama oluyor bekliyorum ayağa kalkınca gelmese hemen duş alıcam gelince korkuyorum yatıyorum

Back